Type to search

Stiri Euro 2024

Germania în Extaz: Start Spectaculos la Euro 2024 cu Victorie Zdrobitoare Împotriva Scoției

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Debut De Vis pentru Germania

  Germania a început campania Euro 2024 în forță, învingând Scoția cu un categoric 5-1. Meciul de vineri seara a fost marcat de o primă repriză dominată de germani, care au marcat trei goluri prin Florian Wirtz, Jamal Musiala și Kai Havertz din penalty.

  Introduși în repriza secundă, Niclas Fullkrug și Emre Can au completat scorul final, asigurând cea mai mare diferență de scor din istoria meciurilor de deschidere ale turneului, potrivit recentelor statistici fotbal europene.

  Scoția, care a jucat cu un om în minus după eliminarea lui Ryan Porteous înainte de pauză, a reușit să înscrie doar un gol de consolare în minutul 87, datorită unui autogol al germanului Antonio Rudiger. Acest succes categoric anunță intențiile clare ale Germaniei de a cuceri al patrulea titlu european și de a obține primul trofeu major după un deceniu de „secetă”. 

A Doua Repriză, Continuarea Spectacolului German

  După pauză, Germania și-a menținut dominarea, iar Scoția a continuat să sufere în defensivă. În minutul 69, Fullkrug, intrat pe teren în repriza secundă, a înscris un gol spectaculos, ducând scorul la 4-0. Deși Scoția a reușit să înscrie un gol târziu printr-un autogol al lui Rudiger, Germania nu s-a oprit aici.

  Emre Can a încheiat recitalul german cu un șut de senzație în prelungiri, stabilind scorul final la 5-1. Scoția, care nu a reușit niciun șut pe poarta echipei gazdă, trebuie acum să se regrupeze rapid pentru a face față următoarelor meciuri din grupă.

Germania în Extaz: Start Spectaculos la Euro 2024 cu Victorie Zdrobitoare Împotriva Scoției
Musiala a majorat scorul la 2-0

Noi Provocări pentru Germania și Scoția

  Julian Nagelsmann și echipa sa se pregătesc acum pentru următorul meci din grupă împotriva Ungariei, care va avea loc miercuri. Germania speră să mențină forma bună și să își consolideze primul loc în grupa A a turneului.

  Pe de altă parte, Scoția, sub conducerea lui Steve Clarke, trebuie să-și revină rapid și să analizeze greșelile comise pentru a avea șanse să treacă de faza grupelor pentru prima dată într-un turneu major. „Avem multe de corectat și trebuie să ne redresăm rapid,” a declarat căpitanul Scoției, Andy Robertson.

Germania în Extaz: Start Spectaculos la Euro 2024 cu Victorie Zdrobitoare Împotriva Scoției
Abia intrat pe teren, Fullkrug a scuturat plasa porții scoțiene cu un șut violent
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri