Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Brazilia

Vitoria vs Atletico Mineiro. Ponturi Pariuri Brazilia Serie A si Statistici Fotbal 21.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Meci Vitoria vs Atletico Mineiro Brazilia Serie A
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Marcelo Henrique

Stadion
Stadion

Barradao

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

00:30

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
26.08.2018 Vitoria 1-0 Atletico-MG 6-4 19-12 2-3 0-0
22.04.2018 Atletico-MG 2-1 Vitoria 6-5 22-18 2-4 0-0
25.09.2017 Atletico-MG 1-3 Vitoria 5-4 10-17 1-1 0-0
11.06.2017 Vitoria 2-0 Atletico-MG 4-4 20-6 3-2 0-0
08.09.2016 Atletico-MG 2-1 Vitoria 5-6 14-17 2-5 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Vitoria
Gazde Scor Oaspeți
Vitoria 2-1 Internacional
Vitoria 0-2 Atletico GO
Vitoria 1-3 Sao Paulo
Vitoria 2-2 Bahia
Vitoria 0-1 Palmeiras
Logo
Atletico Mineiro
Gazde Scor Oaspeți
Bragantino 1-2 Atletico Mineiro
Fluminense 2-2 Atletico Mineiro
Cuiaba 0-3 Atletico Mineiro
Corinthians 0-0 Atletico Mineiro
Vitoria Atletico-MG
Medie puncte ultimele 5 meciuri
0.80
2.00

ECHIPE PROBABILE

Logo
Vitoria
Portar Arcanjo
Fundași Calmon, Camutanga, Leonardo, Esteves
Mijlocași Santos, Willian, Leo
Atacanți Matheusinho, Osvaldo, Alerrandro
Logo
Atletico Mineiro
Portar Mendes
Fundași Fuchs, Rabello, Romulo
Mijlocași Saravia, Gomes, Zaracho, Scarpa
Atacanți Kardec, Palacios, Amaral
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Peste 4.5 Cartonașe
Peste 4.5 Cartonașe@1.45
Read More
Vitoria are o medie totală de 7.2 cartonașe pe meci acasă, in meciurile lui Atletico Mineiro din deplasare, media totală a cartonașelor este de 10.75 pe meci. Având în vedere că 100% din meciurile lor au avut peste 4.5 cartonașe, există o probabilitate mare ca această tendință să continue.
Peste 4.5 Cartonașe
Peste 4.5 Cartonașe@1.45
Read More
Vitoria are o medie totală de 7.2 cartonașe pe meci acasă, in meciurile lui Atletico Mineiro din deplasare, media totală a cartonașelor este de 10.75 pe meci. Având în vedere că 100% din meciurile lor au avut peste 4.5 cartonașe, există o probabilitate mare ca această tendință să continue.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Vitoria vs Atletico Mineiro

     Pe data de 21 iunie 2024, la ora 00:30, va avea loc un meci deosebit de important în Serie A din campionatul Brazilian între Vitoria și Atletico Mineiro. Acest meci face parte din etapa a 10-a a sezonului, iar rezultatul său poate avea implicații semnificative pentru ambele echipe, având în vedere pozițiile lor actuale în clasament și obiectivele pentru restul sezonului.


     Vitoria
se află într-o situație dificilă, ocupând locul 19 în clasament cu doar 6 puncte acumulate. Echipa nou-promovată are ca principal obiectiv salvarea de la retrogradare și încearcă să construiască pe baza victoriei recente împotriva Internacional, care le-a adus primele trei puncte ale sezonului. De cealaltă parte, Atletico Mineiro ocupă locul 10 cu 13 puncte și speră să revină pe drumul cel bun după înfrângerea categorică suferită acasă împotriva Palmeiras.


     În ultimele cinci întâlniri directe între aceste două echipe, Vitoria a reușit să obțină doar o victorie, în timp ce Atletico Mineiro a câștigat de trei ori, iar un meci s-a terminat la egalitate. În ceea ce privește golurile, cele două echipe au avut o medie de 2.8 goluri pe meci în aceste confruntări, iar 60% dintre ele s-au terminat cu ambele echipe marcând. Statisticile arată că 40% dintre aceste meciuri au avut peste 2.5 goluri.


     Golgeterul celor de la Vitoria este Willian, care a marcat 3 goluri în acest sezon și a demonstrat o formă bună recent. De cealaltă parte, pentru Atletico Mineiro, Paulinho este principalul marcator, tot cu 3 goluri și 1 pasă de gol. Ambii jucători vor juca un rol crucial în încercarea echipelor lor de a obține un rezultat pozitiv în acest meci.


     În meciurile de acasă, Vitoria a avut dificultăți majore, cu o medie de 1 gol marcat pe meci și 1.8 goluri primite pe meci. De asemenea, echipa a reușit să păstreze poarta intactă doar în 0% din meciuri și a înregistrat o rată de peste 1.5 goluri în 80% din partidele disputate pe teren propriu. În ceea ce privește cornerele, Vitoria are o medie de 7.2 cornere pe meci, dintre care 100% dintre acestea au avut peste 3.5 cornere.


     În deplasare, Atletico Mineiro a avut performanțe notabile, cu o medie de 1.75 goluri marcate pe meci și doar 0.75 goluri primite. Echipa a reușit să păstreze poarta intactă în 50% din meciurile jucate în deplasare și a înregistrat o rată de peste 1.5 goluri în 75% din partide. În ceea ce privește cornerele, Atletico Mineiro are o medie de 10.75 cornere pe meci, dintre care 100% au avut peste 3.5 cornere.


     O analiză detaliată a stilurilor de joc arată că Vitoria preferă să atace prin centru și pe partea stângă, încercând deseori șuturi de la distanță și centrări frecvente. De asemenea, echipa joacă cu lățime și se bazează pe un unsprezece consistent, fiind non-agresivi. În schimb, Atletico Mineiro se concentrează pe șuturi de la distanță și atacuri pe partea dreaptă, fiind agresivi și rotind des jucătorii din primul unsprezece. Ei sunt, de asemenea, puternici în apărarea fazelor fixe și în finalizarea ocaziilor de gol.


     Absentele cheie din echipa Vitoria includ pe Everaldo, Rodrigo Andrade și Willean Lepo, toți indisponibili din cauza accidentărilor sau suspendărilor. De cealaltă parte, Atletico Mineiro nu va putea conta pe Otávio, Rubens și Alan Franco, din motive similare, dar va avea câțiva jucători cheie disponibili pentru acest meci.


     Cu aceste informații în minte, meciul dintre Vitoria și Atletico Mineiro se anunță a fi unul echilibrat și disputat, cu ambele echipe având ceva de demonstrat și puncte esențiale de câștigat. Deși Atletico Mineiro pare să aibă avantajul statisticilor și al formei recente, Vitoria va încerca să profite de avantajul terenului propriu și de încrederea câștigată după victoria recentă pentru a obține un rezultat pozitiv.

Vitoria: Formă, știri si statistici

     Vitoria, echipa gazdă pentru acest meci, se află într-o situație delicată, ocupând locul 19 în clasamentul Serie A Brazilia cu doar 6 puncte acumulate în primele 9 meciuri ale sezonului. Echipa se luptă pentru a evita retrogradarea și fiecare punct contează enorm în această bătălie. Meciul împotriva Atletico Mineiro este o oportunitate crucială pentru Vitoria de a acumula puncte și de a-și îmbunătăți poziția în clasament.


     În ultimele cinci meciuri de acasă, Vitoria a avut rezultate mixte, reușind o victorie, două egaluri și două înfrângeri. În aceste meciuri, echipa a marcat de patru ori și a primit nouă goluri, ceea ce subliniază problemele lor defensive. Media golurilor primite de Vitoria în meciurile de acasă este de 1.8 pe meci, iar echipa a reușit să înscrie în 60% din aceste meciuri. De asemenea, Vitoria a avut dificultăți în a păstra poarta intactă, nereușind să obțină niciun meci fără gol primit.


     Un punct de interes pentru Vitoria este performanța golgeterului lor, Willian, care a marcat 3 goluri în acest sezon. Acesta a demonstrat o formă bună recent și a fost esențial în victoria echipei împotriva Internacional, când a deschis scorul. Totuși, echipa se confruntă cu absențe importante, cum ar fi Everaldo, Rodrigo Andrade și Willean Lepo, ceea ce poate complica și mai mult sarcina lor de a obține un rezultat pozitiv împotriva Atletico Mineiro.


     În termeni de stil de joc, Vitoria preferă să atace prin centru și pe partea stângă, utilizând adesea șuturi de la distanță și centrări frecvente. Echipa joacă cu lățime și se bazează pe un unsprezece consistent, fiind non-agresivi. Cu toate acestea, Vitoria are puncte slabe semnificative, inclusiv probleme în apărarea atacurilor pe flancuri, duelurile aeriene și apărarea fazelor fixe. De asemenea, echipa are dificultăți în a menține posesia balonului și în apărarea șuturilor de la distanță.


     Comparativ cu media ligii, Vitoria a avut performanțe sub medie în multe aspecte. Echipa a obținut doar 20% victorii în meciurile de acasă, comparativ cu media ligii de 43%. De asemenea, Vitoria a pierdut 60% din meciurile de acasă, în timp ce media ligii este de 28%. În termeni de goluri, echipa a marcat în medie 1 gol pe meci, sub media ligii de 1.27 goluri pe meci, și a primit în medie 1.8 goluri pe meci, peste media ligii de 1.11 goluri pe meci.


     Cu toate aceste dificultăți, Vitoria speră să își îmbunătățească performanțele și să obțină rezultate pozitive în meciurile viitoare. Echipa are nevoie de o strategie bine gândită pentru a face față Atletico Mineiro, care este o echipă puternică și bine organizată. Antrenorul Thiago Carpini va trebui să își motiveze jucătorii și să găsească soluții pentru a compensa absențele importante și a face față provocărilor defensive.


     În concluzie, meciul dintre Vitoria și Atletico Mineiro este unul crucial pentru echipa gazdă, care are nevoie disperată de puncte pentru a-și îmbunătăți situația în clasament și a evita retrogradarea. Cu o echipă bine motivată și o strategie adecvată, Vitoria poate spera la un rezultat pozitiv, deși provocările sunt semnificative.

Atletico Mineiro: Formă, știri si statistici

     Atletico Mineiro, echipa oaspete pentru acest meci, se află pe locul 10 în clasamentul Serie A Brazilia cu 13 puncte acumulate în primele 9 meciuri ale sezonului. Echipa are un obiectiv clar de a rămâne în jumătatea superioară a clasamentului și de a lupta pentru un loc în competițiile continentale. Meciul împotriva Vitoria reprezintă o oportunitate importantă pentru Atletico Mineiro de a-și redobândi forma și de a acumula puncte esențiale.


     În ultimele cinci meciuri în deplasare, Atletico Mineiro a avut performanțe impresionante, cu trei victorii și două egaluri. Echipa a marcat 11 goluri în aceste meciuri și a primit doar 3 goluri, ceea ce subliniază atât eficiența lor ofensivă, cât și soliditatea defensivă. Media golurilor marcate de Atletico Mineiro în deplasare este de 1.75 pe meci, iar echipa a reușit să păstreze poarta intactă în 50% din aceste meciuri.


     Paulinho
, golgeterul echipei, a avut un impact semnificativ în acest sezon, cu 3 goluri și 1 pasă de gol. Absența sa din acest meci, datorată unei suspendări, va fi cu siguranță resimțită. Totuși, Atletico Mineiro are jucători de calitate care pot compensa această pierdere și pot contribui la succesul echipei.


     În termeni de stil de joc, Atletico Mineiro se concentrează pe șuturi de la distanță și atacuri pe partea dreaptă. Echipa joacă cu lățime, este agresivă și rotește des jucătorii din primul unsprezece. Punctele forte ale echipei includ apărarea fazelor fixe, finalizarea ocaziilor de gol și revenirea din poziții de inferioritate. Cu toate acestea, Atletico Mineiro are și puncte slabe, cum ar fi evitarea offside-ului și comiterea de faulturi în zone periculoase.


     Comparativ cu media ligii, Atletico Mineiro a avut performanțe superioare în multe aspecte. Echipa a obținut 50% victorii în meciurile din deplasare, comparativ cu media ligii de 28%. De asemenea, Atletico Mineiro a marcat în medie 1.75 goluri pe meci în deplasare, peste media ligii de 1.11 goluri pe meci, și a primit în medie 0.75 goluri pe meci, sub media ligii de 1.27 goluri pe meci.


     În termeni de statistici, Atletico Mineiro a înregistrat un procentaj de 75% pentru meciurile cu peste 1.5 goluri și 75% pentru meciurile cu peste 2.5 goluri în deplasare. De asemenea, echipa a reușit să păstreze poarta intactă în 50% din meciurile din deplasare și a înscris în 75% din aceste meciuri.


     Cu aceste performanțe solide, Atletico Mineiro vine în acest meci cu încredere și determinare de a obține un rezultat pozitiv. Echipa lui Gabriel Milito a demonstrat o formă bună în acest sezon, cu doar o înfrângere în primele 9 meciuri. Antrenorul va trebui să își motiveze jucătorii și să găsească soluții pentru a face față absențelor importante și a continua seria pozitivă în deplasare.


     În concluzie, meciul dintre Vitoria și Atletico Mineiro se anunță a fi unul intens și disputat, cu ambele echipe având ceva de demonstrat. Atletico Mineiro are avantajul formelor recente și al statisticilor superioare, dar Vitoria va încerca să profite de avantajul terenului propriu pentru a obține un rezultat pozitiv. Cu o strategie bine gândită și o motivație puternică, Atletico Mineiro poate spera la o victorie în acest meci crucial.

Ponturi Pariuri Brazilia

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, locul ideal pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri Brazilia și analize detaliate pentru a lua decizii informate. Echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi Brazilia pentru a vă maximiza șansele de câștig. Ne concentrăm pe furnizarea de ponturi pariuri care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate și date actualizate, astfel încât să puteți paria inteligent și cu încredere.

     Pe XpertBet.ro, oferim o gamă variată de ponturi pariuri azi pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este analizat cu atenție de experții noștri, care iau în considerare toate variabilele ce pot influența rezultatul unui meci, inclusiv forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și strategiile antrenorilor. Aceste ponturi pariuri Brazilia sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai recente informații și tendințe din lumea fotbalului.

     Un aspect important al platformei noastre este acuratețea și relevanța ponturi Brazilia pe care le oferim. Echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din fotbal, asigurându-se că fiecare pont este bazat pe date precise și analize detaliate. Ne străduim să vă oferim ponturi bune azi care sunt bine fundamentate și de încredere, astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii de pariere.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi Brazilia. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Aceste resurse includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun. Ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri care sunt bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig.

     Pe XpertBet.ro, ne dedicăm să oferim cele mai bune ponturi pariuri Brazilia și ponturi bune azi pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată a datelor disponibile, asigurându-vă că veți beneficia de cele mai bune sfaturi și predicții. Echipa noastră de experți lucrează neobosit pentru a vă oferi ponturi de încredere, astfel încât să puteți paria cu încredere pe meciurile preferate.

     Pe XpertBet.ro, acoperim o gamă largă de competiții sportive, de la ligile europene de fotbal până la campionatele internaționale. Oferim ponturi pariuri Brazilia care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe date statistice precise și pe o cunoaștere aprofundată a echipelor și jucătorilor. Astfel, puteți fi siguri că veți primi ponturi de încredere care să vă ajute să câștigați.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și ponturi bune azi. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante.

     Pe XpertBet.ro, oferim și biletu zilei com, un serviciu special care vă oferă cele mai bune pariuri recomandate pentru fiecare zi. Biletu zilei com este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, bazat pe analize riguroase și predicții de încredere. Echipa noastră de experți selectează cele mai atractive cote și meciuri pentru a vă oferi un biletu zilei com care să vă maximizeze șansele de profit. Fiecare biletu zilei com este conceput pentru a oferi cele mai bune oportunități de câștig, luând în considerare toate variabilele importante care pot influența rezultatele meciurilor.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri Brazilia și ponturi Brazilia de cea mai înaltă calitate. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată și pe date statistice precise, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     În concluzie, XpertBet.ro este platforma ideală pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri Brazilia, ponturi Brazilia, ponturi pariuri, ponturi pariuri azi și ponturi bune azi, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri