Type to search

Stiri Premier League

Arne Slot Preia Frâiele la Liverpool iar Salah Ar Rămâne încă Un Sezon

Avatar of Xpert Bet
Share

Slot Înlocuiește pe Klopp: O Alegere Istorică pentru Liverpool

  Liverpool a anunțat oficial numirea lui Arne Slot, fostul antrenor al echipei Feyenoord Rotterdam, ca nou manager, înlocuindu-l pe Jurgen Klopp din sezonul următor. Slot a condus Feyenoord din 2021, reușind să câștige titlul Eredivisie în sezonul 2022-23 și Cupa Olandei în acest sezon, atingând și finala Europa Conference League în primul său sezon, conform recentelor statistici fotbal europene.

  Deși Slot a avut multe succese la Feyenoord, el a declarat că oportunitatea de a antrena în Premier League la unul dintre cele mai mari cluburi din lume era de nerefuzat. Klopp și-a anunțat plecarea din ianuarie, iar confirmarea oficială a lui Slot ca nou antrenor al Liverpool a venit vineri. Slot își va prelua oficial funcția pe 1 iunie 2024, după obținerea permisului de muncă necesar.

  Liverpool a încheiat sezonul pe locul trei în Premier League, la nouă puncte de campioana Manchester City, după un sezon ale cărui ponturi Anglia au fost publicate online. Feyenoord, sub conducerea lui Slot, a terminat pe locul doi în Eredivisie, la nouă puncte de PSV Eindhoven. În ciuda speculațiilor care îl legau de Tottenham Hotspur și alte cluburi engleze, Slot a rămas loial lui Feyenoord până la oferta irezistibilă a lui Liverpool.

Mohamed Salah: Angajament pentru Viitorul Liverpool

  Mohamed Salah a sugerat că va rămâne la Liverpool și după plecarea lui Klopp, în ciuda zvonurilor legate de un posibil transfer în liga saudită. Contractul lui Salah cu Liverpool expiră în iunie 2025, iar incertitudinile legate de viitorul său au crescut odată cu anunțul plecării lui Klopp.

  Salah, cel mai bun marcator al Liverpool din acest sezon, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale după anunțul numirii lui Slot, subliniind determinarea echipei de a lupta pentru trofee în sezonul următor. El a mulțumit lui Klopp pentru cei șapte ani petrecuți împreună, exprimându-și dorința de a continua, confirmând astfel ultimele predicții fotbal britanice.

  Acest nou capitol pentru Liverpool, sub conducerea lui Arne Slot, promite o continuare a tradiției de succes și un viitor plin de speranțe pentru club și suporteri. Slot aduce cu el un stil de joc agresiv și atractiv, ceea ce îl face o alegere interesantă pentru a continua munca lui Klopp.

Arne Slot Preia Frâiele la Liverpool iar Salah Ar Rămâne încă Un Sezon
Mo Salah
Taguri