Type to search

Stiri Serie A

Juventus vs. Sassuolo: Confruntare Decisivă pentru Supremația din Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share

Juventus în Căutarea Răzbunării: Istorie Neagră cu Sassuolo

  Înfrângerea surprinzătoare, 2-4, suferită în septembrie pe Mapei Stadium împotriva lui Sassuolo rămâne o pată în palmaresul lui Juventus. Cu o serie de cinci victorii consecutive, Bianconeri sunt hotărâți să-și ia revanșa și să se apropie la doar două puncte de Inter Milano în lupta pentru primul loc.

  Massimiliano Allegri se confruntă cu absența lui Adrien Rabiot și Federico Gatti, dar se bazează pe revenirea lui Alex Sandro și pe forma impresionantă a lui Dusan Vlahovic. Cu Sassuolo în rol de adversar, Juventus trebuie să evite orice eroare pentru a-și menține aspirațiile la titlu și să câștige acest meci ale cărui ponturi bune au fost dezvăluite de experții pariurilor sportive.

Juventus vs. Sassuolo: Confruntare Decisivă pentru Supremația din Serie A
Massimiliano Allegri

Duelul Berardi vs. Vlahovic: Punct Focal în Meci

  Confruntarea dintre Domenico Berardi și Dusan Vlahovic va dicta multe în această partidă. Berardi, care a fost aproape de a semna cu Juventus în august, dorește să își arate valoarea împotriva fostei echipe. În același timp, Vlahovic, marcând constant, își propune să continue să fie o amenințare constantă pentru apărarea lui Sassuolo.

  Juventus, cu o apărare solidă pe teren propriu, trebuie să evite greșelile din întâlnirea anterioară, iar oaspeții, conduși de Roberto De Zerbi, speră să mențină trendul ascendent. Cu jucători cheie precum Pinamonti și Berardi, Sassuolo va încerca să rămână o piedică dificilă pentru campioni.

Juventus vs. Sassuolo: Confruntare Decisivă pentru Supremația din Serie A
Roberto De Zerbi

Formații probabile

  Juventus:

Szczesny; Danilo, Bremer, Rugani; Cambiaso, Miretti, Locatelli, Rabiot, Kostic; Vlahovic, Yildiz

  Sassuolo:

Consigli; Pedersen, Erlic, Ferrari, Viti; Boloca, Henrique; Berardi, Thorstvedt, Lauriente; Pinamonti

Taguri

Lasa un comentariu