Type to search

Stiri Euro 2024

Reviriment Perfect Posibil în Jocul Angliei la Euro 2024: Lecții din Istoria Turneelor Majore

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Un Start Dificil, dar Un Final Incert

  Anglia a avut un început slab la Euro 2024, dar acest lucru nu înseamnă că speranțele lor s-au spulberat. În trecut, echipele engleze au dovedit că un început slab nu le împiedică să ajungă departe în turnee. În 1966, Anglia a început Cupa Mondială cu un egal fără goluri împotriva Uruguayului, dar a reușit să câștige trofeul. Managerul de atunci, Alf Ramsey, a stabilit un precedent de justificare a eforturilor echipei în fața criticilor.

  La Cupa Mondială din Mexic 1986, Anglia a pierdut în fața Portugaliei și a terminat la egalitate cu Maroc. Doar după ce antrenorul Bobby Robson a permis jucătorului favorit al fanilor, Glenn Hoddle, să joace, echipa a fost transformată. Anglia a fost eliminată în sferturile de finală de celebrul gol „Mâna lui Dumnezeu” al lui Diego Maradona, urmat de un al doilea gol fabulos al acestuia. 

Reveniri Memorabile în Turneele Anterioare

  În 1990, după două egaluri neimpresionante, Anglia a trecut cu greu de Egipt și a ajuns în semifinală, pierzând la loviturile de departajare cu Germania de Vest. Echipa din 1990 este încă văzută ca a doua cea mai bună după echipa din 1966. Vara Glorioasă a Angliei din 1996 este amintită pentru golul spectaculos al lui Paul Gascoigne împotriva Scoției și pentru o altă înfrângere dureroasă la loviturile de departajare împotriva Germaniei.

  Euro 2020 a fost un alt exemplu de început lent urmat de succes. Anglia a marcat doar două goluri în faza grupelor, dar și-a găsit ritmul și a ajuns în finală pentru prima dată, învingând Danemarca în semifinale. În 1992, Danemarca a câștigat Euro, deși a început turneul cu un egal și o înfrângere, potrivit ultimelor statistici fotbal europene.

Alte Echipe Care Au Învins Adversitățile

  La Euro 2016, Portugalia a început cu trei egaluri consecutive, dar a reușit să câștige turneul. La Cupa Mondială, unele dintre cele mai memorabile triumfuri au început cu înfrângeri. În 1990, Argentina a pierdut în fața Camerunului, dar a ajuns în finală. În Cupa Mondială din Qatar 2022, Argentina a pierdut primul meci împotriva Arabiei Saudite, dar a câștigat trofeul împotriva Franței, într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost dezvăluite de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Italia a câștigat Cupa Mondială din 1982 după un început cu remize fade împotriva Poloniei, Peru și Camerunului. Spania, în 2010, a pierdut primul meci împotriva Elveției, dar a câștigat în cele din urmă Cupa Mondială. La Cupa Africii pe Națiuni din acest an, Coasta de Fildeș a pierdut ultimul meci din grupă, dar a câștigat turneul după un parcurs spectaculos în fazele eliminatorii.

Perspective pentru Anglia la Euro 2024

  Anglia nu a pierdut deocamdată niciun meci la Euro 2024 și a avansat ca și câștigătoare a grupei, dar reacția fanilor și a presei a fost critică față de jocul arătat de naționala Angliei. Antrenorul Gareth Southgate știe că toate criticile vor fi uitate dacă echipa va reuși să devină o forță ofensivă și să câștige trofeul. Istoria ne arată că acest lucru este foarte posibil.

Reviriment Perfect Posibil în Jocul Angliei la Euro 2024: Lecții din Istoria Turneelor Majore
Southgate dând indicații lui Phil Foden
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri