Type to search

Stiri Premier League

Rice Încheie cu o Lovitură de Cap un Duel Epic: Arsenal învinge Luton Town cu 4-3 și Conduce în Premier League

Avatar of Xpert Bet
Share

Victorie în Ultimul Moment: Arsenal, Pe Primul Loc după Golul lui Declan Rice

  Arsenal a obținut o victorie palpitantă 4-3 împotriva lui Luton Town, consolidându-și poziția pe primul loc în Premier League. Jocul a fost marcat de dramatism și numeroase răsturnări de situație, iar golul decisiv al lui Declan Rice marcat în prelungirile partidei a adus extaz fanilor echipei londoneze. 

  Arsenal a fost pus la încercare de o echipă energică și directă, Luton Town, însă în cele șase minute de timp adițional, Rice a găsit spațiu pentru a trimite o minge în poarta lor cu o lovitură cap. Momentan, această victorie îi oferă lui Arsenal cinci puncte avans în fruntea clasamentului dar Liverpool, a doua clasată, joacă azi la ultima clasată, Sheffield United, unde teoretic nu poate pierde puncte.

Luton Asigură Bătălia, dar Rice Adaugă Extaz - Arsenal Își Continuă Seria de Succese

  Deși Luton a condus de două ori în prima parte a reprizei secunde, Arsenal a revenit și a reușit să obțină toate cele trei puncte. Declan Rice a fost eroul serii, iar după meci, acesta a declarat pentru Amazon Prime: „A fost o onoare să marchez golul victoriei în ultimul minut.” 

  Arsenal are acum 36 de puncte din 15 meciuri, cu cinci puncte mai mult decât Liverpool și șase mai mult decât Manchester City. Managerul Mikel Arteta a lăudat echipa lui Luton pentru prestația sa și a descris victoria lui Arsenal ca fiind „frumoasă”.

Rice Încheie cu o Lovitură de Cap un Duel Epic: Arsenal învinge Luton Town cu 4-3 și Conduce în Premier League
Rice sare dintre fundașii lui Luton și înscrie cu capul
Taguri

Lasa un comentariu