Type to search

Stiri Diverse

Matthijs de Ligt: Posibil Transfer de la Bayern Munchen la Manchester United

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

De Ligt: Oportunitate pentru Manchester United

  Bayern Munchen a informat recent clubul Manchester United despre prețul cerut pentru fundașul Matthijs de Ligt, ridicând interesul clubului englez pentru tânărul olandez. De la sosirea sa de la Juventus, pentru suma de 65,6 milioane de lire sterline, De Ligt a acumulat 61 de titularizări și 12 apariții ca rezervă în toate competițiile, potrivit ultimelor statistici fotbal germane, dar nu a reușit să se adapteze complet în Bundesliga.

  Sezonul trecut, sub conducerea lui Thomas Tuchel, De Ligt a avut dificultăți în a-și menține locul în echipă, și viitorul său sub Vincent Kompany pentru sezonul 2024-25 este incert. În ciuda posibilei utilizări mai frecvente într-un sistem cu trei sau patru fundași, transferul său în această vară pare din ce în ce mai probabil.

  În recentele ponturi fotbal dezvăluite de presa britanică, s-a sugerat că antrenorul lui United, Erik ten Hag, l-a identificat pe De Ligt drept ținta preferată pentru întărirea apărării. Având în vedere colaborarea anterioară la Ajax, o reuniune pare iminentă dacă se va ajunge la un acord financiar.

Detaliile Financiare ale Transferului și Strategia lui United

  Potrivit jurnalistului Florian Plettenberg de la Sky Sport Deutschland, United trebuie să plătească 50 de milioane de euro pentru a finaliza tranzacția. Deși nu a fost făcută nicio ofertă oficială până acum, este de așteptat ca aceasta să fie prezentată în curând, având în vedere dorința clubului englez de a câștiga cursa pentru semnătura lui De Ligt, confirmând recentele predicții fotbal britanice.

  Manchester United se află pe piață pentru cel puțin un nou fundaș central în această vară, dar bugetul lor este limitat. Conform unor rapoarte, United a oferit doar 50% din prețul cerut de Everton pentru Jarrad Branthwaite, estimat la aproximativ 80 de milioane de lire sterline. În acest context, îndeplinirea cerințelor financiare ale clubului Bayern pentru De Ligt pare mult mai realistă, mai ales când clubul german dorește să finalizeze vânzarea cât mai curând posibil.

  Cu termenul pentru depunerea ultimelor conturi la Premier League deja trecut, oficialii lui United ar putea fi pregătiți să depună eforturi mai mari pentru a-și asigura țintele dorite, chiar dacă acest lucru va necesita vânzări proprii în următoarele două luni. În ansamblu, transferul lui De Ligt ar putea reprezenta o îmbunătățire semnificativă pentru linia defensivă a lui United, atât în ceea ce privește vârsta, cât și calitatea.

Matthijs de Ligt: Posibil Transfer de la Bayern Munchen la Manchester United
De Ligt, un apărător olandez care nu s-a acomodat în Germania
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri