Type to search

Stiri Euro 2024

Bancu: O Altă Națională a României Va Fi pe Teren la Euro 2024!

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Determinarea României în Fața Provocărilor

  Nicușor Bancu a explicat în cadrul unei conferințe de presă în Germania că echipa națională a României va arăta o față complet diferită în meciul contra Ucrainei de la Euro 2024, comparativ cu ultimele meciuri amicale împotriva Bulgariei și Liechtensteinului, ale căror ponturi bune au fost vizibile pe platformale specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Titularul naționalei României a subliniat importanța unității echipei și a mentalității de luptă pentru a face față adversarilor puternici. „Ucraina este o echipă foarte puternică, are jucători foarte valoroși care evoluează în campionate foarte puternice. Noi trebuie să fim în continuare o familie cum am fost în preliminarii, să avem atitudine, agresivitate și tot timpul să jucăm unul pentru celălalt”, a declarat Bancu.

  România speră să repare impresia negativă lăsată în ultimele meciuri amicale, mizând pe forța colectivă și pe capacitatea de a surprinde adversarii. Bancu a promis o performanță remarcabilă, afirmând că echipa va marca și se va apăra bine. „Cu siguranță veți vedea o altă națională cu Ucraina față de ultimele amicale. Și noi am fost dezamăgiți de acele partide. Mingea nu a intrat în plasă… însă un meci oficial e cu totul altceva, așa că noi cu siguranță vom marca”, a adăugat jucătorul român.

Spiritul de Echipă și Suportul Fanilor

  Bancu a accentuat importanța organizării defensive și a coeziunii echipei în fața adversarilor puternici. El a subliniat că echipa trebuie să fie compactă și bine organizată pentru a limita oportunitățile Ucrainei. „E important să ne dublăm, să ne triplăm, să fim cât mai bine organizați pe faza defensivă pentru a nu le da șansă ucrainenilor să ne depășească. Trebuie să fim o echipă cât mai scurtă pentru a avea șanse”, a explicat el.

  Suporterii vor juca un rol crucial în determinarea echipei, iar Bancu a evidențiat entuziasmul fanilor care au asistat la antrenamente. „Atât timp cât oamenii vin și ne susțin din tribune, noi vom da totul pentru ei. Și la antrenament au fost 4.000 de oameni, e ceva unic, eu nu am mai întâlnit așa ceva, mai ales într-o altă țară. Eu sper să îi facem fericiți pe parcursul acestui turneu”, a spus el.

Bancu: O Altă Națională a României Va Fi pe Teren la Euro 2024!
Suporteri români la Euro 2024 în Germania

Visul Devenit Realitate

  Pentru Nicușor Bancu, participarea la EURO 2024 reprezintă împlinirea unui vis, mai ales după accidentările grave suferite în trecut. „Mă bucur mult că după acea accidentare am reușit să revin la echipa națională, să joc în meciurile de calificare și să ajungem aici împreună. Este un vis devenit realitate să fiu la EURO”, a mărturisit apărătorul român.

  Împreună cu coechipierii săi, speră să-i ofere selecționerului Edward Iordănescu un cadou special, o calificare în faza eliminatorie a competiției. „Selecționerul cu siguranță vrea cadou ieșirea din grupe, pentru că ăsta este obiectivul echipei. Trebuie să jucăm atât pentru selecționer, pentru noi, cât și pentru România. Trebuie să facem o figură frumoasă”, a conchis Bancu.

  România își va începe aventura la Euro 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, urmând să întâlnească Belgia și Slovacia în meciurile următoare din Grupa E, având șanse considerabile de calificare în optimile competiției, conform recentelor predicții fotbal ale specialiștilor în domeniu.

Bancu: O Altă Națională a României Va Fi pe Teren la Euro 2024!
Edward Iordănescu
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri