Type to search

Stiri Diverse

NAC Breda vs. Emmen: Lupta Continuă pentru Promovarea în Eredivisie

Avatar of Xpert Bet
Share

NAC Breda: Outsider-ul Surpriză

  NAC Breda a surprins pe toată lumea după ce a terminat sezonul regulat în Eerste Divisie cu doar o victorie în ultimele opt meciuri. Considerată outsider în fața celor de la Roda JC, echipa lui Jean-Paul van Gastel a reușit o calificare spectaculoasă cu un scor agregat de 8-1. După o victorie cu 3-1 în prima manșă, Breda a zdrobit-o pe Roda JC cu un 5-0 impresionant în deplasare.

  Această performanță incredibilă a adus NAC Breda în atenția tuturor, demonstrând că o revenire în Eredivisie este posibilă. Mai mult, echipa se află într-o serie de șase meciuri fără înfrângere, cu trei victorii și trei remize din 19 aprilie încoace. Performanța lor recentă le oferă încrederea necesară pentru a aborda cu ambiție meciul împotriva Emmen, confruntare ale cărei ponturi fotbal sunt dezvăluite pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

NAC Breda vs. Emmen: Lupta Continuă pentru Promovarea în Eredivisie
Jean-Paul van Gastel

Emmen: În Mare Formă

  De cealaltă parte, Emmen a ajuns în play-off-uri după o serie de patru victorii consecutive la finalul sezonului regulat, marcând 10 goluri în acest proces. Echipa lui Fred Grim a intrat în top opt la limită, cu un singur punct, apoi și-a continuat forma bună cu o victorie cu scorul de 3-2 la general împotriva Dordrecht, în sferturile de finală, confirmând ultimele predicții fotbal din Olanda.

  După un meci tensionat în prima manșă, terminat la egalitate, 2-2, Emmen a câștigat cu 1-0 în retur datorită unui gol marcat de Vicente Besuijen în minutul 88. Aceasta a fost prima lor victorie fără gol primit în ultimele patru meciuri. Besuijen, aflat într-o formă excelentă, a marcat în șase din ultimele șapte meciuri, iar atacantul Piotr Parzyszek a înscris în trei din ultimele cinci partide.

  Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în ianuarie, când NAC Breda a câștigat cu 3-2 într-un meci spectaculos.

  În meciul de marți, Breda ar putea trebui să joace fără Boy Kemper, accidentat, iar Manel Royo este pregătit să îl înlocuiască. Emmen, pe de altă parte, ar putea păstra aceeași echipă care a obținut victoria cu Dordrecht. Meciul promite să fie unul intens, cu ambele echipe dornice să facă un pas important spre promovarea în Eredivisie.

NAC Breda vs. Emmen: Lupta Continuă pentru Promovarea în Eredivisie
Fred Grim

Formații probabile

  NAC Breda:

Van de Merbel; Lucassen, Martina, Van den Bergh, Royo; Jensen, Staring; Kuipers, Omgba, Janosek; Haugen

  Emmen:

Oelschlagel; Te Wierik, Vos, Dirksen, Hardeveld; Bernadou, Kieftenbeld; Van Hoeven, Besuijen, Ubbink; Parzyszek

Taguri