Type to search

Stiri Diverse

Confruntarea dintre Serie A și Serie B: Fiorentina vs. Parma în Cupa Italiei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Fiorentina, în Căutarea Revanșei După Finala Pierdută în Cupa Italiei

  Miercuri seara, Serie B îi dă întâlnire Seriei A în Cupa Italiei, unde Parma, liderul clasamentului din a doua ligă, se duelează cu Fiorentina pe Stadio Artemio Franchi.

  Fiorentina, aflată pe locul șase în Serie A, vine după o serie bună de rezultate, cu patru victorii în ultimele cinci meciuri, inclusiv un 3-0 în Serie A împotriva lui Salernitana în weekend. Echipa însă trebuie să-și îndrepte atenția către Cupa Italiei și să evite o surpriză neplăcută pe teren propriu.

  De partea cealaltă, Parma, antrenată de Fabio Pecchia, a avut un început de sezon puternic în Serie B și vine după o victorie dramatică în deplasare împotriva echipei Spezia, unde a câștigat cu 1-0, grație unui autogol marcat în minutul 94 de Joao Moutinho. 

Confruntarea dintre Serie A și Serie B: Fiorentina vs. Parma în Cupa Italiei
Fabio Pecchia

Parma, Lider în Serie B, Amenință să Răstoarne Calculele în Cupa Italiei

  Parma are în palmares două victorii în deplasare în ediția actuală a Cupei Italia și caută să depășească stadiul optimilor, unde au eșuat în ultimii patru ani. Totuși, istoria recentă a întâlnirilor cu Fiorentina nu le este favorabilă, cu doar o victorie în ultimele șase confruntări.

  Fiorentina nu se va putea baza pe Dodo și Martinelli, accidentați, în timp ce Castrovilli nu este recuperat complet și nu va juca miercuri. Cu toate acestea, antrenorul Vincenzo Italiano ar putea face câteva schimbări pentru a menține prospețimea echipei.

  Parma se confruntă cu absența lui Valenti și este incertă participarea lui Inglese. Cu Benedyczak revenit după boală, atacul ar putea beneficia de aportul său. La mijlocul terenului, Sohm revine după o suspendare și ar putea ocupa un loc de titular.

Confruntarea dintre Serie A și Serie B: Fiorentina vs. Parma în Cupa Italiei
Vincenzo Italiano

Formații probabile

  Fiorentina:

Christensen; Kayode, Ranieri, Martinez, Parisi; Duncan, Mandragora; Gonzalez, Bonaventura, Brekalo; Nzola

  Parma:

Corvi; Coulibaly, Balogh, Circati, Ansaldi; Sohm, Estevez; Man, Benedyczak, Mihaila; Bonny

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri

Lasa un comentariu