Type to search

Stiri Liga Portugal

Duel de Foc în Liga Portugal: FC Porto vs. Sporting Braga

Avatar of Xpert Bet
Share

FC Porto în Formă De Zile Mari

  FC Porto și Sporting Braga se duelează într-un moment tensionat, având doar două puncte între ele în clasamentul Liga Portugal. Porto vine după o victorie zdrobitoare, 4-0 împotriva lui Estoril Praia în Cupa Portugaliei. Evanilson a strălucit cu un hat-trick, consolidând seria pozitivă a echipei, care a rămas invincibilă în ultimele patru partide.

  Echipa lui Sergio Conceicao se întoarce acasă pe Estadio do Dragao, unde a obținut șase victorii consecutive, marcând 17 goluri și menținând trei meciuri fără gol primit. Cu 35 de puncte în Liga Portugal, Porto ocupă locul 3, având un avantaj de două puncte față de Braga și fiind la patru puncte de locul 2 ocupat de Benfica.

Duel de Foc în Liga Portugal: FC Porto vs. Sporting Braga
Sergio Conceicao

Sporting Braga în Căutarea Redresării

  Deși eliminată din Cupa Portugaliei de către Benfica, Sporting Braga se prezintă la meciul cu FC Porto într-o formă solidă. Echipa lui Artur Jorge este neînvinsă în 10 din ultimele 11 partide din campionat, cu opt victorii și două remize. Cu excepția unei înfrângeri acasă, împotriva lui Benfica în decembrie, Braga traversează o perioadă bună.

  Braga se bazează pe rezultatele pozitive din deplasare, având a doua cea mai bună performanță în clasamentul deplasărilor, conform statisticilor experților în ponturi bune din fotbalul portughez. Cu 19 puncte obținute în afara terenului propriu și patru victorii în ultimele cinci meciuri în deplasare, Braga își propune să revină după dezamăgirea din Cupă.

Duel de Foc în Liga Portugal: FC Porto vs. Sporting Braga
Artur Jorge

Provocări și Componențe Afectate de Indisponibilități

  Ambele echipe se confruntă cu provocări de efectiv. Porto va juca fără Zaidu Sanusi și Mehdi Taremi, ambii plecați la competiții internaționale. Cu Evanilson în formă și absențe notabile, Conceicao trebuie să găsească soluții eficiente în atac.

  Braga se confruntă cu absența unor jucători cheie precum Sikou Niakate și Simon Banza, plecați la Cupa Africii pe Națiuni. Cu Abel Ruiz într-o perioadă mai dificilă, Braga caută să găsească soluții de gol împotriva unei defensive solide a lui Porto. Cu ambele echipe determinate să obțină cele trei puncte, duelul se anunță unul intens și imprevizibil.

Duel de Foc în Liga Portugal: FC Porto vs. Sporting Braga
Evanilson

  Porto:

Costa; Mario, Pepe, Cardoso, Wendell; Franco, Grujic, Eustaquio, Pepe; Martinez, Evanilson

  Braga:

Lima; Gomez, Fonte, Saatci, Borja; Moutinho, Carvalho, Zalazar; Horta, Bruma, Ruiz

Taguri

Lasa un comentariu