Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Japonia

Gamba Osaka vs Vissel Kobe. Ponturi Pariuri Japonia J1 League si Statistici Fotbal 22.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Meci Gamba Osaka vs Vissel Kobe Campionat Japonia
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
Stadion
Stadion

Panasonic Stadium Suita

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

12:30

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
03.12.2023 G-Osaka 0-1 Kobe 7-6 14-10 3-1 0-0
04.03.2023 Kobe 4-0 G-Osaka 2-3 8-15 1-1 0-0
18.09.2022 Kobe 2-1 G-Osaka 7-3 8-14 1-1 0-0
08.05.2022 G-Osaka 2-0 Kobe 11-1 12-7 2-3 0-1
21.07.2021 G-Osaka 1-2 Kobe 7-4 8-11 1-0 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Gamba Osaka
Gazde Scor Oaspeți
G-Osaka 2-1 Kashiwa
G-Osaka 3-1 Kawasaki
G-Osaka 1-0 C-Osaka
G-Osaka 1-2 Kashima
G-Osaka 2-1 Sagan
Logo
Vissel Kobe
Gazde Scor Oaspeți
Urawa 1-1 Kobe
Kashima 1-0 Kobe
C-Osaka 1-4 Kobe
Nagoya 0-2 Kobe
Shonan 0-1 Kobe
Gamba Osaka Vissel Kobe
Medie puncte ultimele 5 meciuri
2.40
2.00

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Gamba Osaka
Portar Ichimori
Fundași Handa, Nakatani, Fukuoka, Kurokawa
Mijlocași Dawhan, Suzuki
Yamashita, Yamada, Welton
Atacanți Usami
Logo
Vissel Kobe
Portar Maekwa
Fundași Sakai, Yamakawa, Honda, Hatsuse
Mijlocași Yamaguchi, Ogihara, Miyashiro
Atacanți Muto, Sasaki, Osako
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Peste 9.5 Cornere @ 1.65

Meciul dintre Gamba Osaka și Vissel Kobe este unul dintre cele mai dinamice din J1 League, ambele echipe având o medie totală de peste 11.78 cornere per meci. Gamba Osaka și Vissel Kobe generează multe faze de atac, cu o medie de 11.13 cornere pe meci pentru gazde și 12.44 pentru oaspeți. În plus, 75.69% dintre meciurile lor au avut peste 9.5 cornere, ceea ce face această opțiune foarte probabilă.

ANALIZA MECI

Gamba Osaka vs Vissel Kobe

     Meciul dintre Gamba Osaka și Vissel Kobe din J1 League este unul deosebit de așteptat de fanii fotbalului și pariorii sportivi, având în vedere pozițiile echilibrate ale celor două echipe în clasament și importanța punctelor puse în joc. Acesta se va disputa pe 22 iunie 2024, la ora 12:30, la Panasonic Stadium Suita, și reprezintă etapa a 19-a din sezonul 2024.


     Cu Gamba Osaka pe locul 3, cu 34 de puncte, și Vissel Kobe pe locul 4, cu 33 de puncte, acest meci este crucial pentru ambele echipe în lupta pentru titlu și pentru pozițiile superioare ale clasamentului. După ce au terminat ultimele trei sezoane în jumătatea inferioară a clasamentului, gazdele sunt entuziasmate să fie pe locul 3 și la doar patru puncte de liderul Machida Zelvia. De cealaltă parte, Vissel Kobe, câștigătoarea titlului sezonului trecut, dorește să își apere coroana, în ciuda unor recente dificultăți în formă.


     În meciurile directe dintre aceste echipe, Gamba Osaka a câștigat de 27 de ori, în timp ce Vissel Kobe a triumfat în 20 de ocazii, iar 13 meciuri s-au terminat la egalitate. În ultimele cinci întâlniri directe, Vissel Kobe a câștigat de cinci ori, iar gazdele nu au reușit să păstreze un clean sheet în aceste confruntări. Meciurile dintre aceste echipe sunt adesea spectaculoase, cu un procent ridicat de meciuri cu peste 2.5 goluri și în care ambele echipe marchează.


     În termeni de golgheteri, Takashi Usami de la Gamba Osaka a înscris 7 goluri și a oferit 2 pase decisive, fiind un punct central în atacul echipei sale. De cealaltă parte, Taisei Miyashiro de la Vissel Kobe a înscris tot 7 goluri și este un jucător esențial pentru oaspeți.


     Statistici privind golurile și cornele arată un interesant profil al ambelor echipe. Gazdele au o medie de goluri de 1.75 pe meci acasă și un procent de 80% meciuri cu peste 1.5 goluri și 60% cu peste 2.5 goluri. De asemenea, au o medie de 5.50 cornere obținute și 5.63 cornere încasate per meci acasă, cu 75% dintre meciuri având peste 8.5 cornere și 63% peste 9.5 cornere. Vissel Kobe, în meciurile din deplasare, are o medie de goluri de 1.78 pe meci, cu 85% din meciuri având peste 1.5 goluri și 65% cu peste 2.5 goluri. Media cornerelor obținute este de 6.89, iar media cornerelor încasate este de 5.56, cu 87.50% dintre meciuri având peste 8.5 cornere și 75.69% peste 9.5 cornere.


     În ceea ce privește secvențele de meciuri, Gamba Osaka are o serie impresionantă de șapte meciuri fără înfrângere, cu șase victorii și un egal, în timp ce Vissel Kobe vine după o victorie în ultimul meci, care a întrerupt o serie de trei meciuri fără victorie.


     Comparativ, Gamba Osaka își bazează succesul pe o defensivă solidă, având doar 13 goluri primite în acest sezon, la fel ca și Vissel Kobe. Ambii portari, Jun Ichimori pentru gazde și Daiya Maekawa pentru oaspeți, joacă un rol crucial în aceste performanțe defensive remarcabile. Atât Gamba Osaka, cât și Vissel Kobe au un stil de joc bazat pe organizare defensivă, dar și pe capacitatea de a marca goluri decisive, ceea ce face ca fiecare moment al meciului să fie potențial decisiv.

Gamba Osaka: Formă, știri si statistici

     Gamba Osaka a fost o forță dominantă în sezonul actual, ocupând în prezent locul 3 în clasamentul J1 League, cu 34 de puncte. Echipa condusă de Dani Poyatos a demonstrat o consistență impresionantă, fiind neînvinsă în ultimele șapte meciuri de campionat, cu șase victorii și un egal. Această formă remarcabilă este rezultatul unui echilibru solid între atac și apărare, lucru reflectat în statisticile echipei.


     Unul dintre punctele forte ale Gamba Osaka este defensiva lor robustă, care a primit doar 13 goluri în acest sezon, un record pe care îl împart cu Vissel Kobe. Portarul Jun Ichimori a avut un impact semnificativ de la revenirea sa din împrumut, aducând experiența și stabilitatea necesară pentru a menține apărarea echipei bine organizată și eficientă. De asemenea, defensiva lor solidă este susținută de fundași experimentați care au reușit să respingă atacurile adversarilor în mod constant.


     Pe partea ofensivă, Takashi Usami este vedeta echipei, având 7 goluri și 2 pase decisive în acest sezon. Contribuțiile sale sunt esențiale pentru succesul echipei, iar forma sa actuală, cu trei goluri în ultimele două meciuri, îl face un jucător de urmărit în meciul contra Vissel Kobe. În plus, Kota Yamada a demonstrat abilități remarcabile în mijlocul terenului, oferind atât asistență defensivă, cât și suport pentru atac.


     În ceea ce privește statisticile la domiciliu, Gamba Osaka are o medie de 1.75 goluri pe meci și un procent ridicat de meciuri cu peste 1.5 și 2.5 goluri. Aceasta indică o echipă care nu doar că apără bine, dar și atacă eficient. De asemenea, echipa obține în medie 5.50 cornere pe meci și încasează 5.63, cu un procent ridicat de meciuri care depășesc 8.5 și 9.5 cornere, arătând un joc dinamic și orientat spre atacuri constante.


     Un alt aspect important este minutul în care echipa tinde să marcheze. Gamba Osaka are o predilecție pentru a marca în primele 30 de minute și în ultimele 15 minute ale meciului, ceea ce sugerează o echipă care începe meciurile puternic și reușește să mențină presiunea până la final.


     Cu toate aceste avantaje, există și slăbiciuni de menționat. Uneori, echipa poate fi vulnerabilă la contraatacuri rapide, iar lipsa unei adâncimi consistente pe bancă poate deveni o problemă în cazul unor accidentări cheie. De asemenea, dependința de performanțele lui Takashi Usami poate fi riscantă, mai ales dacă adversarii reușesc să îl neutralizeze.


     Comparativ cu Vissel Kobe, Gamba Osaka are un stil de joc mai echilibrat, combinând apărarea solidă cu un atac eficient. În timp ce Vissel Kobe tinde să fie mai agresivă în deplasare, Gamba Osaka își construiește jocul pe posesie și pe controlul ritmului meciului. Aceasta va fi o cheie importantă în meciul de sâmbătă, deoarece abilitatea de a dicta tempo-ul poate fi decisivă.


     În concluzie, Gamba Osaka intră în meciul contra Vissel Kobe cu încredere, bazându-se pe forma lor recentă și pe punctele forte defensive și ofensive. Succesul lor va depinde de capacitatea de a menține această consistență și de a capitaliza pe oportunitățile de gol care apar. Meciul promite a fi unul strâns și competitiv, cu gazdele având o șansă reală de a-și menține poziția în topul clasamentului J1 League.

Vissel Kobe: Formă, știri si statistici

     Vissel Kobe vine în acest meci cu ambiția de a-și apăra titlul de campioană a J1 League, deși a întâmpinat unele dificultăți recente în menținerea formei. Ocupând în prezent locul 4 în clasament, cu 33 de puncte, echipa condusă de Takayuki Yoshida este la doar un punct în urma Gamba Osaka, ceea ce face ca această confruntare să fie de o importanță crucială pentru ambele părți.


     După o serie de trei meciuri fără victorie, Vissel Kobe a reușit să revină pe calea succesului cu o victorie crucială împotriva Kawasaki Frontale, mulțumită golului decisiv marcat de Yoshinori Muto. Această victorie a fost esențială pentru moralul echipei, oferindu-le încrederea necesară pentru a aborda cu determinare următoarele meciuri.


     În meciurile din deplasare, Vissel Kobe are o performanță impresionantă, cu șase victorii, două egaluri și doar o înfrângere în nouă partide. Aceasta indică o echipă care se simte confortabilă jucând pe teren străin, capabilă să facă față presiunii și să obțină rezultate pozitive. Media de goluri în deplasare este de 1.78 pe meci, cu un procent ridicat de meciuri cu peste 1.5 și 2.5 goluri, demonstrând un atac eficient și periculos.


     Taisei Miyashiro
este golgheterul echipei, cu 7 goluri înscrise în acest sezon, și reprezintă o amenințare constantă pentru orice apărare adversă. De asemenea, contribuția lui Yoshinori Muto a fost crucială, nu doar prin goluri, ci și prin experiența și influența sa pe teren.


     Statistica cornereleor arată o medie de 6.89 cornere obținute și 5.56 cornere încasate per meci în deplasare, cu un procent ridicat de meciuri având peste 8.5 și 9.5 cornere. Acest lucru reflectă un stil de joc orientat spre atac și capacitatea de a crea numeroase ocazii de gol.


     Unul dintre punctele forte ale Vissel Kobe este flexibilitatea tactică și capacitatea de a se adapta la diferite stiluri de joc ale adversarilor. De asemenea, echipa are o adâncime solidă pe bancă, permițând antrenorului Takayuki Yoshida să facă modificări eficiente în timpul meciurilor. Cu toate acestea, unele slăbiciuni persistă, cum ar fi vulnerabilitatea la contraatacuri rapide și dependența de performanțele unor jucători cheie.


     În comparație cu Gamba Osaka, Vissel Kobe are un stil de joc mai agresiv și direct, căutând să profite de orice oportunitate de atac rapid. Aceasta poate crea dificultăți pentru apărarea bine organizată a gazdelor, dar poate expune și propria apărare la riscuri.


     În concluzie, meciul dintre Gamba Osaka și Vissel Kobe promite a fi unul intens și plin de suspans, cu ambele echipe dorind să obțină un rezultat pozitiv pentru a-și îmbunătăți poziția în clasament. Vissel Kobe are șansa de a-și demonstra valoarea și de a-și continua cursa pentru apărarea titlului, bazându-se pe forma lor solidă din deplasare și pe eficiența atacului. Oaspeții vor trebui să fie la cel mai înalt nivel pentru a face față provocării reprezentate de Gamba Osaka și pentru a obține un rezultat favorabil în această confruntare crucială din J1 League.

Ponturi Pariuri Japonia J1 League

     Bun venit pe xpertbet.ro, locul unde găsiți cele mai bune ponturi pariuri Japonia și analize detaliate pentru a face cele mai informate decizii în materie de pariuri sportive. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig.

     Japonia este cunoscută pentru pasiunea sa pentru fotbal, iar meciurile din J1 League atrag atenția pariorilor din întreaga lume. Cu ajutorul ponturi Japonia oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei ligi competitive. Analizăm în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi ponturi J1 League bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic pronosticuri fotbal maine, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare pont este rezultatul unei analize amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statistici și informații actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Japonia.

     Pe lângă ponturi Japonia, vă oferim și ponturi J1 League pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi ponturii pariuri actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri Japonia bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi Japonia.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi Japonia. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă pronosticuri fotbal maine actualizate în timp real.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri Japonia oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre pronosticuri fotbal maine pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri Japonia.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturii pariuri actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi J1 League bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri Japonia. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Japonia care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Japonia și pronosticuri fotbal maine oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturii pariuri. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri Japonia. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din Japonia sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri azi. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi Japonia care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri Japonia și pronosticuri fotbal maine oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturii pariuri. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină ponturi pariuri Japonia și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri azi și pronosticuri fotbal maine.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri Japonia și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri