Type to search

Stiri Diverse

Manchester City Planifică o Mișcare Surpriză pentru Rodrygo de la Real Madrid

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Rodrygo, în Vizorul lui Manchester City

  Manchester City pregătește un schimb îndrăzneț pentru a-l aduce pe Rodrygo de la Real Madrid, un jucător brazilian talentat, al cărui viitor la Bernabeu este incert din cauza sosirilor iminente ale lui Kylian Mbappe și Endrick, așa cum arată ultimele predicții fotbal din La Liga.

  În ciuda preferinței sale de a juca pe flancuri, Rodrygo a format un parteneriat eficient cu Vinicius Junior în sezonul 2023-24, contribuind cu 17 goluri și 9 pase decisive în 51 de apariții, potrivit recentelor statistici fotbal ale clubului madrilen. Însă, cu noile achiziții, timpul său de joc ar putea fi afectat, ceea ce ar putea determina o schimbare a destinului său la clubul madrilen.

  Deși Real Madrid dorește să-l păstreze, Rodrygo ar putea fi tentat să plece dacă nu găsește un loc în noua formație 4-3-3 a lui Carlo Ancelotti, conform unor ponturi fotbal dezvăluite de presa spaniolă.

Manchester City Planifică o Mișcare Surpriză pentru Rodrygo de la Real Madrid
Rodrygo și Carlo Ancelotti

Ofertele Surpriză ale lui Manchester City

  Se speculează că Manchester City ar putea să-i ofere pe Kevin De Bruyne și Julian Alvarez în schimbul lui Rodrygo, o mutare care ar depăși orice ofertă din partea rivalilor de la Liverpool. De Bruyne, care a revenit în forță după o perioadă marcată de accidentări, este sub contract cu City până în 2025, însă interesul cluburilor din Arabia Saudită și MLS, alături de speculațiile privind viitorul său, ar putea determina un transfer.

  Pe de altă parte, Alvarez, deși a demonstrat calități remarcabile în absența lui De Bruyne, a fost adesea rezervă în fața lui Erling Haaland, ceea ce a stârnit interesul altor cluburi de top, incluzând Chelsea. Cu toate acestea, argentinianul a declarat că se simte confortabil la Manchester City.

Manchester City Planifică o Mișcare Surpriză pentru Rodrygo de la Real Madrid
Julian Alvarez și Kevin De Bruyne

Realitatea Transferului lui Rodrygo

  Transferul lui Rodrygo la Manchester City este văzut de unii ca o soluție logică, mai ales dacă Bernardo Silva sau Jack Grealish vor pleca. Rodrygo ar putea fi un înlocuitor direct pe flancul drept, însă șansele ca acest transfer să se materializeze rămân mici, având în vedere că Real Madrid este deja bine aprovizionat cu jucători ofensivi.

  Oricum, dacă managerul Pep Guardiola consideră că aducerea lui Rodrygo este o prioritate, City ar trebui să vină cu o ofertă financiară de nerefuzat pentru Real Madrid.

Manchester City Planifică o Mișcare Surpriză pentru Rodrygo de la Real Madrid
Pep Guardiola
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri