Type to search

Stiri Euro 2024

Cristiano Ronaldo: ‘Ultimul Dans’ la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Euro 2024: Dezamăgire Personală pentru Ronaldo

  Deși a avut un început impresionant în fiecare dintre primele sale cinci apariții la Campionatul European, marcând în faza grupelor, Euro 2024 a fost o dezamăgire pentru Ronaldo. În acest turneu, el nu a reușit să înscrie împotriva Turciei, Georgiei și Cehiei, iar agonia sa a continuat și în meciul împotriva Sloveniei, unde a ratat un penalty apărat de Jan Oblak, într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Cu 20 de șuturi fără a marca niciun gol, Ronaldo se apropie de recordul nedorit al compatriotului său Deco, la Euro 2004, așa cum arată ultimele statistici fotbal portugheze. În ciuda acestor eșecuri, Ronaldo a reușit să înscrie primul penalty în seria loviturilor de departajare, ajutând astfel echipa să avanseze în sferturi.

  Ronaldo a confirmat după meci că aceasta va fi ultima sa participare la un Campionat European, subliniind că nu este emoționat de retragerea sa de la această competiție, ci de tot ceea ce implică fotbalul, inclusiv entuziasmul fanilor și sprijinul familiei. „Nu este vorba despre a câștiga un punct în plus sau în minus. Ceea ce mă motivează cel mai mult este să fac oamenii fericiți,” a declarat Ronaldo.

Cristiano Ronaldo: 'Ultimul Dans' la Euro 2024
Ronaldo n-a reușit să marcheze la Euro 2024

Privire Spre Viitorul Lui Ronaldo

  Deși a avut dificultăți la Euro 2024, Ronaldo va continua să joace un rol esențial în atacul Portugaliei în meciul următor împotriva Franței. La 39 de ani, este puțin probabil ca Ronaldo să participe la Euro 2028, când va avea 43 de ani. Cu toate acestea, performanțele sale impresionante la Al-Nassr, unde a contribuit cu 57 de goluri în 45 de apariții sezonul trecut, demonstrează că mai are încă multe de oferit, așa cum arată recentele predicții fotbal din Arabia Sudită.

  Ronaldo mai are un an de contract cu Al-Nassr și intenționează să continue să joace până în 40 de ani, dacă nu va suferi o accidentare gravă. El este de așteptat să reprezinte Portugalia la Cupa Mondială din 2026, unde ar putea să-și încheie cariera internațională și de club. O extensie de contract cu Al-Nassr ar putea fi pe ordinea de zi, dacă Ronaldo decide că 2026 va fi anul său de rămas bun.

  Chiar dacă Euro 2024 nu a mers conform planului pentru Ronaldo, impactul său asupra fotbalului rămâne incontestabil. Determinarea și pasiunea sa pentru joc continuă să inspire milioane de fani din întreaga lume. Ultimul său „dans” la Campionatul European va fi amintit ca o etapă importantă într-o carieră legendară, iar Ronaldo se pregătește să lase o moștenire durabilă atât în fotbalul internațional, cât și la nivel de club.

Cristiano Ronaldo: 'Ultimul Dans' la Euro 2024
Ronaldo, după ce Oblak a apărat șutul său de la punctul cu var
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri