Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Germania vs Danemarca. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 29.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Germania vs Danemarca Meci Optimi EURO 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Michael Oliver

Stadion
Stadion

Signal Iduna Park

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

22:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
02.06.2021 Germania 1-1 Danemarca 4-2 10-12 1-0 0-0
06.06.2017 Danemarca 1-1 Germania 5-12 7-8 0-0 0-0
17.06.2012 Danemarca 1-2 Germania 5-3 8-6 0-0 0-0
11.08.2010 Danemarca 2-2 Germania --- --- --- ---
28.03.2007 Germania 0-1 Danemarca --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Germania
Gazde Scor Oaspeți
Germania 1-1 Elvetia
Germania 2-0 Ungaria
Germania 5-1 Scotia
Germania 2-1 Grecia
Germania 0-0 Ucraina
Logo
Danemarca
Gazde Scor Oaspeți
Serbia 0-0 Danemarca
Anglia 1-1 Danemarca
Slovenia 1-1 Danemarca
Norvegia 1-3 Danemarca
Suedia 1-2 Danemarca

ECHIPE PROBABILE

Logo
Germania
Portar Neuer
Fundași Kimmich, Rüdiger, Schlotterbeck, Mittelstädt
Mijlocași Andrich, Kroos
Musiala, Gündogan, Wirtz
Atacanți Havertz
Logo
Danemarca
Portar Schmeichel
Fundași Andersen, Vestergaard, Kristensen
Mijlocași Bah, Delaney, Höjbjerg, Maehle
Wind, Eriksen
Atacanți Höjlund

pont

Victorie Germania @ 1.62

Germania a arătat o formă impresionantă pe teren propriu, cu o medie de 2.67 goluri marcate pe meci și doar 0.67 goluri primite. Cu un atac prolific și o apărare solidă, Germania este favorită să obțină victoria împotriva Danemarcei, care nu a reușit să câștige niciun meci în faza grupelor.

Recomandări Bet Builder

Accidentare
Șuturi +1.5
Kai Havertz
Accidentare
Șuturi +1.5
İlkay Gündoğan
Accidentare
Șuturi +1.5
Jamal Musiala
Accidentare
Șuturi +1.5
Christian Eriksen
Accidentare
Faulturi comise +1.5
Robert Andrich
Accidentare
Faulturi comise +1.5
Pierre-Emile Højbjerg
Accidentare
Faulturi comise +0.5
Rasmus Højlund
Accidentare
Faulturi comise +0.5
Jonas Wind

ANALIZA MECI

Germania vs Danemarca

     Pe data de 29 iunie 2024, la ora 22:00, pe stadionul Signal Iduna Park din Dortmund, se va desfășura un meci de mare importanță din cadrul optimilor de finală ale EURO 2024. Confruntarea dintre Germania și Danemarca promite să fie una spectaculoasă, având în vedere istoricul întâlnirilor directe și forma echipelor. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV, oferind fanilor fotbalului și pariorilor ocazia de a urmări un duel plin de intensitate și emoție.


     Germania
a reușit să impresioneze în faza grupelor, dominând Grupa A și calificându-se în optimi de pe primul loc, după victorii clare împotriva Scoției și Ungariei și un egal dramatic cu Elveția. În contrast, Danemarca a avut un parcurs mai dificil în Grupa C, obținând trei remize și terminând pe locul secund. Diferențele de performanță dintre cele două echipe sunt evidente, însă meciurile directe anterioare au demonstrat că orice este posibil pe teren.


     Istoricul întâlnirilor directe între Germania și Danemarca ne arată un echilibru remarcabil. Cele două echipe s-au întâlnit de 28 de ori, Germania câștigând de 15 ori, iar Danemarca de 8 ori. Au fost înregistrate și cinci egaluri. În ceea ce privește golurile marcate, Germania a înscris 53 de goluri, iar Danemarca 38, ceea ce indică un procent ridicat de meciuri cu peste 2.5 goluri și un număr semnificativ de partide în care ambele echipe au marcat.


     În meciurile directe recente, Germania a avut un avantaj notabil. De exemplu, în confruntarea din cadrul EURO 2012, Germania a învins cu 2-1, iar ultimele două amicale s-au încheiat la egalitate, 1-1. Aceste rezultate indică un echilibru relativ recent, dar și o tendință spre meciuri cu goluri marcate de ambele părți.


     Füllkrug
, cu patru goluri marcate în șase apariții în turnee majore, este unul dintre principalii marcatori ai echipei germane. De asemenea, Kai Havertz și Toni Kroos sunt jucători cheie în ofensiva Germaniei. De cealaltă parte, Christian Eriksen este creierul echipei daneze, implicat direct în 55% din șuturile echipei sale în faza grupelor, ceea ce îl face un jucător de urmărit.


     Statistica privind golurile arată că Germania, în meciurile de acasă, are o medie de 2.67 goluri marcate pe meci și 0.67 goluri primite. Danemarca, în deplasare, are o medie de 0.67 goluri marcate și 0.67 goluri primite. Procentul meciurilor în care s-au înscris peste 2.5 goluri este de 33% pentru Germania și 0% pentru Danemarca, indicând o posibilă diferență în stilurile de joc.


     În ceea ce privește cornerele, Germania are o medie ridicată de cornere pe meci, cu un procent semnificativ de meciuri în care s-au înregistrat peste 8.5 sau 9.5 cornere. Danemarca, pe de altă parte, are o medie mai redusă, ceea ce poate influența dinamica jocului.


     Secvențele și șirurile de rezultate recente arată că Germania a avut o serie de performanțe constante, în timp ce Danemarca a avut dificultăți în a obține victorii. Cu toate acestea, istoria ne arată că orice este posibil în meciurile eliminatorii.


     În concluzie, meciul dintre Germania și Danemarca promite să fie un duel echilibrat și spectaculos. Având în vedere statisticile și istoricul întâlnirilor directe, pariorii pot aștepta un meci cu goluri, posibil peste 2.5 și ambele echipe marcând. Diferențele în performanțele recente ale celor două echipe sugerează o ușoară favorizare a Germaniei, dar fotbalul ne-a arătat de multe ori că surprizele sunt posibile.

Germania: Formă, știri si statistici

     Germania vine în acest meci cu un moral ridicat, după ce a terminat pe primul loc în Grupa A, cu șapte puncte din nouă posibile. Echipa antrenată de Julian Nagelsmann a demonstrat o formă excelentă, reușind victorii categorice împotriva Scoției și Ungariei, și un egal obținut în extremis împotriva Elveției. Performanțele echipei germane au fost susținute de o ofensivă puternică și o defensivă solidă.


     În meciurile de acasă, Germania a înscris o medie de 2.67 goluri pe meci și a primit doar 0.67 goluri, ceea ce reflectă atât capacitatea lor ofensivă, cât și stabilitatea defensivă. De asemenea, procentul de meciuri în care ambele echipe au marcat este de 67%, iar procentul meciurilor cu peste 1.5 goluri este de 100%, ceea ce indică un stil de joc deschis și ofensiv.


     Füllkrug
a fost o revelație pentru echipa germană, marcând patru goluri în șase apariții în turnee majore, toate venind din postura de rezervă. Acesta are o medie impresionantă de un gol la fiecare 35 de minute, ceea ce îl face un jucător de urmărit. În plus, Kai Havertz și Toni Kroos sunt jucători esențiali în structura tactică a echipei, Kroos fiind deosebit de eficient în mijlocul terenului, cu 324 de pase complete în faza grupelor, un record pentru această competiție.


     Din punct de vedere defensiv, absența lui Jonathan Tah, suspendat pentru acest meci, va fi acoperită de Nico Schlotterbeck, care va face echipă cu Antonio Rudiger. Această schimbare ar putea influența dinamica defensivă, dar echipa are încredere în capacitatea lui Schlotterbeck de a se adapta rapid.


     Stilul de joc al Germaniei se bazează pe un pressing agresiv și o posesie prelungită, cu un accent deosebit pe pase precise și rapide. Aceasta le permite să controleze jocul și să creeze numeroase ocazii de gol. De asemenea, Germania excelează în fazele fixe, având o medie ridicată de cornere pe meci și un procent semnificativ de șanse create din aceste situații.


     În ceea ce privește punctele forte, Germania are o linie de atac versatilă și dinamică, capabilă să spargă orice apărare. De asemenea, mijlocul terenului, coordonat de Toni Kroos, este extrem de eficient în a menține posesia și a distribui mingea în mod precis. Defensiv, echipa beneficiază de experiența lui Antonio Rudiger și de capacitatea acestuia de a anihila atacurile adverse.


     Punctele slabe ale echipei pot include vulnerabilitatea la contraatacuri rapide, mai ales în absența lui Jonathan Tah. De asemenea, decizia de a-l folosi pe Kai Havertz ca atacant principal poate fi discutabilă, având în vedere că Füllkrug a demonstrat o eficiență superioară în fața porții.


     Comparativ cu Danemarca, Germania are un avantaj clar în ceea ce privește experiența și calitatea individuală a jucătorilor. Cu toate acestea, nu trebuie subestimată capacitatea danezilor de a surprinde, mai ales în meciurile eliminatorii.


     Pe lângă aspectele tactice și individuale, Germania beneficiază de sprijinul fanilor locali, care vor crea o atmosferă electrizantă pe Signal Iduna Park. Acest factor poate juca un rol crucial în moralul și performanța echipei, oferindu-le un avantaj psihologic important.


     În concluzie, Germania intră în acest meci ca favorită, având o formă excelentă și o echipă bine pregătită. Având în vedere statisticile și performanțele recente, pariorii ar trebui să ia în considerare o victorie a Germaniei, posibil cu ambele echipe marcând și un total de goluri peste 2.5. Stilul ofensiv și eficiența echipei germane sugerează un meci spectaculos și plin de acțiune.

Danemarca: Formă, știri si statistici

     Danemarca se află în fața unui test dificil în meciul împotriva Germaniei, având în vedere parcursul lor mai puțin impresionant din faza grupelor. Cu toate acestea, echipa antrenată de Kasper Hjulmand a demonstrat în trecut capacitatea de a surprinde în meciurile eliminatorii, iar spiritul de luptă al danezilor nu poate fi subestimat.


     În meciurile din deplasare, Danemarca a avut o medie de 0.67 goluri marcate pe meci și tot atâtea goluri primite, ceea ce arată un echilibru defensiv, dar și o anumită dificultate în a înscrie. Procentul meciurilor în care ambele echipe au marcat este de 67%, indicând că danezii au capacitatea de a găsi calea către poartă, dar și că apărarea lor nu este invincibilă.


     Absența lui Morten Hjulmand, suspendat pentru acest meci, va fi resimțită în mijlocul terenului, dar Thomas Delaney este așteptat să suplinească această absență. Christian Eriksen rămâne jucătorul cheie al echipei, fiind implicat în 55% din șuturile echipei în faza grupelor, cu 10 șuturi și 13 pase decisive. Eriksen este un maestru al jocului de creație și poate fi factorul decisiv pentru Danemarca în acest meci.


     Danemarca
are un stil de joc bazat pe organizare defensivă și tranziții rapide, încercând să profite de orice eroare a adversarului. Forța lor stă în unitatea echipei și în capacitatea de a se adapta la diverse situații de joc. Punctele forte includ experiența jucătorilor cheie, precum Eriksen și Hojbjerg, care pot influența jocul atât defensiv, cât și ofensiv.


     Cu toate acestea, Danemarca are și puncte slabe evidente. Lipsa unui atacant de clasă mondială care să finalizeze ocaziile create este o problemă constantă. Jonas Wind nu a impresionat în faza grupelor, iar alternativele precum Kasper Dolberg și Yussuf Poulsen trebuie să-și îmbunătățească performanțele pentru a face față presiunii.


     În comparație cu Germania, Danemarca are dezavantajul de a juca în deplasare, iar istoricul lor împotriva echipelor gazdă în EURO nu este favorabil. Au pierdut toate cele cinci meciuri anterioare împotriva echipelor gazdă, inclusiv unul împotriva Germaniei în 1988 și eliminarea de către Anglia în 2021.


     Stilul defensiv al Danemarcei poate fi eficient împotriva echipelor puternice, dar necesită o disciplină strictă și o execuție perfectă. Lipsa golurilor în deplasare este un semnal de alarmă, iar echipa va trebui să găsească soluții pentru a sparge apărarea solidă a Germaniei.


     Secvențele și șirurile de rezultate recente arată că Danemarca nu a reușit să câștige niciun meci în EURO 2024, înregistrând trei remize în faza grupelor. Performanțele lor la turneele majore sunt, de asemenea, modeste, cu doar trei victorii în ultimele 15 meciuri. Acest lucru sugerează o posibilă dificultate în a avansa în fazele eliminatorii.


     Pentru a avea șanse reale de a surprinde Germania, Danemarca va trebui să îmbunătățească eficiența în fața porții și să mențină o apărare solidă pe tot parcursul meciului. Experiența jucătorilor veterani și unitatea echipei vor fi cruciale în acest context.


     În concluzie, deși Danemarca este considerată outsider în acest meci, spiritul lor de luptă și capacitatea de a surprinde nu pot fi subestimate. Pentru pariori, opțiuni precum ambele echipe marchează sau un meci cu sub 2.5 goluri pot fi considerate, având în vedere tendințele defensive ale Danemarcei și dificultățile lor ofensive. De asemenea, un pariu pe un rezultat strâns sau chiar un egal la finalul timpului regulamentar poate fi o opțiune viabilă, dată fiind capacitatea danezilor de a rezista în fața echipelor puternice.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune informații și ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau la început de drum, pe site-ul nostru veți găsi toate informațiile necesare pentru a vă spori șansele de câștig și pentru a vă bucura de pariuri responsabile și profitabile.

     EURO 2024 este una dintre cele mai așteptate competiții de fotbal din lume, reunind echipe de top din Europa. Cu ajutorul ponturi EURO 2024 oferite de experții noștri, veți putea paria cu încredere pe meciurile acestei competiții prestigioase. Echipa noastră analizează în detaliu fiecare meci, de la forma echipelor până la performanțele individuale ale jucătorilor, pentru a vă oferi predicții fotbal bine documentate și relevante.

     Pe xpertbet.ro găsiți zilnic ponturi pariuri azi, special concepute pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Fiecare analiză este rezultatul unei cercetări amănunțite a meciurilor din ziua respectivă, având în vedere statisticile și informațiile actualizate. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Pe lângă ponturi EURO 2024, vă oferim și ponturi meciuri azi pentru toate marile competiții internaționale. Echipa noastră de experți monitorizează constant evoluțiile din lumea fotbalului pentru a vă oferi predicții fotbal actualizate și relevante. Indiferent de meciurile pe care vreți să pariați, noi vă punem la dispoziție toate informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Nu trebuie să vă mai pierdeți timpul căutând informații pe diverse site-uri, deoarece pe xpertbet.ro găsiți totul într-un singur loc. Analizăm fiecare meci și vă oferim ponturi pariuri EURO 2024 bazate pe statistici și informații actualizate. Astfel, puteți să vă concentrați doar pe pariere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi EURO 2024.

     Un alt aspect important pe care îl avem în vedere este actualizarea constantă a informațiilor și ponturi EURO 2024. Fotbalul este un sport dinamic, iar forma echipelor și jucătorilor se poate schimba rapid. De aceea, echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și vă oferă ponturi meciuri azi actualizate în timp real, pentru a vă ajuta să luați deciziile corecte și să obțineți câștiguri constante.

     Pe xpertbet.ro vă oferim și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, esențiale pentru a paria în mod responsabil și a vă proteja investițiile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024 oferite de noi, veți învăța cum să vă gestionați bugetul și cum să pariați în mod strategic. Astfel, veți putea să vă maximizați șansele de câștig și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive.

     Fiecare dintre predicții fotbal pe care le găsiți pe xpertbet.ro este rezultatul unei analize detaliate și a unei selecții atente a meciurilor. Echipa noastră de experți ia în considerare toate aspectele importante, de la forma echipelor până la performanțele jucătorilor, pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig. Astfel, puteți paria cu încredere, știind că aveți la dispoziție cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024.

     Un alt avantaj al utilizării xpertbet.ro este accesul la ponturi pariuri azi actualizate și bine documentate. Indiferent de competiția pe care doriți să pariați, noi vă oferim ponturi meciuri azi bazate pe analize amănunțite și informații actualizate. Astfel, puteți să vă planificați pariurile în mod strategic și să aveți șanse mai mari de câștig.

     Pe xpertbet.ro ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024. Echipa noastră de experți este formată din oameni pasionați de fotbal, cu o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi EURO 2024 și predicții fotbal oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi bune. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     Echipa noastră de experți este mereu la curent cu toate noutățile și schimbările din lumea fotbalului, astfel încât să vă ofere cele mai precise ponturi pariuri EURO 2024. Indiferent dacă sunteți interesați de meciurile din EURO 2024 sau de alte competiții internaționale, noi vă oferim ponturi bune detaliate și bine documentate.

     Pe xpertbet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune predicții fotbal. Fiecare membru al echipei noastre are o vastă experiență în domeniul pariurilor sportive și este pasionat de fotbal. Analizăm fiecare meci în detaliu și vă oferim ponturi EURO 2024 care să vă ajute să luați decizii informate și să obțineți profit.

     Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune ponturi EURO 2024 și predicții fotbal oferite de experții noștri. Vizitați xpertbet.ro zilnic pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a profita de ponturi pariuri azi. Cu ajutorul nostru, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori și veți putea să vă bucurați de câștiguri constante.

     În concluzie, xpertbet.ro este locul ideal pentru toți pasionații de pariuri sportive care doresc să obțină cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi bune de la cei mai buni experți. Fie că sunteți începători sau experimentați, noi vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie pentru a paria cu încredere și pentru a avea șanse mari de câștig. Nu mai pierdeți timp și alăturați-vă comunității noastre pentru a beneficia de cele mai bune ponturi meciuri azi și predicții fotbal.

     Vizitați xpertbet.ro și descoperiți avantajele pe care le oferim. Suntem aici să vă ajutăm să faceți alegerile corecte și să vă bucurați de succes în lumea pariurilor sportive. Cu ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi bune actualizate, veți avea mereu un avantaj în fața celorlalți pariori. Nu ratați ocazia de a beneficia de expertiza noastră și de a vă bucura de câștiguri constante.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri