Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Slovacia vs Ucraina. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 21.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Slovacia vs Ucraina Meci din Grupele EURO 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Michael Oliver

Stadion
Stadion

Merkur Spiel-Arena

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

16:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
16.11.2018 Slovacia 4-1 Ucraina 4-2 16-9 1-3 0-0
09.09.2018 Ucraina 1-0 Slovacia 9-4 7-11 2-2 0-0
10.11.2017 Ucraina 2-1 Slovacia 6-2 13-14 1-3 0-0
08.09.2015 Slovacia 0-0 Ucraina 5-5 26-15 2-3 0-0
08.09.2014 Ucraina 0-1 Slovacia 4-1 21-17 5-4 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Slovacia
Gazde Scor Oaspeți
Slovacia 1-0 Belgia
Slovacia 4-0 Ţara Galilor
Slovacia 4-0 San Marino
Slovacia 1-1 Norvegia
Slovacia 0-2 Austria
Logo
Ucraina
Gazde Scor Oaspeți
România 3-0 Ucraina
Moldova 0-4 Ucraina
Polonia 3-1 Ucraina
Germania 0-0 Ucraina
Islanda 1-2 Ucraina

ECHIPE PROBABILE

Logo
Slovacia
Portar Dubravka
Fundași Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko
Mijlocași Kucka, Lobotka, Duda
Atacanți Schranz, Haraslin, Bozenik
Logo
Ucraina
Portar Lunin
Fundași Konoplya, Zabarnyi, Matvienko, Zincheko
Mijlocași Sudakov, Stepanenko, Malinovskyi
Atacanți Tsygankov, Dovbyk, Mudryk

pont

Egal la Pauza sau la Final @ 1.68

Slovacia a demonstrat o defensivă solidă în ultimele meciuri, fără gol primit în trei jocuri consecutive. Ucraina domină posesia, dar a avut dificultăți în a marca împotriva României. Având în vedere echilibrul și statisticile similare ale meciurilor directe, un rezultat de egalitate este foarte posibil.

ANALIZA MECI

Slovacia vs Ucraina

     Meciul dintre Slovacia și Ucraina din cadrul Grupei E a EURO 2024 promite să fie unul captivant, cu o importanță deosebită pentru ambele echipe. Partida va avea loc pe 21 iunie 2024, la ora 16:00, fiind transmisă pe Pro TV. Cu Slovacia pe poziția a doua în clasament cu 3 puncte după o victorie impresionantă împotriva Belgiei, și Ucraina pe locul patru cu 0 puncte după o înfrângere categorică în fața României, acest meci este crucial pentru ambele echipe.


     Slovacia
a reușit să producă surpriza turneului până acum, învingând Belgia cu 1-0, datorită golului marcat de Ivan Schranz în minutul 7. A fost un meci în care defensiva slovacă a fost excelentă, reușind să reziste presiunii belgienilor și beneficiind de două anulări de goluri prin VAR. În contrast, Ucraina a suferit o înfrângere dureroasă cu 3-0 în fața României, un rezultat care a ridicat multe semne de întrebare cu privire la capacitatea echipei de a performa la acest nivel.


     În meciurile directe, statistica este echilibrată. În ultimele cinci întâlniri, fiecare echipă a câștigat de două ori, iar un meci s-a terminat la egalitate. În aceste meciuri, Slovacia a marcat șase goluri, iar Ucraina cinci. Procentul de meciuri care s-au încheiat cu peste 2.5 goluri este de 60%, iar în 80% dintre ele au marcat ambele echipe. Aceste date sugerează un meci deschis, cu multe ocazii de gol.


     Golgheterii echipelor sunt jucători esențiali în acest meci. Pentru Slovacia, Ivan Schranz a demonstrat că poate fi decisiv, iar Juraj Kucka este un alt jucător cheie, deși este incert pentru acest meci după o accidentare. De cealaltă parte, Ucraina se bazează pe Artem Dovbyk, golgheterul Ligii 1, care a marcat 24 de goluri în 36 de meciuri în sezonul 2023-2024. Totuși, Dovbyk a avut o prestație slabă în meciul cu România, având doar o ocazie de gol.


     Statistici relevante pentru Slovacia din meciurile de acasă arată o medie de 1.8 goluri pe meci și o medie de 5.6 cornere pe meci. 70% dintre meciurile lor acasă au avut peste 1.5 goluri, iar 50% au avut peste 2.5 goluri. În ceea ce privește cornele, procentul de meciuri cu peste 8.5 cornere este de 60%. De asemenea, Slovacia marchează cel mai des între minutele 30 și 45. Pentru Ucraina, din meciurile din deplasare, media este de 1.5 goluri pe meci și 4.2 cornere pe meci, cu 50% din meciuri având peste 1.5 goluri și 30% peste 2.5 goluri. Ucraina tinde să marcheze cel mai des între minutele 60 și 75.


     Seriile și secvențele sunt de asemenea importante. Slovacia are o serie de trei victorii consecutive și nu a primit gol în ultimele trei meciuri. În contrast, Ucraina vine după două înfrângeri consecutive, fiecare cu cel puțin trei goluri primite. Aceste date pot influența atât moralul echipelor, cât și strategiile tactice adoptate de antrenori.


     În concluzie, meciul dintre Slovacia și Ucraina se anunță a fi unul extrem de interesant și echilibrat, cu ambele echipe având nevoie de un rezultat pozitiv pentru a-și păstra șansele de calificare. Slovacia va încerca să construiască pe baza succesului împotriva Belgiei, în timp ce Ucraina trebuie să își regăsească forma și să demonstreze că poate să performeze la un nivel înalt în ciuda debutului slab. Cu jucători talentați și stiluri de joc diferite, acest meci promite să ofere spectacol și să fie o provocare pentru pariori.

Slovacia: Formă, știri si statistici

     Slovacia a surprins întreaga lume a fotbalului prin victoria sa împotriva Belgiei, echipa clasată pe locul trei în clasamentul FIFA. Performanța lor în acest meci a fost remarcabilă nu doar datorită rezultatului, ci și a modului în care au gestionat presiunea unui adversar mult mai puternic pe hârtie. Golul rapid marcat de Ivan Schranz în minutul 7 a fost rezultatul unui efort colectiv extraordinar și al unei apărări solide, susținută de o echipă experimentată.


     Apărarea a fost punctul forte al echipei, cu un portar de încredere în Martin Dúbravka și veterani precum Peter Pekarik și Juraj Kucka. Acești jucători, deși au o vârstă înaintată, au demonstrat că experiența lor poate compensa lipsa de viteză sau de energie. De asemenea, echipa a fost ajutată de deciziile VAR, care au anulat două goluri ale adversarilor.


     Din punct de vedere tactic, Slovacia a fost foarte bine organizată, cu un accent puternic pe defensivă și pe contraatacuri rapide. Stilul lor de joc este caracterizat de o defensivă compactă și de încercări rapide de a ajunge în fața porții adverse. În meciurile de acasă, Slovacia a avut o medie de 1.8 goluri pe meci și o medie de 5.6 cornere pe meci. De asemenea, au reușit să nu primească gol în ultimele trei meciuri, ceea ce arată o soliditate defensivă remarcabilă.


     Un alt aspect important este forța mentală a echipei. Slovacia a demonstrat că poate gestiona presiunea și că poate obține rezultate bune chiar și împotriva unor adversari puternici. Antrenorul Francesco Calzona a reușit să creeze un grup unit și determinat, capabil să lupte până la final pentru fiecare punct. Aceasta a fost evidentă în meciul împotriva Belgiei, unde echipa a rezistat presiunii intense și a reușit să mențină avantajul minim până la final.


     În ceea ce privește punctele slabe, Slovacia ar putea avea probleme în fața unor echipe care reușesc să joace rapid și să dezvolte atacuri pe flancuri. Viteza este un punct nevralgic pentru apărătorii veterani, iar o echipă cu jucători rapizi poate exploata acest lucru. De asemenea, lipsa unui atacant de top care să garanteze goluri poate fi o problemă în meciurile în care trebuie să domine și să creeze multe ocazii de gol.


     Un alt punct de discuție este absența posibilă a lui Juraj Kucka, care este incert pentru acest meci după o accidentare suferită în ultimele minute ale victoriei împotriva Belgiei. Dacă Kucka nu va putea juca, echipa va pierde un jucător cheie în mijlocul terenului, atât din punct de vedere defensiv, cât și ofensiv.


     Comparativ cu Ucraina, Slovacia are un stil de joc mai defensiv și mai pragmatic. Dacă Ucraina preferă să domine posesia și să construiască atacuri elaborate, Slovacia se bazează pe o defensivă solidă și pe contraatacuri rapide. Aceasta ar putea fi o tactică eficientă împotriva unei echipe care, deși domină posesia, are probleme în a concretiza ocaziile de gol, așa cum s-a văzut în meciul UcrainaRomânia.


     În concluzie, Slovacia va aborda acest meci cu încredere, având în vedere succesul împotriva Belgiei și forma bună pe care au arătat-o în ultimele meciuri. Cu o defensivă solidă și o echipă experimentată, Slovacia va încerca să obțină un rezultat pozitiv care să îi asigure calificarea în fazele eliminatorii ale EURO 2024.

Ucraina: Formă, știri si statistici

     Ucraina a început EURO 2024 cu stângul, suferind o înfrângere categorică cu 3-0 în fața României. Aceasta a fost o lovitură grea pentru echipa antrenată de Serhiy Rebrov, care a fost dominată în ciuda unei posesii de 71.3%. Problemele echipei au fost evidente atât în defensivă, cât și în atac, unde nu au reușit să transforme posesia în ocazii clare de gol.


     Deși au avut controlul mingii, Ucraina a avut doar două șuturi pe poartă și un xG (expected goals) de 0.55, ceea ce subliniază lipsa de eficiență în fața porții. Jucători cheie precum Mykhailo Mudryk, Viktor Tsyhankov și Artem Dovbyk nu au reușit să își pună amprenta pe joc, în ciuda eforturilor depuse. Mudryk a fost cel mai activ, cu 7 atingeri în careul advers, 3 driblinguri reușite și 9 dueluri câștigate, dar eforturile sale nu au fost suficiente pentru a schimba soarta meciului.


     În ceea ce privește statisticile din meciurile din deplasare, Ucraina are o medie de 1.5 goluri pe meci și o medie de 4.2 cornere pe meci. 50% dintre aceste meciuri au avut peste 1.5 goluri, dar doar 30% au avut peste 2.5 goluri. De asemenea, Ucraina tinde să marcheze cel mai des între minutele 60 și 75, un interval în care echipele adverse pot fi mai vulnerabile din punct de vedere fizic.


     Punctele forte ale Ucraina sunt reprezentate de capacitatea de a menține posesia și de a controla jocul. Aceasta poate fi o armă eficientă împotriva echipelor care preferă să se apere și să lovească pe contraatac. De asemenea, Ucraina are jucători talentați în atac, care, dacă își găsesc forma, pot fi extrem de periculoși. Totuși, punctele slabe sunt evidente în defensivă, unde echipa a avut mari probleme în a face față atacurilor rapide și precise ale României.


     Comparativ cu Slovacia, Ucraina are un stil de joc mai orientat spre posesie și construirea atacurilor, dar această abordare nu a dat roade în primul meci. Dacă Slovacia se bazează pe soliditatea defensivă și contraatacuri, Ucraina trebuie să găsească modalități de a transforma posesia în ocazii clare de gol. De asemenea, echipa lui Rebrov trebuie să își îmbunătățească organizarea defensivă pentru a evita greșelile care i-au costat scump în primul meci.


     Un alt aspect important este faptul că Ucraina a avut probleme cu absențele în lot. Vitalii Mykolenko, fundașul de la Everton, a ratat meciul de deschidere din cauza unei accidentări la gleznă și este incert pentru meciul cu Slovacia. Dacă Mykolenko nu va putea juca, Rebrov va trebui să facă ajustări în defensivă, ceea ce ar putea complica și mai mult situația.


     În concluzie, Ucraina se află într-o poziție dificilă și trebuie să obțină un rezultat pozitiv împotriva Slovaciei pentru a-și păstra șansele de calificare. Echipa are nevoie de o performanță mult mai bună decât cea arătată împotriva României și de o organizare defensivă mai solidă. Cu toate acestea, dacă jucătorii cheie reușesc să își găsească forma și să joace la potențial maxim, Ucraina are capacitatea de a obține un rezultat pozitiv și de a continua lupta pentru calificarea în fazele eliminatorii ale EURO 2024.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, locul ideal pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri EURO 2024 precise și actualizate. Pe măsură ce se apropie Campionatul European din 2024, echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi EURO 2024 pentru a vă maximiza șansele de câștig. Ne concentrăm pe furnizarea de ponturi pariuri experti care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate și date actualizate, astfel încât să puteți paria inteligent și cu încredere.

     Pe XpertBet.ro, oferim o gamă variată de ponturi meciuri azi pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este analizat cu atenție de experții noștri, care iau în considerare toate variabilele ce pot influența rezultatul unui meci, inclusiv forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și strategiile antrenorilor. Aceste ponturi pariuri EURO 2024 sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai recente informații și tendințe din lumea fotbalului.

     Un aspect important al platformei noastre este acuratețea și relevanța ponturi EURO 2024 pe care le oferim. Echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din fotbal, asigurându-se că fiecare pont este bazat pe date precise și analize detaliate. Ne străduim să vă oferim ponturi meciuri azi care sunt bine fundamentate și de încredere, astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii de pariere.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi EURO 2024. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Aceste resurse includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun. Ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri experti care sunt bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig.

     Pe XpertBet.ro, ne dedicăm să oferim cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi meciuri azi pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată a datelor disponibile, asigurându-vă că veți beneficia de cele mai bune sfaturi și predicții. Echipa noastră de experți lucrează neobosit pentru a vă oferi ponturi de încredere, astfel încât să puteți paria cu încredere pe meciurile preferate.

     Pe XpertBet.ro, acoperim o gamă largă de competiții sportive, de la ligile europene de fotbal până la campionatele internaționale. Oferim ponturi EURO 2024 care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe date statistice precise și pe o cunoaștere aprofundată a echipelor și jucătorilor. Astfel, puteți fi siguri că veți primi ponturi de încredere care să vă ajute să câștigați.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și ponturi pariuri experti. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante.

     Pe XpertBet.ro, oferim și biletul zilei, un serviciu special care vă oferă cele mai bune pariuri recomandate pentru fiecare zi. Biletul zilei este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, bazat pe analize riguroase și predicții de încredere. Echipa noastră de experți selectează cele mai atractive cote și meciuri pentru a vă oferi un biletul zilei care să vă maximizeze șansele de profit. Fiecare biletul zilei este conceput pentru a oferi cele mai bune oportunități de câștig, luând în considerare toate variabilele importante care pot influența rezultatele meciurilor.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi EURO 2024 de cea mai înaltă calitate. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată și pe date statistice precise, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     În concluzie, XpertBet.ro este platforma ideală pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturi pariuri experti, ponturi meciuri azi și biletul zilei, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri