Type to search

Stiri Euro 2024

Italia și Albania Încep cu Mari Ambiții Campania Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Italia: Favorita Grupei în Căutarea Gloriei

  Italia, deținătoarea titlului european, își începe apărarea trofeului într-un meci important împotriva Albaniei. Azzurri, care participă la al 11-lea Campionat European, au șansa de a egala recordul Germaniei și Spaniei cu trei victorii dacă își păstrează trofeul. Echipa condusă de Luciano Spalletti a avut un parcurs invincibil în ultimele șase meciuri, dar se confruntă cu provocări majore în Grupa B, alături de Spania, Croația și Albania în meciuri ale căror ponturi fotbal sunt expuse online de experți ponturi pariuri.

  Italia vine după o serie de performanțe solide, inclusiv o victorie cu 1-0 împotriva Bosniei-Herțegovina prin golul lui Davide Frattesi și un egal 0-0 cu Turcia. Deși lotul lor este afectat de unele absențe în defensivă, echipa nu a primit gol în ultimele 317 minute de joc. Spalletti a reușit să stabilizeze echipa după preluarea acesteia de la Roberto Mancini, obținând șase victorii și trei egaluri, potrivit ultimelor statistici fotbal italiene. Cu toate acestea, misiunea de a apăra titlul european este complicată de o grupă extrem de competitivă.

Italia și Albania Încep cu Mari Ambiții Campania Euro 2024
Davide Frattesi

Albania: În Căutarea Surprizei

  Albania, aflată la a doua apariție la un turneu major, speră să depășească faza grupelor la Euro 2024. După ce au câștigat clar grupa de calificare, depășind Polonia și Cehia, albanezii sunt gata să demonstreze că pot concura la cel mai înalt nivel. Echipa condusă de brazilianul Sylvinho a obținut recent victorii în meciuri amicale împotriva naționalelor din Liechtenstein și Azerbaidjan, însă specialiștii în ponturi pariuri sportive rămân sceptici cu privire la șansele lor în Grupa B.

  Sylvinho se bazează pe jucători cu experiență în Serie A, precum Berat Djimsiti și Kristjan Asllani, pentru a aduce stabilitate și creativitate în echipă. Deși vor întâmpina dificultăți împotriva unor echipe puternice precum Italia și Spania, Albania are potențialul de a produce surprize. Armando Broja este așteptat să conducă atacul albanez, în timp ce Sokol Cikalleshi s-a retras din echipa națională după o carieră remarcabilă.

Italia și Albania Încep cu Mari Ambiții Campania Euro 2024
Armando Broja

Importanța Primului Meci din Grupă

  Meciul dintre Italia și Albania reprezintă un început crucial în Grupa B pentru ambele echipe. Italia, cu o defensivă solidă și jucători experimentați, va căuta să își impună jocul și să își consolideze poziția în grupă. Gianluigi Donnarumma va fi titular în poartă, iar atacul va fi condus de Gianluca Scamacca sau Mateo Retegui. Davide Frattesi și Nicolo Barella, ambii reveniți după probleme musculare, vor juca un rol cheie în mijlocul terenului.

  Pentru Albania, meciul este o oportunitate de a demonstra că pot concura la nivel înalt. Cu o echipă formată în mare parte din jucători care evoluează în Serie A, albanezii vor încerca să surprindă prin organizare defensivă și contraatacuri rapide. Berat Djimsiti va fi căpitanul echipei, iar Armando Broja va fi principala speranță ofensivă. Sylvinho speră să evite o eliminare timpurie și să obțină rezultate pozitive în această „Grupă a Morții”.

Italia și Albania Încep cu Mari Ambiții Campania Euro 2024
Gianluca Scamacca

Formații probabile

  Italia:

Donnarumma; Darmian, Buongiorno, Bastoni; Di Lorenzo, Cristante, Jorginho, Dimarco; Frattesi, Chiesa; Scamacca

  Albania:

Berisha; Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Mitaj; Asllani, Ramadani; Asani, Bajrami, Seferi; Broja

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri