Type to search

Stiri Euro 2024

Olivier Giroud, „Tatăl” Echipei Franței, Gata să Își Încheie Cariera cu Stil la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Determinarea lui Giroud de A Face Uitată Decepția din 2016

  Olivier Giroud, atacantul francez în vârstă de 37 de ani, și-a asumat rolul de mentor al echipei Franței la Campionatul European și dorește să șteargă dezamăgirea pierderii finalei din 2016 pe teren propriu. Acesta își va încheia cariera internațională la finalul turneului din Germania, urmând să se mute în Major League Soccer cu Los Angeles FC. 

  Însă, înainte de această tranziție, Giroud își propune să răzbune înfrângerea echipei sale în fața Portugaliei de acum opt ani, când francezii au găzduit turneul final. Giroud a declarat într-o conferință de presă de vineri că este „plin de entuziasm, nostalgie și dorință” și că principalul său obiectiv este să aibă o prestație cât mai reușită.  

  Cu 57 de goluri în 133 de selecții, potrivit ultimelor statistici fotbal franceze, Giroud este pregătit să joace un rol important în meciurile din grupă ale Franței, fie că va fi titular sau va intra de pe banca de rezerve. „Pierderea din finala din 2016 rămâne în mintea mea. Aceasta este competiția pe care visez să o câștig,” a spus el.

Olivier Giroud, "Tatăl" Echipei Franței, Gata să Își Încheie Cariera cu Stil la Euro 2024
Giroud după marcarea unui gol

Rolul de Mentor și Ultima Sa Competiție

  Giroud a explicat că este obișnuit să înceapă turneele pe bancă și să termine ca titular, un scenariu pe care l-a trăit la Arsenal și Chelsea, dar și la Cupa Mondială din 2018. „Cel mai important este să rămân în starea mentală potrivită. Am arătat asta în 2018, când am reușit să schimb tendința. Voi da tot ce am mai bun, indiferent de rolul pe care mi-l oferă antrenorul,” a precizat Giroud. El este decis să se bucure de fiecare moment, având în vedere că acesta va fi ultimul său turneu, ale cărui ponturi pariuri vor fi divulgate de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Coechipierul său, Kylian Mbappe, l-a numit pe Giroud „tatăl” echipei Franței într-un interviu recent. Giroud a răspuns în glumă: „Cel puțin nu a spus bunicul.” El a explicat că își asumă un rol de frate mai mare cu colegii mai tineri și că încearcă să se simtă în ritm cu aceștia, chiar dacă „au gusturi muzicale diferite”, a glumit Giroud.

Olivier Giroud, "Tatăl" Echipei Franței, Gata să Își Încheie Cariera cu Stil la Euro 2024
Mbappe și Giroud
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri