Type to search

Stiri Premier League

Hwang Hee-chan Aduce O Victorie Crucială pentru Wolverhampton Wanderers în Fața lui Burnley

Avatar of Xpert Bet
Share

Eroarea Defensivă Care a Schimbat Jocul pe Molineux

  Wolverhampton Wanderers a obținut o victorie importantă împotriva lui Burnley în meciul lor din Premier League pe Molineux, obținută pe fondul unei erori a defensivei lui Burnley. Hwang Hee-chan a profitat de pierderea mingii de către Sander Berge pentru a marca golul victoriei înainte de pauză. 

  Cu acest succes, Wolves a acumulat 18 puncte din 15 meciuri și s-a situat pe locul 12 în clasament. Chiar dacă Burnley venea după o victorie spectaculoasă împotriva lui Sheffield United, Wolves a controlat marea parte a jocului și a părut mereu favorită să obțină cele trei puncte. 

  Portarul lui Wolverhampton, Daniel Bentley, a avut o intervenție spectaculoasă în prima repriză, respingând lovituri periculoase ale lui Jay Rodriguez și Josh Brownhill.

Hwang Hee-chan Aduce O Victorie Crucială pentru Wolverhampton Wanderers în Fața lui Burnley
Daniel Bentley

Wolves Obține o Poziție Mai Bună în Clasament După O Performanță Controlată

  Vincent Kompany, antrenorul lui Burnley, a fost nemulțumit de naivitatea echipei sale care a condus la golul primit. Burnley, aflată pe locul 19 în clasament, nu a reușit să obțină niciun punct după ce a fost condusă în acest sezon.

  Pablo Sarabia a avut o ocazie importantă în prima repriză, iar Wolves și-au asigurat victoria fără a primi gol, prima reușită de acest fel după 12 meciuri. Meciul a fost marcat și de o minge excelentă trimisă de Craig Dawson în careu, dar fără o reacție rapidă din partea coechipierilor săi.

  În partea secundă, Wolverhampton a gestionat confortabil jocul, iar o lovitură liberă bine executată de Sarabia a fost respinsă în extremis de portarul lui Burnley, James Trafford. Victoria aduce bucurie lui Gary O’Neil, managerul echipei, și consolidează parcursul echipei în campionat. 

Hwang Hee-chan Aduce O Victorie Crucială pentru Wolverhampton Wanderers în Fața lui Burnley
Hwang Hee-chan șutează și înscrie unicul gol al meciului
Taguri

Lasa un comentariu