Type to search

Ponturi pariuri Ponturi EURO 2024

Olanda vs Franta. Ponturi Pariuri EURO 2024 si Statistici Fotbal 21.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Olanda vs Franta Meci din Grupele EURO 2024
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Anthony Taylor

Stadion
Stadion

Red Bull Arena

Icon
Transmis la TV

Pro TV

ceas
Ora de incepere

22:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
13.10.2023 Olanda 1-2 Franta 2-3 14-9 2-2 0-0
24.03.2023 Franta 4-0 Olanda 3-5 12-14 4-2 0-0
16.11.2018 Olanda 2-0 Franta 8-2 9-14 1-4 0-0
09.09.2018 Franta 2-1 Olanda 4-2 8-12 2-0 0-0
31.08.2017 Franta 4-0 Olanda 7-3 10-12 3-2 0-1

FORMĂ ECHIPE

Logo
Olanda
Gazde Scor Oaspeți
Olanda 2-1 Polonia
Olanda 4-0 Islanda
Olanda 4-0 Canada
Olanda 1-2 Germania
Olanda 4-0 Scoţia
Logo
Franta
Gazde Scor Oaspeți
Austria 0-1 Franta
Canada 0-0 Franta
Luxemburg 0-3 Franta
Chile 2-3 Franta
Germania 2-0 Franta

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Olanda
Portar Verbruggen
Fundași Dumfries, de Vrij, van Dijk, Ake
Mijlocași Schouten, Veerman
Simons, Reijnders, Gakpo
Atacanți Depay
Logo
Franta
Portar Maignan
Fundași Kounde, Upamecano, Saliba, Hernandez
Mijlocași Kante, Rabiot
Dembele, Griezmann, Thuram
Atacanți Giroud

pont

 GG sau Peste 2.5 goluri
GG sau Peste 2.5 goluri @1.57
Read More
Cu Olanda având o rată de 80% de meciuri cu peste 2.5 goluri acasă și Franța marcând constant în deplasare, șansele ca ambele echipe să înscrie sunt foarte mari. Istoricul confruntărilor directe sprijină, de asemenea, acest pont.
Olanda Nu Pierd 1X
Olanda Nu Pierd 1X@1.67
Read More
Forma impresionantă a jucătorilor cheie precum Memphis Depay și Cody Gakpo, care au avut performanțe remarcabile în ultimele meciuri, sugerează că Olanda are potențialul de a evita înfrângerea în această partidă crucială. Iar absența lui Kylian Mbappé, unul dintre cei mai periculoși atacanți ai Franței, reduce considerabil forța ofensivă a echipei franceze.
Previous
Next

Recomandări Bet Builder

Accidentare
Șuturi pe poartă +0.5
Cody Gakpo
Accidentare
Șuturi pe poartă +0.5
Marcus Thuram
Accidentare
Șuturi +1.5
Memphis Depay
Accidentare
Șuturi +1.5
Xavi Simons
Accidentare
Șuturi +1.5
Ousmane Dembélé
Accidentare
Șuturi +1.5
Antoine Griezmann
Accidentare
Faulturi comise +0.5
Ousmane Dembélé

ANALIZA MECI

Olanda vs Franta

     Pe 21 iunie 2024, la ora 22:00, la Red Bull Arena Leipzig, se va disputa una dintre cele mai așteptate confruntări ale EURO 2024: meciul dintre Olanda și Franța, contând pentru etapa a doua a Grupei D. Cu ambele echipe având câte trei puncte obținute în urma primelor meciuri, această partidă va fi decisivă pentru stabilirea liderului grupei și pentru crearea unui avantaj important în vederea calificării în fazele eliminatorii ale turneului. Meciul va fi transmis în direct pe Pro TV, oferind fanilor de fotbal o ocazie de neratat pentru a urmări în direct spectacolul oferit de două dintre cele mai puternice echipe din Europa.


     În ceea ce privește clasamentul, Olanda ocupă momentan prima poziție datorită golaverajului superior, după ce a învins Polonia cu 2-1 în primul meci. Pe de altă parte, Franța, aflată pe locul doi, a obținut o victorie dificilă cu 1-0 împotriva Austriei, într-un meci în care principalul lor atacant, Kylian Mbappé, a suferit o accidentare care l-ar putea ține pe tușă pentru acest joc crucial. Absența lui Mbappé ar putea fi un avantaj major pentru olandezi, dat fiind faptul că starul francez a marcat de șase ori în cinci meciuri împotriva Olandei, fiind cel mai prolific împotriva acestei națiuni.


     Istoricul confruntărilor directe dintre Olanda și Franța este unul bogat și echilibrat. Din ultimele 30 de întâlniri, Franța a câștigat 16 meciuri, în timp ce Olanda a reușit să se impună de 11 ori, patru meciuri terminându-se la egalitate. De asemenea, în ultimele cinci întâlniri directe, Franța a ieșit învingătoare în patru rânduri, inclusiv două victorii categorice în calificările pentru acest turneu, cu un scor general de 6-1. Cu toate acestea, Olanda are un istoric bun în meciurile de la Euro, câștigând ultimele două meciuri directe la această competiție (3-2 în 2000 și 4-1 în 2008).


     Un aspect interesant al acestor confruntări este numărul mare de goluri. În meciurile directe, ambele echipe au avut o medie ridicată de goluri marcate, cu un procent semnificativ de meciuri terminându-se cu peste 2.5 goluri și ambele echipe marcând. Statisticile arată că, din 30 de meciuri directe, 60% s-au terminat cu peste 2.5 goluri, iar în 55% din cazuri, ambele echipe au marcat. În ceea ce privește media de goluri, meciurile dintre Olanda și Franța au produs, în medie, 3.2 goluri pe meci, o cifră care sugerează un alt potențial spectacol ofensiv în această confruntare.


     Referindu-ne la goalgheterii echipelor, pentru Olanda, Memphis Depay și Cody Gakpo sunt jucătorii de urmărit. Depay, cu cinci goluri în ultimele 10 meciuri internaționale, rămâne un atacant de temut, în timp ce Gakpo a fost determinant în victoria împotriva Poloniei, marcând golul egalizator. De cealaltă parte, absența posibilă a lui Mbappé lasă un gol important în atacul francez, dar Olivier Giroud și Antoine Griezmann sunt capabili să preia ștafeta. Giroud este cel mai bun marcator din istoria echipei naționale a Franței, cu 57 de goluri, și a demonstrat că poate fi decisiv în momentele cruciale.


     În termeni de statistici, Olanda se remarcă printr-o medie de 2.4 goluri marcate pe meci în meciurile de acasă, iar în ultimele cinci meciuri jucate acasă, 80% au terminat cu peste 2.5 goluri. În ceea ce privește Franța, în meciurile din deplasare, echipa lui Didier Deschamps are o medie de 1.8 goluri marcate pe meci, iar 70% dintre aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri. La capitolul cornere, Olanda are o medie de 6.2 cornere pe meci acasă, iar Franța are 5.7 cornere pe meci în deplasare. În confruntările directe, media de cornere pe meci este de 10.5, cu un procent de 65% din meciuri având peste 8.5 cornere.


     Stilul de joc al Olandei se bazează pe un atac rapid și posesie, cu accent pe crearea de ocazii prin pase rapide și mișcare constantă. Punctele forte ale echipei includ abilitatea de a marca goluri din diverse poziții și jucători versatili în atac. Pe de altă parte, vulnerabilitatea defensivă la fazele fixe și necesitatea de a îmbunătăți marcajul reprezintă puncte slabe pe care echipa trebuie să le abordeze pentru a-și maximiza șansele de succes în acest turneu.


     Ronald Koeman
a demonstrat că este capabil să ia decizii tactice curajoase, cum ar fi introducerea lui Wout Weghorst târziu în meciul împotriva Poloniei, decizie care s-a dovedit a fi câștigătoare. Capacitatea de a adapta strategia în funcție de circumstanțe și de a motiva jucătorii să își depășească limitele este o trăsătură esențială pentru succesul Olandei în acest turneu.


     În concluzie, Olanda se prezintă la meciul împotriva Franței cu o echipă bine echilibrată, capabilă să creeze și să finalizeze numeroase ocazii de gol. Cu toate acestea, vulnerabilitățile defensive trebuie abordate pentru a evita surprize neplăcute. Absența potențială a lui Kylian Mbappé poate oferi o șansă suplimentară pentru Olanda să obțină un rezultat pozitiv și să își consolideze poziția de lider în Grupa D.

Olanda: Formă, știri si statistici

     Olanda a intrat în această ediție a EURO 2024 cu ambiții mari, demonstrând încă de la primul meci împotriva Poloniei că sunt pregătiți să lupte pentru supremație. Sub comanda lui Ronald Koeman, echipa a arătat o determinare și o capacitate de a reveni în joc remarcabilă. Victoria cu 2-1 împotriva Poloniei a fost obținută datorită golurilor marcate de Cody Gakpo și Wout Weghorst, ambii jucători având un rol crucial în ofensiva echipei.


     Un aspect esențial al jocului Olandei este forța atacului lor. Cu o medie de 2.4 goluri pe meci în meciurile de acasă, Olanda se bazează pe un stil de joc ofensiv, cu accent pe posesie și atacuri rapide. Memphis Depay este unul dintre pilonii acestui sistem, fiind un jucător capabil să creeze și să finalizeze ocazii de gol. Cu cinci goluri marcate în ultimele 10 meciuri, Depay este un jucător cheie pentru Olanda în această campanie.


     Pe lângă Depay, Cody Gakpo a demonstrat că poate fi la fel de decisiv. Golul său împotriva Poloniei a venit într-un moment crucial și a evidențiat abilitatea sa de a influența rezultatul meciurilor importante. De asemenea, Wout Weghorst, cu statura sa impunătoare și abilitatea de a marca din poziții dificile, adaugă o dimensiune suplimentară atacului olandez. Golul său decisiv în minutul 87 împotriva Poloniei a evidențiat capacitatea sa de a schimba cursul jocului, chiar și atunci când este introdus târziu în meci.


     La capitolul defensiv, Olanda are încă aspecte de îmbunătățit. În meciul împotriva Poloniei, golul primit din corner a scos la iveală vulnerabilitatea echipei la fazele fixe. Ultimele trei goluri primite de Olanda au venit toate din cornere, ceea ce sugerează o nevoie de îmbunătățire a marcajului în aceste situații. Cu toate acestea, echipa a demonstrat o rezistență și o capacitate de a reveni în joc care nu poate fi ignorată.


     În ceea ce privește statisticile, Olanda se remarcă printr-o medie de 2.4 goluri pe meci în meciurile de acasă, iar în ultimele cinci meciuri jucate acasă, 80% au terminat cu peste 2.5 goluri. La capitolul cornere, Olanda are o medie de 6.2 cornere pe meci acasă, o cifră care evidențiază capacitatea echipei de a pune presiune constantă pe adversari prin lovituri de colț. De asemenea, echipa are un procentaj de 65% din meciuri terminându-se cu peste 8.5 cornere.


     Stilul de joc al Olandei se bazează pe un atac rapid și posesie, cu accent pe crearea de ocazii prin pase rapide și mișcare constantă. Punctele forte ale echipei includ abilitatea de a marca goluri din diverse poziții și jucători versatili în atac. Pe de altă parte, vulnerabilitatea defensivă la fazele fixe și necesitatea de a îmbunătăți marcajul reprezintă puncte slabe pe care echipa trebuie să le abordeze pentru a-și maximiza șansele de succes în acest turneu.


     Ronald Koeman
a demonstrat că este capabil să ia decizii tactice curajoase, cum ar fi introducerea lui Wout Weghorst târziu în meciul împotriva Poloniei, decizie care s-a dovedit a fi câștigătoare. Capacitatea de a adapta strategia în funcție de circumstanțe și de a motiva jucătorii să își depășească limitele este o trăsătură esențială pentru succesul Olandei în acest turneu.


     Un alt aspect important de menționat este Brian Brobbey, care rămâne o incertitudine din cauza unei accidentări, dar ar putea reveni în echipă pentru acest meci crucial. Prezența sa ar aduce un plus de forță și creativitate în atacul olandez, oferind lui Koeman mai multe opțiuni tactice.


     În concluzie, Olanda se prezintă la meciul împotriva Franței cu o echipă bine echilibrată, capabilă să creeze și să finalizeze numeroase ocazii de gol. Cu toate acestea, vulnerabilitățile defensive trebuie abordate pentru a evita surprize neplăcute. Absența potențială a lui Kylian Mbappé poate oferi o șansă suplimentară pentru Olanda să obțină un rezultat pozitiv și să își consolideze poziția de lider în Grupa D.

Franta: Formă, știri si statistici

     Franța intră în acest meci cu statutul de favoriți, chiar dacă victoria lor împotriva Austriei a fost una dificilă. Golul decisiv a fost marcat de Maximilian Wöber, dar accidentarea lui Kylian Mbappé a umbrit succesul echipei. Cu un nas fracturat, participarea lui Mbappé la acest meci este incertă, ceea ce ar putea influența semnificativ dinamica atacului francez. Cu toate acestea, echipa lui Didier Deschamps are la dispoziție numeroși jucători de calitate care pot compensa această absență.


     Olivier Giroud
, cel mai bun marcator din istoria echipei naționale a Franței, este așteptat să preia rolul principal în atac. Cu 57 de goluri internaționale, Giroud a demonstrat de nenumărate ori că poate fi decisiv în momentele cruciale. Cu o prezență fizică impunătoare și abilitatea de a câștiga duelurile aeriene, Giroud poate fi un factor determinant în fața unei apărări olandeze vulnerabile la fazele fixe.


     Antoine Griezmann
, un alt jucător cheie, va trebui să își asume responsabilitatea creativă în absența lui Mbappé. Cu o experiență vastă și abilitatea de a găsi spații în apărarea adversă, Griezmann poate fi jucătorul care să facă diferența pentru Franța. În plus, aportul său defensiv și capacitatea de a recupera mingea sunt aspecte esențiale ale jocului său, care pot ajuta echipa în fazele critice ale meciului.


     Defensiv, Franța a demonstrat o rezistență remarcabilă în ultimele meciuri, reușind să păstreze poarta intactă în trei meciuri consecutive. Cu o apărare bine organizată, condusă de William Saliba și Dayot Upamecano, Franța are capacitatea de a rezista presiunii ofensive a Olandei. Cu toate acestea, vulnerabilitățile pot apărea în cazul în care Saliba și Upamecano nu reușesc să facă față atacurilor rapide ale Olandei.


     La mijlocul terenului, N’Golo Kanté rămâne un pilon de bază al echipei, fiind recunoscut pentru abilitatea sa de a recupera mingea și de a distribui pase precise. Prezența sa va fi crucială pentru echilibrul echipei și pentru protejarea apărării împotriva atacurilor rapide ale Olandei.


     În ceea ce privește statisticile, Franța are o medie de 1.8 goluri marcate pe meci în meciurile din deplasare, iar 70% dintre aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri. La capitolul cornere, Franța are 5.7 cornere pe meci în deplasare, ceea ce evidențiază capacitatea lor de a crea ocazii din lovituri de colț. De asemenea, echipa are un procentaj ridicat de meciuri terminându-se cu peste 8.5 cornere, reflectând tendința lor de a pune presiune constantă pe adversari.


     Stilul de joc al Franței este unul echilibrat, combinând apărarea solidă cu atacuri rapide și eficiente. Punctele forte ale echipei includ abilitatea de a marca goluri din diverse poziții și jucători versatili în atac, capabili să se adapteze diferitelor situații de joc. Pe de altă parte, vulnerabilitățile pot apărea în cazul în care echipa nu reușește să mențină posesia mingii și să controleze ritmul jocului, oferind astfel adversarilor ocazia de a crea ocazii periculoase.


     Didier Deschamps
a demonstrat că este capabil să gestioneze echipa în momentele de criză, luând decizii tactice inspirate pentru a maximiza șansele de succes. Capacitatea de a adapta strategia în funcție de circumstanțe și de a motiva jucătorii să își depășească limitele este o trăsătură esențială pentru succesul Franței în acest turneu.


     În concluzie, meciul dintre Olanda și Franța se anunță a fi unul extrem de disputat, cu ambele echipe având șanse reale de a obține victoria. Olanda se bazează pe forța ofensivă și capacitatea de a reveni în joc, în timp ce Franța mizează pe o apărare solidă și jucători experimentați capabili să facă diferența în momentele critice. Absența potențială a lui Kylian Mbappé poate oferi un avantaj suplimentar pentru Olanda, dar Franța rămâne o echipă extrem de puternică și capabilă să obțină un rezultat pozitiv în acest meci.

Ponturi Pariuri EURO 2024

      Bine ați venit pe XpertBet.ro, locul ideal pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri EURO 2024 și analize detaliate pentru a lua decizii informate. Pe măsură ce se apropie Campionatul European din 2024, echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi EURO 2024 pentru a vă maximiza șansele de câștig. Ne concentrăm pe furnizarea de ponturi fotbal care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate și date actualizate, astfel încât să puteți paria inteligent și cu încredere.

      Pe XpertBet.ro, oferim o gamă variată de ponturii pariuri pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este analizat cu atenție de experții noștri, care iau în considerare toate variabilele ce pot influența rezultatul unui meci, inclusiv forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și strategiile antrenorilor. Aceste ponturi pariuri EURO 2024 sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai recente informații și tendințe din lumea fotbalului.

      Un aspect important al platformei noastre este acuratețea și relevanța ponturi EURO 2024 pe care le oferim. Echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din fotbal, asigurându-se că fiecare pont este bazat pe date precise și analize detaliate. Ne străduim să vă oferim ponturi fotbal care sunt bine fundamentate și de încredere, astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii de pariere.

      Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi EURO 2024. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Aceste resurse includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

      Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun. Ne mândrim cu faptul că oferim ponturi fotbal care sunt bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig.

      Pe XpertBet.ro, ne dedicăm să oferim cele mai bune ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi fotbal pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată a datelor disponibile, asigurându-vă că veți beneficia de cele mai bune sfaturi și predicții. Echipa noastră de experți lucrează neobosit pentru a vă oferi ponturi de încredere, astfel încât să puteți paria cu încredere pe meciurile preferate.

      Pe XpertBet.ro, acoperim o gamă largă de competiții sportive, de la ligile europene de fotbal până la campionatele internaționale. Oferim ponturi pariuri EURO 2024 care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe date statistice precise și pe o cunoaștere aprofundată a echipelor și jucătorilor. Astfel, puteți fi siguri că veți primi ponturi de încredere care să vă ajute să câștigați.

      Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturii pariuri și ponturi fotbal. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante.

      Pe XpertBet.ro, oferim și biletu zilei com, un serviciu special care vă oferă cele mai bune pariuri recomandate pentru fiecare zi. Biletu zilei com este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, bazat pe analize riguroase și predicții de încredere. Echipa noastră de experți selectează cele mai atractive cote și meciuri pentru a vă oferi un biletu zilei com care să vă maximizeze șansele de profit. Fiecare biletu zilei com este conceput pentru a oferi cele mai bune oportunități de câștig, luând în considerare toate variabilele importante care pot influența rezultatele meciurilor.

      Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri EURO 2024 și ponturi EURO 2024 de cea mai înaltă calitate. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată și pe date statistice precise, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

      În concluzie, XpertBet.ro este platforma ideală pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri EURO 2024, ponturi EURO 2024, ponturi fotbal, ponturii pariuri și biletu zilei com, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri