Type to search

Stiri Serie A

Juventus Rămâne la un Punct de Liderul Seriei A După Remiza cu Genoa

Avatar of Xpert Bet
Share

Eforturi Echilibrate, Doar Un Punct pentru Juventus la Genoa

  Într-o zi plină de așteptări și tensiuni, Juventus a fost ținută în șah de Genoa, terminând meciul cu un scor de 1-1. Federico Chiesa a deschis scorul pentru Juventus cu un penalty transformat cu succes, dar Albert Gudmundsson a egalat după pauză, lăsând echipa vizitatoare la un punct distanță de liderul actual din Serie A, Inter Milano.

  Juventus, sub îndrumarea antrenorului Massimiliano Allegri, se situează acum pe locul al doilea în clasament cu 37 de puncte, în timp ce Inter Milano, care va juca duminică împotriva lui Lazio, își menține poziția de lider. Genoa, pe de altă parte, se află pe locul 14, cu 16 puncte, având un avans de patru puncte față de zona retrogradării.

Juventus Rămâne la un Punct de Liderul Seriei A După Remiza cu Genoa
Juventus nu a putut învinge pe Genoa

Chiesa din Penalty și Gudmunsson au Stabilit Scorul Final

  „Nu este ușor să joci împotriva Genoa,” a declarat Allegri pentru presa italiană. „Trebuie să ne îmbunătățim finalizarea, deoarece acesta este singurul mod în care putem rămâne în fruntea clasamentului. A fost nevoie de mai multă calmare și luciditate, dar este un punct important care continuă seria pozitivă și performanța m-a mulțumit.”

  Juventus a luat conducerea după 28 de minute, datorită lui Chiesa, care a transformat fără greșeală lovitura de la 11 metri, după ce a fost faultat de portarul Josep Martinez. Genoa a egalat la doar trei minute de la reluarea jocului în a doua repriză, după o construcție frumoasă de pase, Gudmundsson profitând de oportunitatea ivită în fața porții pentru a trimite mingea în plasă, depășindu-l pe portarul Wojciech Szczesny.

Juventus Rămâne la un Punct de Liderul Seriei A După Remiza cu Genoa
Gudmundsson egalează pentru Genoa

Juventus și Genoa Continuă Lupta cu Dârzenie în Serie A

  Juventus a fost aproape să câștige în ultimele minute ale meciului, dar portarul gazdelor, Martinez, a făcut o paradă spectaculoasă pentru a respinge șutul lui Bremer de la mică distanță, după un corner. „Trebuie să ne îmbunătățim, uneori ne pierdem în frenesie. Au existat întotdeauna lucruri de îmbunătățit, nu doar astăzi,” a declarat mijlocașul Juve, Manuel Locatelli.

  „Am primit un gol pe care de obicei nu-l primim, aceste lucruri se pot întâmpla, dar apoi trebuie să reacționezi. Trebuie să profităm de oportunități. Trebuie să facem saltul de a marca mai mult și de a închide jocul. Regretăm, am vrut să venim aici și să câștigăm. Acum trebuie să lucrăm pentru Frosinone. Avem aceeași foame de victorie ca întotdeauna. Spiritul este cel potrivit pentru a avansa,” a adăugat Locatelli.

Juventus Rămâne la un Punct de Liderul Seriei A După Remiza cu Genoa
Manuel Locatelli

  Juve va juca următorul meci sâmbăta viitoare, împotriva echipei de mijlocul clasamentului, Frosinone. Această remiză lasă Juventus cu speranțe și așteptări mari pentru meciurile viitoare, în timp ce Genoa își păstrează poziția stabilă în clasament, demonstrând că pot oferi rezistență chiar și celor mai puternice echipe din Serie A. 

Taguri

Lasa un comentariu