Type to search

Stiri Diverse

Lupta Continuă în Cupa FA: Wolves vs. Brentford în Rejucarea Meciului Terminat la Egalitate

Avatar of Xpert Bet
Share

Wolves Vor să-și Revadă Greșelile din Prima Manșă

  Wolves au fost la un pas de a fi eliminați în prima manșă, după ce Joao Gomes a fost eliminat încă din minutul 8. Cu toate acestea, echipa lui Gary O’Neil a revenit spectaculos și a obținut un egal în minutul 64, prin Tommy Doyle, după o pasă excelentă a lui Pedro Neto.

  În prima manșă, Wolves au avut un început nefericit, iar Gomes a fost eliminat pentru o intrare periculoasă. Brentford a profitat de superioritatea numerică și a deschis scorul în minutul 78, prin Neal Maupay.

  Cu toate acestea, oaspeții de atunci nu au renunțat și au reușit să egaleze în minutul 64, prin Tommy Doyle, după o pasă excelentă a lui Pedro Neto, care l-a servit perfect pe Doyle.

  Acum, Wolves vor să finalizeze disputa pe teren propriu și să obțină un loc în sferturile Cupei FA. Echipa lui O’Neil are o serie de absențe importante, dar are și jucători valoroși care pot face diferența.

Lupta Continuă în Cupa FA: Wolves vs. Brentford în Rejucarea Meciului Terminat la Egalitate
Gary O'Neil

Brentford Speră la o Surpriză pe Molineux

  Brentford a avut mai multe ocazii de a marca în prima manșă, dar nu a reușit să-și fructifice superioritatea numerică. Oaspeții speră să profite de atmosfera incendiară de pe Molineux și să obțină o victorie surpriză, așa cum sugerează unii experți în ponturi pariuri sportive.

  În prima manșă, Brentford a avut mai multe ocazii de a marca, dar a fost împiedicată de o apărare inspirată a lui Wolves. Echipa lui Frank a fost mai periculoasă în jocul aerian și a avut câteva șanse bune de gol din cornere.

  Acum, echipa lui Thomas Frank are șansa de a răsturna scorul și de a continua aventura în Cupa FA. Echipa londoneză are o serie de absente importante, dar are și jucători talentați care pot face diferența.

Lupta Continuă în Cupa FA: Wolves vs. Brentford în Rejucarea Meciului Terminat la Egalitate
Thomas Frank

Formații probabile

  Wolverhampton Wanderers:

Sa; Kilman, Toti, S. Bueno; Semedo, Doyle, Bellegarde, Doherty; Sarabia, Cunha, Neto

  Brentford:

Flekken; Zanka, Collins, Pinnock; Roerslev, Jensen, Janelt, Dasilva, Lewis-Potter; Yarmolyuk; Maupay

  Meciul va avea loc marți, 16 ianuarie, pe stadionul Molineux din Wolverhampton. Cu siguranță va fi un meci foarte disputat, cu șanse de victorie pentru ambele echipe. Wolves vor să profite de avantajul terenului propriu, dar Brentford va fi motivată să obțină o surpriză.

Taguri

Lasa un comentariu