Type to search

Stiri NBA

NBA: Timberwolves Revin Spectaculos și Înving Denver Nuggets în Game 7

Avatar of Xpert Bet
Share

Comeback-ul Dramatic Reușit de Timberwolves

  Mike Conley a privit deficitul de 20 de puncte al echipei Minnesota Timberwolves la începutul celui de-al treilea sfert cu un singur gând: „Nu din nou!” Intrând în meciul de duminică seara cu un palmares de 0-4 în Game 7, Conley și Timberwolves au reușit să întoarcă soarta jocului și să învingă Denver Nuggets cu 98-90 în semifinalele Conferinței de Vest.

  Karl-Anthony Towns a avut o performanță remarcabilă, acumulând 23 de puncte și 12 recuperări, iar Jaden McDaniels a adăugat 23 de puncte pentru Minnesota într-un meci ale cărui ponturi baschet au fost disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Această victorie istorică a trimis Timberwolves în finala Conferinței de Vest pentru prima dată în ultimii 20 de ani, după ce au câștigat pentru a treia oară în această serie pe terenul lui Denver. Timberwolves, cap de serie numărul 3, se vor confrunta cu Dallas Mavericks, cap de serie numărul 5, în primul meci al finalei, miercuri seară, la Minneapolis.

NBA: Timberwolves Revin Spectaculos și Înving Denver Nuggets în Game 7
Edwards în acțiune

Performanțe Individuale și Momente Cheie

  Anthony Edwards, deși a avut o zi mai slabă la aruncări (6 din 24), a terminat cu 16 puncte, 8 recuperări și 7 pase decisive, contribuind la eliminarea lui Denver din cursa pentru al doilea titlu NBA consecutiv. Rudy Gobert a avut un impact major în ultimele minute, marcând 8 din cele 13 puncte ale sale în sfertul al patrulea.

  Nikola Jokic a fost liderul lui Denver, cu 34 de puncte, 19 recuperări și 7 pase decisive, iar Jamal Murray a adăugat 35 de puncte. Cu toate acestea, Nuggets au avut dificultăți împotriva defensivei Timberwolves, înscriind doar 32 de puncte în ultimele 22 de minute. Aceasta este a doua oară în șase sezoane când Denver pierde un Game 7 acasă. 

  Minnesota a preluat conducerea pentru prima dată de la primul sfert printr-un șut al lui Gobert la începutul sfertului al patrulea și a continuat să își mărească avantajul, în ciuda eforturilor lui Jokic de a ține Denver aproape. Naz Reid, care a înscris 11 puncte, a contribuit cu două aruncări libere și un dunk crucial pentru a sigila victoria.

  Karl-Anthony Towns a încheiat meciul cu un dunk decisiv, sigilând călătoria Timberwolves în finala Conferinței de Vest: „Am fost aici de nouă ani. Am vorbit despre dorința de a câștiga și de a face ceva special cu această echipă. Este ceva super special.”

NBA: Timberwolves Revin Spectaculos și Înving Denver Nuggets în Game 7
Jokic vs. Edwards
Taguri