Type to search

Stiri NHL

NHL: Edmonton Oilers Triumfă în Semifinalele Conferinței de Vest

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

O Performanță Defensivă Remarcabilă

  Edmonton Oilers au demonstrat că sunt mai mult decât o echipă orientată spre atac, reușind să învingă Vancouver Canucks în semifinalele Conferinței de Vest, cu o victorie strânsă de 3-2 luni seara. După ce au intrat în weekend cu un deficit de 2-3 în serie, Oilers au forțat un meci decisiv cu o victorie dominantă în Game 6 sâmbătă, și au continuat cu un al doilea meci excelent în Game 7, ale cărui ponturi baschet corecte au fost anticipate doar de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Un element cheie al victoriilor a fost jocul defensiv. Oilers au permis doar 17 șuturi pe poartă în meciul de luni, niciunul după ce Canucks au redus diferența la un gol cu 4:36 rămase din timp regulamentar. „Ne-am apărat bine. Am jucat două meciuri foarte bune,” a declarat căpitanul Edmonton, Connor McDavid, pentru Sportsnet. „Am fost cu spatele la zid și am răspuns. Sunt foarte mândru de echipă.”

  Ryan Nugent-Hopkins a reușit un gol și o pasă decisivă, în timp ce Cody Ceci și Zach Hyman au marcat, de asemenea, pentru Oilers în Game 7. Portarul Stuart Skinner a oprit 15 șuturi. Evan Bouchard a colectat două pase decisive, iar Leon Draisaitl a adăugat o pasă, având cel puțin un punct în toate cele 12 meciuri de post-sezon ale lui Edmonton din acest sezon, potrivit recentelor statistici hochei din NHL.

Pregătiri pentru Confruntarea cu Dallas Stars

  Cu Canucks în dezavantaj de 3-0 la intrarea în al treia perioadă, Conor Garland și Filip Hronek au răspuns pentru gazde, reducând diferența la un gol. Portarul Arturs Silovs a oprit 26 de șuturi pentru Vancouver, care nu a reușit să se califice în play-off timp de trei sezoane consecutive, înainte de a termina pe primul loc în Divizia Pacific cu 50 de victorii.

  Vancouver a fost lipsită de cel mai bun marcator, Brock Boeser, din cauza unor probleme de coagulare a sângelui, ceea ce a afectat clubul. Canucks nu au reușit să înregistreze niciun șut pe poartă în timpul unui power-play de patru minute în prima perioadă. „Au adus respect în acest oraș și acest tricou,” a spus antrenorul Canucks, Rick Tocchet, despre jucătorii săi. „Fanii au ceva cu care să fie mândri. Asta datorită jucătorilor.”

  Edmonton Oilers se vor confrunta cu Dallas Stars în finala Conferinței de Vest, care începe joi. „Știm că sunt o echipă profundă,” a spus Nugent-Hopkins despre Stars. „Asta este peste câteva zile. Vom procesa această victorie și ne vom concentra pe ei.” Dallas a terminat pe primul loc în conferință, ceea ce face ca această confruntare să fie una extrem de provocatoare, potrivit ultimelor predicții hochei din NHL.

NHL: Edmonton Oilers Triumfă în Semifinalele Conferinței de Vest
Edmonton Oilers se califică în finala Conferinței de Vest din NHL
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri