Type to search

Stiri Euro 2024

Germania își Demonstrează Forța la Euro 2024 cu o Victorie Clară împotriva Ungariei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Germania Strălucește la Euro 2024

  Germania și-a continuat marșul triumfal la Euro 2024 cu o victorie categorică de 2-0 în fața Ungariei, datorită golurilor marcate de Jamal Musiala și Ilkay Gündogan. Acest rezultat a dus la un total de șapte goluri marcate de echipa germană în faza grupelor, cea mai bună performanță a lor din istoria Campionatului European. Doar Olanda a reușit o performanță similară în 2008. Cu două victorii din două meciuri în Grupa A, Germania și-a asigurat calificarea în optimile de finală.

  Aceasta este a cincea ediție a Campionatului European în care Germania a câștigat primele două meciuri, după edițiile din 1972, 1980, 1996 și 2012. În trei dintre aceste patru ediții, Die Mannschaft a câștigat competiția, singura excepție fiind în 2012. Conform specialiștilor în ponturi pariuri sportive, Germania are acum o șansă de 16.9% să câștige Euro 2024, în creștere de la un procent de 12.4% la începutul turneului.

Germania își Demonstrează Forța la Euro 2024 cu o Victorie Clară împotriva Ungariei
Jamal Musiala

Tactica și Strategia Germaniei

  Pentru toate pasele elaborate ale Germaniei, primul gol a venit într-un mod mai puțin elegant. Musiala, care a găsit constant spațiu între linii, a trimis o pasă spre Gündogan. Căpitanul Germaniei, în drumul său spre poartă, a beneficiat de o greșeală a lui Willi Orban, care a căzut și a oferit involuntar mingea lui Gündogan. Acesta i-a pasat lui Musiala, care a marcat primul său gol la Euro 2024, într-un meci ale cărui ponturi pariuri au fost publicate online.

  Gündogan a avut un rol foarte ofensiv, adesea fiind mai avansat decât cei doi număr 10 ai echipei, și a avut șase atingeri în careul advers, cele mai multe după Kai Havertz (10). Harta sa de căldură arată cât de avansat a jucat. Cu jucători care se deplasau constant în fața mingii și cu Musiala și Florian Wirtz găsind spații, Germania a fost mereu periculoasă în posesie.

Germania își Demonstrează Forța la Euro 2024 cu o Victorie Clară împotriva Ungariei
Florian Wirtz

Rezistența și Reacția Ungariei

  Ungaria a fost mult mai agresivă și ofensivă decât în înfrângerea suferită în fața Elveției. Robuști din punct de vedere fizic în dueluri, maghiarii au încercat să lovească Germania rapid și direct pe flancuri, profitând de spațiile lăsate în spatele fundașilor avansați ai Germaniei, în special pe partea stângă. Aproape că au egalat imediat după golul lui Musiala, când Dominik Szoboszlai a trimis un șut periculos din lovitură liberă, respins cu dificultate de Manuel Neuer.

  Ungaria a continuat să amenințe, dar Germania și-a consolidat superioritatea în repriza a doua, Gündogan marcând al doilea gol. După o pasă a lui Maximilian Mittelstädt, Gündogan a înscris cu piciorul stâng, confirmând dominarea echipei sale. Echipa lui Julian Nagelsmann a controlat apoi jocul, limitând Ungaria la doar patru șuturi în repriza a doua și 20 de pase completate în treimea finală. Germania a arătat formidabil în fața propriilor suporteri și va fi greu de oprit în drumul către trofeu, conform recentelor predicții fotbal europene.

Germania își Demonstrează Forța la Euro 2024 cu o Victorie Clară împotriva Ungariei
Ilkay Gündogan
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri