Type to search

Stiri NBA

Indiana Pacers Învinge Dramatic Boston Celtics: Mathurin Eroul Serii

Avatar of Xpert Bet
Share

Pacers – Celtic: Final de Infarct

  Meciul dintre Indiana Pacers și Boston Celtics s-a încheiat într-o notă dramatică luni seara la Indianapolis, când Bennedict Mathurin a înscris două aruncări libere cu doar 0.6 secunde rămase pe ceasul tabelei, asigurând o victorie strânsă, 133-131 pentru Pacers. Scorul era egal cu două secunde înainte de final, când Mathurin a fost faultat de Kristaps Porzingis în timpul unei încercări de trei puncte.

  După ce a marcat două aruncări libere, Mathurin a ratat intenționat a treia, iar Boston a recuperat mingea și a cerut timeout cu 0.3 secunde rămase. Tentativa de egalare a lui Luke Kornet la buzzer a eșuat, mingea lovind inelul și ricoșând în afara coșului.

 

  Bruce Brown și Andrew Nembhard au revenit la Indiana. Nembhard a ratat ultimele trei meciuri din cauza unei entorse la spate, iar Brown a stat pe tușă în înfrângerea de sâmbătă din cauza unei contuzii la genunchiul drept.

  Victoria ar putea fi însă de rău augur pentru Pacers, dat fiind că Tyrese Haliburton, conducătorul de joc al echipei, s-a accidentat la un hamstring în timpul unei pătrunderi spre coș în al doilea sfert și a fost nevoit să părăsească terenul. În cele 13 minute jucate înainte de accidentare, Haliburton a înregistrat șapte puncte, două recuperări și șase assist-uri.

Indiana Pacers Învinge Dramatic Boston Celtics: Mathurin Eroul Serii
Tyrese Haliburton

Performanțe Individuale Remarcabile

  Mathurin a fost jucătorul cheie al echipei Pacers, înregistrând 26 de puncte. Echipa sa a avut un procentaj impresionant la aruncările de trei puncte, reușind 19 din 40 de încercări (47.5%). De asemenea, Indiana s-a bucurat de contribuții valoroase de la Aaron Nesmith, cu 17 puncte, și de la Myles Turner, cu 16 puncte și opt recuperări.

  Boston a pierdut în ciuda unei performanțe excepționale a lui Jaylen Brown, care a marcat un record personal al sezonului cu 40 de puncte. Jrue Holiday a adăugat 21 de puncte, șase recuperări și șase assist-uri, iar Porzingis a încheiat meciul cu 19 puncte, cinci recuperări și șapte assist-uri.

  Celtics au jucat fără Sam Hauser și Jayson Tatum, accidentați. Tatum a adunat 38 de puncte, 13 recuperări și șase assist-uri când Celtics a învins Pacers cu 118-101 sâmbătă, meci în care fanii pariurilor sportive au profitat de acele ponturi din baschet dezvăluite de experți.

  Boston a condus cu 34-33 după primul sfert și cu 68-59 la pauza mare, dar Indiana a revenit în forță în al treilea sfert, câștigând cu 44-33 și intrând în ultimul sfert cu un avantaj de 103-101. Cele 44 de puncte marcate de Pacers în al treilea sfert sunt cele mai multe primite de Celtics într-un sfert în acest sezon.

Indiana Pacers Învinge Dramatic Boston Celtics: Mathurin Eroul Serii
Jaylen Brown
Taguri

Lasa un comentariu