Type to search

Stiri Diverse

Barcelona Vizează Transferul lui Jaden Philogene de la Hull City

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Barcelona Caută Întăriri pentru Ofensivă

  Barcelona explorează noi opțiuni pentru întărirea liniei sale ofensive în această vară, una dintre țintele surpriză fiind Jaden Philogene de la Hull City. Jucătorul de 22 de ani a crescut în academiile de tineret ale clubului Aston Villa, dar a avut puține ocazii de a juca la nivel de seniori, înainte de a fi împrumutat la Stoke City și Cardiff City. Transferul său permanent la Hull City în vara trecută a fost o mișcare benefică, Philogene reușind să înscrie 12 goluri și să ofere 6 pase decisive în 32 de apariții în Championship, conform recentelor statistici fotbal din Anglia.

  Contractul lui Philogene cu Hull City este valabil până în iunie 2026, cu o opțiune de prelungire pentru încă un an, dar acest lucru nu a împiedicat speculațiile legate de o posibilă plecare a sa în această vară, potrivit ultimelor predicții fotbal europene. Barcelona vede în Philogene o alternativă viabilă la varianta aducerii lui Nico Williams de la Athletic Bilbao, în cazul în care transferul acestuia din urmă ar fi prea costisitor.

Barcelona Vizează Transferul lui Jaden Philogene de la Hull City
Nico Williams

Philogene: Un Transfer Realizabil

  Potrivit unor ponturi fotbal dezvăluite în presa spaniolă, Barcelona a inițiat deja discuții cu Hull City pentru transferul lui Philogene. Într-o perioadă în care Barcelona se confruntă cu probleme financiare, un transfer al lui Philogene ar putea fi o soluție mai accesibilă în comparație cu alte ținte vizate, cum ar fi Williams, care are o clauză de reziliere de aproximativ 55 de milioane de euro.

  Philogene a impresionat prin abilitatea sa de a juca pe ambele flancuri ale atacului, ceea ce îl face și mai atractiv pentru Barcelona. De asemenea, forma sa din a doua parte a sezonului 2023-2024, cu patru goluri în ultimele șapte meciuri din Championship, a demonstrat că poate fi o resursă ofensivă valoroasă. Rămâne de văzut dacă Barcelona va concretiza acest transfer, dar Philogene ar putea fi o opțiune strategică pentru clubul catalan în această vară.

Barcelona Vizează Transferul lui Jaden Philogene de la Hull City
Jaden Philogene în acțiune
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri