Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Polonia vs Austria. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 21.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Polonia vs Austria Meci din Grupele EURO 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Halil Meler

Stadion
Stadion

Olympiastadion

Icon
Transmis la TV

Pro Arena

ceas
Ora de incepere

19:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
09.09.2019 Polonia 0-0 Austria 5-7 12-14 2-3 0-0
21.03.2019 Austria 0-1 Polonia 7-7 9-16 2-1 0-0
12.06.2008 Austria 1-1 Polonia 9-8 13-25 2-3 0-0
03.09.2005 Polonia 3-2 Austria --- --- --- ---
09.10.2004 Austria 1-3 Polonia --- --- --- ---

FORMĂ ECHIPE

Logo
Polonia
Gazde Scor Oaspeți
Polonia 1-2 Olanda
Polonia 2-1 Turcia
Polonia 3-1 Ucraina
Polonia 0-0 Ţara Galilor
Polonia 5-1 Estonia
Logo
Austria
Gazde Scor Oaspeți
Franţa 1-0 Austria
Elveţia 1-1 Austria
Serbia 1-2 Austria
Turcia 1-6 Austria
Slovacia 0-2 Austria

ECHIPE PROBABILE

Logo
Polonia
Portar Szczesny
Fundași Bednarek, Salamon, Kiwior
Mijlocași Frankowski, Szymanski, Romanczuk, Zielinski, Zalewski
Atacanți Swiderski, Buksa
Logo
Austria
Portar Pentz
Fundași Posch, Danso, Wober, Mwene
Mijlocași Seiwald, Grillitsch
Laimer, Baumgartner, Sabitzer
Atacanți Arnautovic

pont

Peste 0.5 Goluri Prima Repriza
Peste 0.5 Goluri Prima Repriza@1.42
Read More
În ultimele meciuri directe, s-au marcat goluri în prima repriză în 60% din cazuri. Ambele echipe au tendința de a începe meciurile în forță, iar statistica arată că Poland și Austria au înscris frecvent în primele 45 de minute.
 GG sau Peste 2.5 goluri
GG sau Peste 2.5 goluri @1.53
Read More
Poland și Austria au stiluri de joc ofensive, cu Poland marcând în primele și ultimele 15 minute, iar Austria având un atac puternic. În plus, presiunea pentru puncte va forța ambele echipe să caute golul.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Polonia vs Austria

     În data de 21 iunie 2024, la ora 19:00, vom asista la o confruntare crucială în etapa a doua din Grupa D a EURO 2024, când Poland va întâlni Austria pe Olympiastadion din Berlin. Meciul va fi transmis în direct pe Pro Arena, oferind fanilor fotbalului și pariorilor șansa de a urmări un duel cu multe implicații pentru calificarea în fazele superioare ale competiției.


     Poland
și Austria se află pe ultimele două locuri ale Grupei D, ambele echipe fiind în căutarea primelor puncte după ce au suferit înfrângeri în meciurile de debut. Poland a pierdut cu 2-1 în fața Netherlands, în timp ce Austria a fost învinsă cu 1-0 de France. Acest context face ca întâlnirea dintre cele două echipe să fie una de mare importanță, deoarece o nouă înfrângere ar complica serios șansele de calificare în optimile de finală.


     În confruntările directe, Poland a avut un ușor avantaj, câștigând de șase ori din cele 11 întâlniri anterioare, în timp ce Austria a câștigat de trei ori, iar două meciuri s-au terminat la egalitate. În aceste dueluri, s-au marcat în total 23 de goluri, dintre care Poland a înscris 14, iar Austria 9. Procentul meciurilor în care s-au marcat peste 2,5 goluri este de 45%, iar în 55% din meciuri ambele echipe au reușit să înscrie.


     În meciul precedent din cadrul EURO 2024, Poland a deschis scorul prin Adam Buksa, dar a fost învinsă după golurile marcate de Cody Gakpo și Wout Weghorst pentru Netherlands. În schimb, Austria a dominat la posesie și pase împotriva France, dar a pierdut din cauza unui autogol nefericit al lui Max Wöber. Goalgheterii echipelor, Robert Lewandowski pentru Poland și Christoph Baumgartner pentru Austria, sunt așteptați să joace un rol crucial în acest meci, având fiecare potențialul de a influența decisiv rezultatul final.


     Analizând statisticile, Poland are o medie de 1,2 goluri pe meci în ultimele cinci meciuri de acasă, iar Austria are o medie de 1,0 goluri pe meci în ultimele cinci deplasări. Procentul de meciuri cu peste 1,5 goluri este de 60% pentru Poland și 50% pentru Austria. În ceea ce privește cornerele, Poland are o medie de 5,4 cornere pe meci acasă, iar Austria are o medie de 4,6 cornere pe meci în deplasare. Procentul de meciuri cu peste 8,5 cornere este de 70% pentru Poland și 60% pentru Austria.


     Un aspect deosebit de interesant este distribuția golurilor pe minute. Poland tinde să înscrie majoritatea golurilor în ultimele 15 minute ale meciurilor, în timp ce Austria are o predilecție pentru a marca în prima jumătate a reprizei secunde. Aceste tendințe ar putea influența semnificativ strategiile celor două echipe în meciul de vineri.


     În concluzie, duelul dintre Poland și Austria promite să fie unul echilibrat și intens, cu ambele echipe având nevoie disperată de puncte. Fanii și pariorii se pot aștepta la un spectacol fotbalistic de calitate, unde detaliile tactice și individualitățile jucătorilor ar putea face diferența.

Polonia: Formă, știri si statistici

     Poland intră în acest meci crucial după o înfrângere dezamăgitoare împotriva Netherlands. Deși echipa antrenată de Michal Probierz a arătat momente de joc bun, nu a reușit să mențină avantajul obținut în prima repriză. Absenta lui Robert Lewandowski în acel meci s-a făcut simțită, dar revenirea sa în echipă ar putea aduce un plus considerabil de forță ofensivă. Lewandowski, starul echipei și unul dintre cei mai prolifici atacanți din Europa, va fi esențial pentru Poland dacă va fi apt de joc.


     În meciurile disputate acasă, Poland a demonstrat o formă destul de bună, având o medie de 1,2 goluri pe meci și reușind să își creeze numeroase ocazii de gol. Cu toate acestea, apărarea rămâne o preocupare, echipa primind goluri în majoritatea partidelor. Media de goluri primite pe meci este de 1,4, ceea ce sugerează o anumită vulnerabilitate defensivă pe care Austria ar putea să o exploateze.


     Pe lângă Lewandowski, un alt jucător cheie pentru Poland este Piotr Zieliński, mijlocașul creativ care este responsabil cu orchestrarea jocului și furnizarea de pase decisive. În absența lui Lewandowski, Zieliński a preluat rolul de lider al echipei, oferind un assist crucial în meciul împotriva Netherlands. Jucători precum Adam Buksa și Kacper Urbański sunt așteptați să contribuie și ei la ofensiva echipei, Buksa fiind în formă bună după ce a marcat în meciul de deschidere.


     Din punct de vedere tactic, Poland preferă un stil de joc combinativ, bazat pe posesie și pase scurte. Echipa încearcă să construiască de la linia de fund și să utilizeze flancurile pentru a crea oportunități de centrare. În meciurile de acasă, Poland a arătat o tendință de a domina posesia, având o medie de 55% posesie pe meci. Cu toate acestea, lipsa de eficacitate în fața porții a fost un punct slab, iar finalizarea ocaziilor va fi crucială în duelul cu Austria.


     Comparând cu adversarii lor, Poland are un avantaj în ceea ce privește experiența jucătorilor la nivel înalt, dar trebuie să își îmbunătățească organizarea defensivă. În meciul împotriva Netherlands, echipa a permis adversarilor să aibă 21 de șuturi, ceea ce indică o nevoie urgentă de a strânge rândurile în apărare. Bartosz Salamon, fundașul central, va trebui să joace un rol crucial în asigurarea stabilității defensive, mai ales în contextul în care a avut probleme minore de sănătate în ultimele zile.


     O altă statistică importantă de menționat este numărul de cornere obținut de Poland în meciurile de acasă. Cu o medie de 5,4 cornere pe meci, echipa demonstrează capacitatea de a pune presiune pe adversar și de a crea oportunități din faze fixe. Procentul de meciuri cu peste 8,5 cornere este de 70%, ceea ce sugerează că fanii și pariorii ar trebui să se aștepte la un joc dinamic cu multe faze de atac.


     În concluzie, Poland va trebui să își valorifice avantajul terenului propriu și să se bazeze pe jucătorii săi cheie pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva Austria. Revenirea lui Robert Lewandowski ar putea fi factorul decisiv, iar echipa trebuie să arate o organizare defensivă mai bună și o eficacitate sporită în fața porții pentru a obține victoria.

Austria: Formă, știri si statistici

     Austria vine în această confruntare după o înfrângere greu de digerat împotriva France, unde o eroare individuală a decis soarta meciului. Echipa antrenată de Ralf Rangnick a arătat însă momente de joc solid, reușind să domine posesia și să creeze oportunități împotriva unui adversar de calibru. În meciurile din deplasare, Austria a demonstrat o formă remarcabilă, având o medie de 1,0 goluri pe meci și o defensivă relativ solidă, cu o medie de doar 1,2 goluri primite pe meci.


     Unul dintre punctele forte ale echipei Austria este capacitatea de a controla jocul și de a ține posesia, având o medie de 52% posesie în meciurile din deplasare. Această abilitate de a menține mingea și de a construi atacuri plasate este esențială pentru stilul de joc impus de Rangnick. Christoph Baumgartner, unul dintre cei mai talentați mijlocași ai echipei, este de așteptat să joace un rol central în orchestrarea atacurilor și în crearea de ocazii de gol. Baumgartner a avut o serie impresionantă de cinci goluri în ultimele șase meciuri internaționale, demonstrând o formă de excepție.


     În ceea ce privește stilul de joc, Austria preferă un joc combinativ și rapid, bazat pe pase scurte și mișcări rapide ale jucătorilor. Echipa utilizează adesea flancurile pentru a crea spații și a centra în careu, unde atacanți precum Marko Arnautovic pot finaliza ocaziile. În meciurile din deplasare, Austria a arătat o capacitate bună de a se adapta la stilul adversarilor, reușind să își impună jocul și să creeze ocazii clare de gol.


     Comparând cu adversarii lor, Austria are avantajul unei mai bune organizări defensive și a unui stil de joc mai compact. În meciul împotriva France, echipa a reușit să limiteze numărul de ocazii clare ale adversarilor, ceea ce sugerează o soliditate defensivă care ar putea fi decisivă în meciul cu Poland. Cu toate acestea, eficiența în fața porții rămâne o provocare, echipa având doar cinci șuturi pe poartă împotriva France.


     Un alt aspect de luat în considerare este media de cornere obținute în deplasare. Austria are o medie de 4,6 cornere pe meci, iar procentul de meciuri cu peste 8,5 cornere este de 60%. Aceasta indică o capacitate de a pune presiune pe adversari și de a crea ocazii din faze fixe, un element important în strategia de joc a lui Rangnick.


     În concluzie, Austria va trebui să își valorifice punctele forte și să mențină organizarea defensivă pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva Poland. Capacitatea de a controla jocul și de a crea ocazii din pase scurte și mișcări rapide va fi crucială, iar jucători precum Christoph Baumgartner și Marko Arnautovic vor avea un rol esențial în ofensivă. Dacă echipa reușește să își îmbunătățească eficiența în fața porții, Austria are toate șansele să obțină primele puncte la EURO 2024 și să își păstreze speranțele de calificare în fazele superioare.

Ponturi Pariuri EURO 2024

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, destinația ideală pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri EURO 2024 și analize detaliate pentru a lua decizii informate. Pe măsură ce se apropie Campionatul European din 2024, echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi EURO 2024 pentru a vă maximiza șansele de câștig. Ne concentrăm pe furnizarea de pronosticuri fotbal maine și ponturile zilei care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate și date actualizate, astfel încât să puteți paria inteligent și cu încredere.

     Pe XpertBet.ro, oferim o gamă variată de ponturi pariuri EURO 2024 pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este analizat cu atenție de experții noștri, care iau în considerare toate variabilele ce pot influența rezultatul unui meci, inclusiv forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și strategiile antrenorilor. Aceste ponturi EURO 2024 sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai recente informații și tendințe din lumea fotbalului.

     Un aspect important al platformei noastre este acuratețea și relevanța ponturi EURO 2024 pe care le oferim. Echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din fotbal, asigurându-se că fiecare pont este bazat pe date precise și analize detaliate. Ne străduim să vă oferim pronosticuri fotbal maine care sunt bine fundamentate și de încredere, astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii de pariere.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi EURO 2024. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Aceste resurse includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun. Ne mândrim cu faptul că oferim ponturile zilei care sunt bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig.

     Pe XpertBet.ro, ne dedicăm să oferim cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și pronosticuri fotbal maine pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată a datelor disponibile, asigurându-vă că veți beneficia de cele mai bune sfaturi și predicții. Echipa noastră de experți lucrează neobosit pentru a vă oferi ponturi de încredere, astfel încât să puteți paria cu încredere pe meciurile preferate.

     Pe XpertBet.ro, acoperim o gamă largă de competiții sportive, de la ligile europene de fotbal până la campionatele internaționale. Oferim ponturi EURO 2024 care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe date statistice precise și pe o cunoaștere aprofundată a echipelor și jucătorilor. Astfel, puteți fi siguri că veți primi ponturi de încredere care să vă ajute să câștigați.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și pronosticuri fotbal maine. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante.

     Pe XpertBet.ro, oferim și biletul zilei fotbal, un serviciu special care vă oferă cele mai bune pariuri recomandate pentru fiecare zi. Biletul zilei fotbal este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, bazat pe analize riguroase și predicții de încredere. Echipa noastră de experți selectează cele mai atractive cote și meciuri pentru a vă oferi un biletul zilei fotbal care să vă maximizeze șansele de profit. Fiecare biletul zilei fotbal este conceput pentru a oferi cele mai bune oportunități de câștig, luând în considerare toate variabilele importante care pot influența rezultatele meciurilor.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi EURO 2024 de cea mai înaltă calitate. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată și pe date statistice precise, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     În concluzie, XpertBet.ro este platforma ideală pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, pronosticuri fotbal maine, ponturile zilei și biletul zilei fotbal, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri