Type to search

Stiri Euro 2024

Belgia Își Întărește Apărarea Înainte de Euro 2024: Progrese Pozitive pentru Theate și Vertonghen

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Recuperarea Crucială a Apărătorilor Belgieni

  Dorința naționalei Belgiei de a-i aduce pe apărătorii cheie Arthur Theate și Jan Vertonghen în formă maximă pentru Euro 2024 a făcut un pas pozitiv vineri, când aceștia au crescut intensitatea antrenamentelor la cantonamentul echipei din Germania. Fundașul stânga Arthur Theate și Jan Vertonghen, cel mai selecționat jucător al naționalei belgiene, nu sunt apți să joace luni în meciul împotriva Slovaciei, dar progresele lor sunt evidente.

  Antrenorul Domenico Tedesco a declarat anterior că este pregătit să aștepte până târziu în turneu pentru ca cei doi jucători să fie apți de joc. În ultimele săptămâni, ei și-au crescut gradual volumul de muncă, trecând de la antrenamente individuale la participarea încălzirii echipei și la exerciții cu mingea împreună cu restul lotului. Aceasta este o serie de pași pozitivi importanți pentru reintegrarea lor completă în echipă.

Belgia Își Întărește Apărarea Înainte de Euro 2024: Progrese Pozitive pentru Theate și Vertonghen
Jan Vertonghen

Problemele Selecționerului Domenico Tedesco

  Pe lângă îmbunătățirea situației lui Theate și Vertonghen, există și alte preocupări legate de sănătatea echipei. Youri Tielemans, care a avut de asemenea o problemă de sănătate atunci când lotul a fost anunțat luna trecută, de miercuri a revenit la antrenamentele complete, confirmând recentele predicții fotbal belgiene.

  Totuși, veteranul Axel Witsel, chemat din retragere pentru a juca în Germania după ce a impresionat în defensiva lui Atletico Madrid în acest sezon, pare să rateze meciul de deschidere, fiind nevoit să părăsească antrenamentul de vineri din cauza unei accidentări nespecificate.

  Absența lui Thomas Meunier, accidentat în amicalul cu Luxemburg, complică și mai mult lucrurile pentru Tedesco, care trebuie să găsească soluții pentru un lot deja subțiat în apărare. Cu toate aceste provocări, managerul Belgiei trebuie să-și contureze un plan solid pentru a face față primei partide din Grupa E, ale cărei ponturi Euro 2024 sunt expuse omline de experți ponturi pariuri.

Belgia Își Întărește Apărarea Înainte de Euro 2024: Progrese Pozitive pentru Theate și Vertonghen
Axel Witsel
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri