Type to search

Stiri Euro 2024

Scoția Rămâne în Cursa pentru Optimi după Un Egal Dramatic cu Elveția

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Start Exploziv și Egalare Dramatică

  Scoția a oferit o performanță superioară față de meciul anterior, terminând la egalitate, 1-1 cu Elveția, păstrându-și șansele de calificare pentru optimile Euro 2024 până la ultimul meci din grupă, împotriva Ungariei. După o înfrângere grea, 1-5 în fața Germaniei, Scoția a primit un impuls de încredere vital în minutul 13, când Scott McTominay a deschis scorul cu ajutorul unei devieri norocoase.

  Scoția părea relativ confortabilă până când Xherdan Shaqiri a profitat de o pasă greșită a lui Anthony Ralston pentru a înscrie un gol spectaculos, egalând scorul. Ulterior, Dan Ndoye a crezut că a adus Elveția în avantaj, dar golul său a fost anulat pentru offside, asigurând egalitatea la pauză într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost dezvăluite pe platformele experților în ponturi pariuri fotbal.

Scoția Rămâne în Cursa pentru Optimi după Un Egal Dramatic cu Elveția
Scott McTominay

Repriză Secundă Plină de Dramă

  Repriza a doua nu a adus goluri, dar a fost plină de momente tensionate. Grant Hanley a lovit bara porții, iar Breel Embolo a avut un gol anulat pentru ofsaid. Scoția a fost nevoită să se mulțumească cu un punct, ceea ce înseamnă că va trebui să învingă Ungaria duminică, pentru a se califica pentru prima dată în fazele eliminatorii ale unui turneu major.

  Antrenorul Scoției, Steve Clarke, a făcut două schimbări importante pentru acest meci crucial, inclusiv înlocuirea lui Ryan Porteous, suspendat după cartonașul roșu primit împotriva Germaniei. În tabăra adversă, Murat Yakin a făcut o singură modificare, aducându-l pe experimentatul Shaqiri în locul lui Kwadwo Duah, confirmând ultimele predicții fotbal elvețiene.

  Scoția își va juca ultima șansă duminică împotriva Ungariei, sperând să obțină o victorie care să le asigure locul în optimile Euro 2024. Pe de altă parte, Elveția se apropie de a treia calificare consecutivă în optimile unui Campionat European, dar mai are un meci cu gazda turneului, Germania, în ultimul meci din grupă.

Scoția Rămâne în Cursa pentru Optimi după Un Egal Dramatic cu Elveția
Xherdan Shaqiri

Subtitlul 3

Paragraf 1

Subtitlul 4

Paragraf 1

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri