Type to search

Stiri Serie A

Juventus Revine Spectaculos la Bologna: Bătălia pentru Un Loc pe Podium Continuă

Avatar of Xpert Bet
Share

Revenirea Dramatică a lui Juventus

  Juventus a reușit să înscrie trei goluri în ultimele 14 minute, realizând o revenire spectaculoasă pentru a obține un egal 3-3 împotriva Bolognei în Serie A, luni seară. Acest rezultat a lăsat Bologna pe locul trei, la egalitate de puncte (68) cu Juventus, care se află pe locul patru, înainte de ultima etapă a sezonului. Atalanta, cu două meciuri rămase de jucat, se situează pe locul cinci cu 66 de puncte, potrivit recentelor statistici fotbal din Serie A.

  Ambele echipe și-au asigurat deja locurile în Liga Campionilor pentru sezonul următor și s-au concentrat pe obținerea locului trei în clasament, în spatele lui AC Milan și a campioanei Inter Milano. Juventus a avut un început dezastruos, cu Bologna marcând două goluri în primele 11 minute ale meciului, ale cărui ponturi Italia au fost publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Riccardo Calafiori a deschis scorul după doar 90 de secunde, iar Santiago Castro a majorat avantajul cu un gol cu capul. Imediat după, Bologna a crezut că a înscris al treilea gol prin Jens Odgaard, dar acesta a fost anulat pentru offside. Suferința lui Juventus a fost amplificată în minutul 53, când Calafiori a marcat din nou, lobând mingea peste portarul Wojciech Szczesny.

Juventus Revine Spectaculos la Bologna: Bătălia pentru Un Loc pe Podium Continuă
Riccardo Calafiori a înscris două goluri pentru Bologna

Montero și Revenirea Lui Juventus

  După câteva zile tumultoase, Juventus părea să fi atins un punct minim. După câștigarea Cupei Italiei, clubul l-a concediat pe Massimiliano Allegri pentru comportament neadecvat în timpul finalei și l-a numit pe Paolo Montero ca antrenor interimar. Federico Chiesa a inițiat revenirea lui Juventus cu un gol în minutul 76, urmat de altul dintr-o lovitură liberă superbă a lui Arkadiusz Milik în minutul 83.

  La doar un minut după, înlocuitorul lui Federico Gatti, Kenan Yildiz, a egalat scorul cu un șut de la distanță, plasând mingea în colțul inferior al porții. Montero a declarat presei că remiza este un rezultat corect, având în vedere că victoria în finala Cupei Italiei a epuizat mental echipa, iar meciul împotriva uneia dintre cele mai bune echipe ale momentului, Bologna, a fost o provocare.

  „Această revenire arată cât de mult le pasă de tricou,” a spus Montero. Hellas Verona și-a asigurat locul în Serie A pentru sezonul următor, după o victorie cu 2-1 împotriva Salernitanei, deja retrogradată. Acest rezultat i-a urcat pe locul 13, cu 37 de puncte, la patru puncte deasupra lui Empoli, care se află pe locul 18.

Juventus Revine Spectaculos la Bologna: Bătălia pentru Un Loc pe Podium Continuă
Taguri