Type to search

Stiri Euro 2024

Olandezii Trebuie să Învețe din Lecția Austriei la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Realitatea Dificilă a Olandei

  Olanda avea mari speranțe la Campionatul European din Germania, însă înfrângerea cu 3-2 în fața Austriei, la Berlin, le-a adus o trezire dură la realitate. Cu toate că au acumulat patru puncte în primele două meciuri, acest lucru a fost suficient pentru a le asigura progresul în optimile de finală, însă ca unul dintre „perdanții norocoși” și nu ca o echipă care intră în fazele eliminatorii cu elan.

  Vedeta atacului olandez, Memphis Depay, a criticat abordarea echipei în joc, subliniind că presiunea și poziționarea fără minge trebuie îmbunătățite. Depay a evidențiat agresivitatea Austriei și a insistat că Olanda are toate calitățile necesare pentru a juca la fel de ofensiv, confirmând ultimele predicții fotbal europene.

  Această înfrângere neașteptată a generat un val de critici din partea presei și suporterilor, care au condamnat lipsa de energie a echipei. Fostul internațional Rafael van der Vaart a descris prestația drept „dramatică și incredibil de proastă”, comparând echipa cu un club amator de top în ceea ce privește spațiile lăsate adversarului. Antrenorul Ronald Koeman a fost de acord, subliniind că lipsa poziționării defensive și agresivității a dus la o prestație slabă.

Olandezii Trebuie să Învețe din Lecția Austriei la Euro 2024
Memphis Depay n-a fost mulțumit de jocul Olandei

Olanda: Decizii Controversate și Lecții de Învățat

  Ronald Koeman, vizibil iritat de la începutul meciului, a luat decizia dramatică de a-l scoate pe mijlocașul defensiv Joey Veerman după doar 35 de minute, într-un meci ale cărui ponturi bune au fost expuse online de experți ponturi pariuri. Koeman a explicat că Veerman, de obicei un pasator de calitate, pierdea mingea prea ușor în fața adversarului.

  Decizia a fost întâmpinată cu lipsă de simpatie pentru Veerman, care a fost esențial în succesul echipei PSV Eindhoven în campionatul olandez. Expertul TV olandez Pierre van Hooijdonk a comentat că un jucător știe când turneul s-a terminat pentru el, subliniind că Veerman a avut două șanse și nu a reușit să le valorifice.

  Înfrângerea a subliniat nevoia echipei de a-și schimba abordarea și de a învăța din lecția oferită de Austria. Pentru a avea succes în continuare, Olanda trebuie să devină mai agresivă și să-și îmbunătățească jocul fără minge. Deși criticile au fost dure, ele oferă și o oportunitate pentru „portocalii” de a se redresa și de a-și demonstra potențialul în faza următoare ale competiției, unde vor întâlni România, una din surprizele păcute de la Euro 2024.

Olandezii Trebuie să Învețe din Lecția Austriei la Euro 2024
Joey Veerman a dezamăgit în meciurile din grupă
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri