Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Brazilia

Palmeiras vs Bragantino. Ponturi Pariuri Brazilia Serie A si Statistici Fotbal 21.06.2024

Avatar of xpertbet
Share
Meci Palmeiras vs Bragantino Brazilia Serie A
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Anderson Daronco

Stadion
Stadion

Allianz Parque

Icon
Transmis la TV

Nu este televizat

ceas
Ora de incepere

03:30

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
01.02.2024 Bragantino 0-1 Palmeiras 8-5 15-19 1-3 0-0
02.10.2023 Bragantino 2-1 Palmeiras 6-4 14-19 4-2 0-0
14.05.2023 Palmeiras 1-1 Bragantino 15-6 12-18 1-4 0-0
23.02.2023 Palmeiras 2-0 Bragantino 5-7 13-23 3-2 0-0
04.09.2022 Bragantino 2-2 Palmeiras 2-11 14-12 4-4 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Palmeiras
Gazde Scor Oaspeți
Palmeiras 2-0 Vasco
Palmeiras 0-2 Athletico-PR
Palmeiras 0-0 Flamengo
Palmeiras 0-1 Internacional
Logo
Bragantino
Gazde Scor Oaspeți
Gremio 0-2 Bragantino
Bahia 1-0 Bragantino
Fortaleza 1-1 Bragantino
Fluminense 2-2 Bragantino
Palmeiras Bragantino
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.00
1.25

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Palmeiras
Portar Weverton
Fundași Mayke, Naves, Murilo, Piquerez
Mijlocași Rafael, Moreno
Estêvão, Veiga, Lázaro
Atacanți Rony
Logo
Bragantino
Portar Cleiton
Fundași Mendes, Santos, Henrique, Capixaba
Mijlocași Evangelista, Ramires, Fernandes
Atacanți Mosquera, Eduardo, Helinho
Team data by Scoreaxis
Team data by Scoreaxis

pont

Victorie Palmeiras
Victorie Palmeiras@1.60
Read More
Palmeiras a câștigat 19 din ultimele 27 de întâlniri directe cu Bragantino și este neînvinsă în ultimele patru meciuri acasă împotriva acestora. Cu o formă recentă excelentă, incluzând trei victorii consecutive, Palmeiras este favorită să câștige acest meci.
Peste 9.5 cornere
Peste 9.5 cornere@1.50
Read More
Statisticile indică o medie de 13.25 cornere per meci pentru Palmeiras acasă și 14 cornere pentru Bragantino în deplasare, cu ambele echipe având un procentaj de 75% de meciuri cu peste 9.5 cornere. Stilul lor de joc ofensiv și utilizarea frecventă a centrelor susțin acest pont.
Previous
Next

ANALIZA MECI

Palmeiras vs Bragantino

     Pe 21 iunie 2024, la ora 03:30, Palmeiras va găzdui Bragantino într-un meci crucial din etapa a 10-a a Campionatului Brazilei. Această confruntare promite să fie un duel electrizant între două echipe care se află într-o formă bună și care sunt despărțite de doar două puncte în clasament. Palmeiras se situează pe locul 5 cu 17 puncte, în timp ce Bragantino ocupă locul 8 cu 15 puncte. Importanța acestui meci este evidentă, ambele echipe având ambiția de a urca în clasament și de a se apropia de primele poziții.


     În istoria confruntărilor directe, Palmeiras a avut de cele mai multe ori câștig de cauză, reușind să câștige 19 din cele 27 de întâlniri. Bragantino a obținut 4 victorii, iar alte 4 meciuri s-au terminat la egalitate. În ceea ce privește golurile marcate în aceste meciuri directe, Palmeiras a înscris 39 de goluri, iar Bragantino 20. Procentajul meciurilor care s-au terminat cu peste 2.5 goluri este de 44%, iar ambele echipe au marcat în 33% din cazuri.


     Statisticile recente arată că Palmeiras a câștigat ultimele trei meciuri consecutive, înscriind opt goluri și primind doar unul. În ultimele cinci meciuri, echipa lui Abel Ferreira a primit un singur gol, consolidându-și apărarea. Pe de altă parte, Bragantino a început sezonul puternic, dar a suferit două înfrângeri în ultimele patru meciuri. Totuși, victoria cu 2-1 împotriva celor de la Juventude a readus încrederea echipei antrenate de Pedro Caixinha.


     Goalgheterii echipelor sunt esențiali în acest context. Pentru Palmeiras, Joaquín Piquerez și Estêvão sunt printre cei mai importanți marcatori, fiecare având câte două goluri. La Bragantino, Helinho și Vitinho conduc clasamentul marcatorilor cu două goluri fiecare. Aceste performanțe individuale vor juca un rol crucial în rezultatul meciului.


     Un alt aspect important sunt statisticile detaliate privind golurile și cornerele. Palmeiras a înregistrat o medie de 1.25 goluri pe meci acasă, în timp ce Bragantino are o medie de 2.25 goluri pe meci în deplasare. Procentajul meciurilor cu peste 8.5 cornere este de 75% pentru ambele echipe, iar media cornerelor obținute de Palmeiras acasă este de 7.75 pe meci, comparativ cu 9.25 pentru Bragantino în deplasare. În ceea ce privește minutele în care echipele înscriu cel mai des, Palmeiras tinde să fie mai eficientă în prima repriză, în timp ce Bragantino preferă să înscrie în primele 15 minute ale meciurilor.


     În concluzie, acest meci promite să fie unul intens și plin de acțiune, cu ambii antrenori concentrându-se pe punctele forte ale echipelor lor pentru a obține un rezultat pozitiv. Cu absențele notabile ale lui Bruno Rodrigues, Romulo, Richard Ríos și Gustavo Gómez pentru Palmeiras, precum și ale lui Jadsom și Luan Cândido pentru Bragantino, ambele echipe vor trebui să se adapteze și să găsească soluții eficiente pentru a compensa aceste lipsuri.

Palmeiras: Formă, știri si statistici

     Palmeiras, o echipă cu tradiție și prestigiu în Campionatul Brazilei, vine în acest meci cu un moral ridicat după ce a reușit să câștige ultimele trei meciuri consecutive. Abel Ferreira, antrenorul echipei, a reușit să stabilizeze formația și să implementeze un stil de joc ofensiv și eficient. Palmeiras a înscris opt goluri și a primit doar unul în aceste trei victorii, arătând o defensivă solidă și o ofensivă bine organizată.


     Caracteristicile echipei Palmeiras includ o forță deosebită în atacurile din faze fixe și capacitatea de a crea ocazii prin abilități individuale ale jucătorilor. În plus, echipa este foarte puternică în duelurile aeriene și în apărarea fazelor fixe, ceea ce le oferă un avantaj tactic semnificativ. Un alt aspect important este protejarea avantajului, Palmeiras fiind foarte eficientă în menținerea rezultatului odată ce preia conducerea.


     Pe de altă parte, există și câteva puncte slabe notabile. Palmeiras are dificultăți în evitarea ofsaidurilor și în apărarea împotriva jucătorilor tehnici. Stilul de joc al echipei implică multe șuturi la poartă, încercări frecvente de a centra și utilizarea paselor lungi. Palmeiras controlează de obicei jocul în jumătatea adversă, atacând pe centru și pe partea dreaptă, ceea ce poate crea probleme pentru orice apărare.


     Un aspect cheie al meciului va fi modul în care Palmeiras gestionează absențele jucătorilor importanți precum Bruno Rodrigues, Romulo, Richard Ríos și Gustavo Gómez. Deși aceste absențe reprezintă o pierdere semnificativă, Abel Ferreira are la dispoziție un lot valoros și profund, capabil să acopere aceste lipsuri. Jucători precum Joaquín Piquerez și Estêvão vor trebui să-și asume responsabilități sporite și să își demonstreze valoarea în absența colegilor lor.


     În ceea ce privește statistica meciurilor acasă, Palmeiras a reușit să mențină o apărare solidă, primind în medie doar 0.75 goluri pe meci. În plus, echipa a înregistrat un procent ridicat de meciuri cu peste 1.5 goluri, ceea ce indică o tendință de a participa la meciuri cu multe goluri. Un alt aspect important este eficiența echipei în primele 15 minute ale meciurilor, când Palmeiras tinde să fie foarte agresivă și să încerce să înscrie rapid pentru a prelua conducerea.


     Confruntarea cu Bragantino va necesita ca Palmeiras să își maximizeze punctele forte și să minimizeze punctele slabe. Abilitatea de a profita de fazele fixe și de a crea ocazii prin abilități individuale va fi crucială. De asemenea, apărarea solidă împotriva fazelor fixe ale adversarului și capacitatea de a menține avantajul vor juca un rol esențial în determinarea rezultatului final. În concluzie, Palmeiras intră în acest meci cu încredere și determinare, gata să își apere poziția și să își continue seria de victorii.

Bragantino: Formă, știri si statistici

     Bragantino se deplasează la Palmeiras cu speranța de a continua seria de rezultate pozitive și de a urca în clasamentul Campionatului Brazilei. Deși echipa lui Pedro Caixinha a avut o perioadă de inconsistență recent, victoria împotriva celor de la Juventude a adus un val de optimism în tabăra oaspeților. În cele patru meciuri de deplasare din acest sezon, Bragantino a obținut o medie de 1.25 goluri pe meci, demonstrând capacitatea de a fi periculoasă și în afara terenului propriu.


     Caracteristicile echipei Bragantino includ o forță deosebită în recuperarea mingii de la adversari și eficiența în fazele fixe. Echipa are jucători care pot finaliza ocaziile de gol cu precizie, ceea ce le oferă un avantaj în momentele cruciale ale jocului. Cu toate acestea, există și puncte slabe evidente. Bragantino are dificultăți în evitarea erorilor individuale și în apărarea împotriva șuturilor de la distanță și a atacurilor prin pase filtrante. De asemenea, echipa întâmpină probleme în menținerea avantajului și în evitarea faulturilor în zone periculoase.


     Stilul de joc al Bragantino este centrat pe pase lungi, atacuri pe partea stângă și multe șuturi la poartă. Echipa tinde să utilizeze o formulă de start consistentă și să joace capcana ofsaidului, adoptând un stil de joc agresiv. Această abordare poate crea oportunități, dar și riscuri, mai ales împotriva echipelor bine organizate defensiv precum Palmeiras.


     Absențele jucătorilor Jadsom și Luan Cândido, ambii suspendați, vor necesita ajustări tactice din partea lui Pedro Caixinha. Totuși, echipa are resurse suficiente pentru a compensa aceste lipsuri, cu jucători precum Helinho și Vitinho care pot face diferența în atac. De asemenea, revenirea lui Nathan Mendes din suspendare oferă o opțiune suplimentară pentru consolidarea defensivă.


     Statisticile din meciurile de deplasare arată că Bragantino are o medie de 1.25 goluri pe meci și a obținut 75% din punctele lor în deplasare. În ceea ce privește cornerele, echipa a înregistrat o medie de 9.25 cornere pe meci în deplasare, ceea ce indică un stil de joc ofensiv și o capacitate de a crea ocazii prin faze fixe.


     În concluzie, Bragantino vine la acest meci cu ambiția de a obține un rezultat pozitiv împotriva unei echipe puternice ca Palmeiras. Deși au întâmpinat dificultăți recente, echipa are potențialul de a surprinde prin jocul lor ofensiv și prin capacitatea de a recupera mingea și a finaliza ocaziile de gol. Duelul se anunță a fi unul echilibrat, cu ambele echipe dornice să-și demonstreze valoarea și să își consolideze pozițiile în clasament.

Ponturi Pariuri Brazilia

     Bine ați venit pe XpertBet.ro, destinația ideală pentru pasionații de pariuri sportive care caută ponturi pariuri Brazilia și analize detaliate pentru a lua decizii informate. Echipa noastră de experți este pregătită să vă ofere cele mai bune ponturi Brazilia pentru a vă maximiza șansele de câștig. Ne concentrăm pe furnizarea de ponturi bune care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate și date actualizate, astfel încât să puteți paria inteligent și cu încredere.

     Pe XpertBet.ro, oferim o gamă variată de ponturi pariuri experti pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este analizat cu atenție de experții noștri, care iau în considerare toate variabilele ce pot influența rezultatul unui meci, inclusiv forma echipelor, performanțele individuale ale jucătorilor și strategiile antrenorilor. Aceste ponturi pariuri Brazilia sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți acces la cele mai recente informații și tendințe din lumea fotbalului.

     Un aspect important al platformei noastre este acuratețea și relevanța ponturi Brazilia pe care le oferim. Echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente evoluții și tendințe din fotbal, asigurându-se că fiecare pont este bazat pe date precise și analize detaliate. Ne străduim să vă oferim ponturi bune care sunt bine fundamentate și de încredere, astfel încât să puteți lua cele mai bune decizii de pariere.

     Pe XpertBet.ro, nu ne limităm doar la furnizarea de ponturi Brazilia. Oferim și resurse educaționale valoroase pentru pariori de toate nivelurile. Aceste resurse includ ghiduri detaliate de pariere, strategii avansate și sfaturi pentru gestionarea bankroll-ului, toate create pentru a vă ajuta să deveniți un parior mai informat și mai eficient. Cu ajutorul nostru, veți învăța să analizați corect meciurile și să identificați cele mai bune oportunități de pariere.

     Un alt aspect esențial al platformei noastre este comunitatea activă de pariori. Pe XpertBet.ro, puteți discuta și schimba idei cu alți pariori pasionați, învățând noi strategii și perfecționându-vă abilitățile de pariere. Comunitatea noastră oferă un spațiu de sprijin și inspirație, ideal pentru oricine dorește să devină un parior mai bun. Ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri experti care sunt bazate pe o combinație de analiză statistică și expertiză în domeniu, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig.

     Pe XpertBet.ro, ne dedicăm să oferim cele mai bune ponturi pariuri Brazilia și ponturi bune pentru diverse competiții și meciuri. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată a datelor disponibile, asigurându-vă că veți beneficia de cele mai bune sfaturi și predicții. Echipa noastră de experți lucrează neobosit pentru a vă oferi ponturi de încredere, astfel încât să puteți paria cu încredere pe meciurile preferate.

     Pe XpertBet.ro, acoperim o gamă largă de competiții sportive, de la ligile europene de fotbal până la campionatele internaționale. Oferim ponturi pariuri Brazilia care sunt bine fundamentate și bazate pe analize detaliate. Ne asigurăm că fiecare pont pe care îl furnizăm este bazat pe date statistice precise și pe o cunoaștere aprofundată a echipelor și jucătorilor. Astfel, puteți fi siguri că veți primi ponturi de încredere care să vă ajute să câștigați.

     Pe măsură ce competițiile importante se apropie, vă invităm să rămâneți conectați la XpertBet.ro pentru a beneficia de cele mai bune ponturi pariuri și ponturi bune. Indiferent de echipa pe care o susțineți sau de tipul de pariu pe care doriți să îl plasați, veți găsi întotdeauna informațiile și analizele de care aveți nevoie pentru a paria cu succes. Alăturați-vă comunității noastre și profitați de expertiza noastră pentru a transforma pasiunea pentru sport și pariuri într-o sursă de câștiguri constante.

     Pe XpertBet.ro, oferim și biletu zilei, un serviciu special care vă oferă cele mai bune pariuri recomandate pentru fiecare zi. Biletu zilei este conceput pentru a vă oferi cele mai bune șanse de câștig, bazat pe analize riguroase și predicții de încredere. Echipa noastră de experți selectează cele mai atractive cote și meciuri pentru a vă oferi un biletu zilei care să vă maximizeze șansele de profit. Fiecare biletu zilei este conceput pentru a oferi cele mai bune oportunități de câștig, luând în considerare toate variabilele importante care pot influența rezultatele meciurilor.

     Pe XpertBet.ro, ne mândrim cu faptul că oferim ponturi pariuri Brazilia și ponturi Brazilia de cea mai înaltă calitate. Fiecare pont este bazat pe o analiză detaliată și pe date statistice precise, asigurându-vă astfel cele mai bune șanse de câștig. Cu ajutorul nostru, veți avea întotdeauna acces la ponturi de încredere care să vă ajute să luați decizii informate și să câștigați.

     În concluzie, XpertBet.ro este platforma ideală pentru toți cei care doresc să parieze inteligent și să obțină rezultate remarcabile. Cu ajutorul ponturi pariuri Brazilia, ponturi Brazilia, ponturi bune, ponturi pariuri experti și biletu zilei, veți putea să vă îmbunătățiți semnificativ strategia de pariere și să obțineți câștiguri constante. Vă așteptăm pe XpertBet.ro pentru a descoperi toate avantajele pe care vi le oferim și pentru a vă bucura de o experiență de pariere de neuitat.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri