Type to search

Stiri Serie A

Inter Milano Spulberă Monza cu 5-1 în Serie A: Duble pentru Calhanoglu și Martinez

Avatar of Xpert Bet
Share

Start Exploziv pentru Inter

  Inter începe fulminant, deschizând scorul în minutul 12 printr-un penalty transformat de Calhanoglu, după o lovitură de la 11 metri acordată pentru un henț în careu. Martinez, dezamăgit că nu a executat el penalty-ul, își manifestă nemulțumirea dar dublează avantajul echipei la doar două minute distanță.

  Echipa gazdă întâmpină dificultăți în a ieși din propria jumătate în prima repriză având o singură ocazie de a marca, anulată pentru offside în minutul 30. Inter continuă să domine și în partea secundă, iar Calhanoglu adaugă al treilea gol în minutul 60, șutând cu precizie din apropierea porții adverse, după o pasă cu călcâiul de la Marcus Thuram. Aceasta a fost prima dublă reușită de mijlocașul turc în Serie A, după transferul său la Inter, în iunie 2021.

Inter Milano Spulberă Monza cu 5-1 în Serie A: Duble pentru Calhanoglu și Martinez
Lautaro Martinez

Calhanoglu și Martinez Strălucesc, Thuram Închide Scorul

  Matteo Pessina reușește să marcheze pentru Monza în minutul 69, transformând un penalty, dar Martinez reface diferența la 4-1 cu o altă lovitură de la 11 metri în minutul 84. Argentinianul devine al patrulea jucător implicat în cel puțin 20 de goluri în fiecare din ultimele patru sezoane în cele cinci mari ligi europene. 

  La doar două minute înainte de final, Thuram stabilește scorul final la 5-1 după o pasă excelentă de la Henrikh Mkhitaryan. Inter Milano obține o victorie convingătoare în Serie A și se pregătește să-și apere titlul în Supercupa Italiei, care se va disputa în Arabia Saudită și ale cărei ponturi bune vor fi dezvăluite curând de experții pariurilor sportive.

Inter Milano Spulberă Monza cu 5-1 în Serie A: Duble pentru Calhanoglu și Martinez
Martinez și Calhanoglu au fost decisivi
Taguri

Lasa un comentariu