Type to search

Stiri Diverse

Osimhen și Alți Doi Jucători de Top din Serie A Pot Evolua Sezonul Viitor în Premier League

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Cluburile Mari din Europa Se Întrec pentru Semnătura lui Osimhen

  Victor Osimhen, atacantul de top al echipei Napoli, este urmărit de echipe precum Chelsea, Arsenal, Manchester United și campioana din Ligue 1, Paris Saint-Germain. La doar 25 de ani, Osimhen și-a câștigat reputația de a fi unul dintre cei mai prolifici atacanți din Europa, marcând 41 de goluri în 57 de apariții în Serie A din sezonul 2022-23 până în prezent, potrivit recentelor statistici fotbal italiene.

  Antrenorul recent investit de Napoli, Antonio Conte, a dezvăluit că există acorduri clare privind o eventuală plecare a lui Osimhen în această vară. Cu doi ani rămași din contractul său cu Napoli și o clauză de reziliere de 120 de milioane de euro, echipele interesate se confruntă cu o provocare financiară semnificativă. Cu toate acestea, clubul Napoli este dispus să reducă pretențiile financiare pentru a accelera transferul, ceea ce ar putea declanșa o licitație intensă pentru internaționalul nigerian în săptămânile următoare.

Osimhen și Alți Doi Jucători de Top din Serie A Pot Evolua Sezonul Viitor în Premier League
Victor Osimhen

Joshua Zirkzee: Un Alt Atacant Râvnit de Echipele de Top

  Joshua Zirkzee, vedeta echipei italiene Bologna, a atras atenția echipelor mari după ce a marcat 11 goluri și a oferit cinci pase decisive în 34 de meciuri din Serie A, ajutând echipa să se califice surprinzător în Liga Campionilor. În vârstă de 23 de ani, Zirkzee, fost jucător la Bayern Munchen, este legat de un posibil transfer în Premier League, cu Manchester United și Arsenal fiind cele două cluburi engleze care se luptă pentru semnătura olandezului, potrivit unor ponturi fotbal dezvăluite de presa britanică.

  De asemenea, AC Milan se află în cursa pentru semnătura sa și ar fi ajuns deja la un acord personal cu atacantul olandez. Manchester United pare să fi avansat în negocieri și este gata să activeze clauza de reziliere de 40 de milioane de euro înainte de jumătatea lunii august, când aceasta expiră. Dacă nicio echipă nu va activa clauza, Bologna ar putea solicita un preț mai mare pentru atacant, așa cum arată recentele predicții fotbal italiene.

Osimhen și Alți Doi Jucători de Top din Serie A Pot Evolua Sezonul Viitor în Premier League
Joshua Zirkzee

Adrien Rabiot: Un Mijlocaș Căutat în Premier League

  Adrien Rabiot a devenit oficial jucător liber după expirarea contractului său cu Juventus pe 30 iunie. Mijlocașul francez a declarat că își dorește să joace în Premier League, iar Manchester United a avut discuții preliminare pentru un transfer pe Old Trafford. Arsenal și Aston Villa s-au alăturat recent cursei pentru semnătura sa, iar Liverpool, Tottenham Hotspur și Newcastle United sunt de asemenea interesate.

  Rabiot ar prefera o mutare în Premier League, dar campioana din Serie A, Inter Milano, ar putea să îi ofere o șansă de a rămâne în Italia. De asemenea, există speculații privind o revenire surprinzătoare la PSG. În timpul celor cinci ani petrecuți la Juventus, Rabiot a jucat 212 meciuri, marcând 22 de goluri și oferind 14 pase decisive, câștigând patru trofee, inclusiv „Il Scudetto” în sezonul 2019-20.

Osimhen și Alți Doi Jucători de Top din Serie A Pot Evolua Sezonul Viitor în Premier League
Adrien Rabiot
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri