Type to search

Stiri Euro 2024

Meci de Deschidere Incendiar în Grupa B la Euro 2024: Spania vs. Croația

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Spania: Tradiție și Valoare în Competiție

  Spania, de trei ori câștigătoare a Campionatului European, intră în competiție cu un istoric impresionant și un lot plin de talente. Echipa a ajuns în semifinalele Euro 2020, fiind învinsă de Italia la loviturile de departajare. În Grupa B, Spania se va confrunta cu Italia, Croația și Albania, adversari extrem de competitivi unde fiecare punct contează. Forma bună a echipei este evidentă după victoriile recente din amicale, 5-0 împotriva Andorrei și 5-1 împotriva Irlandei de Nord, precum și un egal cu Brazilia.

  Luis de la Fuente are la dispoziție o echipă puternică, însă există incertitudini în ceea ce privește titularii. Aymeric Laporte este incert din cauza unei probleme musculare, iar Lamine Yamal, la doar 16 ani, este pregătit să devină cel mai tânăr jucător din istoria Campionatului European. Dani Carvajal și Alex Grimaldo sunt așteptați să înceapă în defensivă, oferind stabilitate și experiență echipei într-un meci ale cărui ponturi pariuri sunt dezvăluite online de excelenți specialiști în ponturi pariuri sportive.

Meci de Deschidere Incendiar în Grupa B la Euro 2024: Spania vs. Croația
Lamine Yamal

Croația: Determinare și Performanțe Impresionante

  Croația vine cu un palmares impresionant la ultimele turnee mondiale, fiind vicecampioană în 2018 și clasându-se pe podium în 2022. Totuși, la Campionatul European, echipa nu a reușit să treacă de optimile de finală în ultimele două ediții, iar cea mai bună performanță a fost atingerea sferturilor de finală în 1996 și 2008. Conform ultimelor statistici fotbal europene, echipa lui Zlatko Dalic intră în meci cu o serie de șase victorii consecutive, inclusiv un triumf notabil 2-1 împotriva Portugaliei.

  Croația se bazează pe o excelenă linie de mijloc formată din Luka Modric, Mateo Kovacic și Marcelo Brozovic, care aduc experiență și creativitate. Lovro Majer, cu opt goluri în 31 de meciuri internaționale, este așteptat să contribuie semnificativ, alături de Andrej Kramaric și Ante Budimir în atac. Defensiva va fi consolidată de Josip Sutalo și Marin Pongracic, cu Josko Gvardiol pregătit să se confrunte cu colegul său de la Manchester City, Rodri.

Meci de Deschidere Incendiar în Grupa B la Euro 2024: Spania vs. Croația
Ante Budimir

Strategia Decisivă și Tacticile înainte de Meci

  Meciul dintre Spania și Croația, programat să aibă loc la Berlin, promite un spectacol de calitate, având în vedere istoria recentă a celor două echipe. Spania a câștigat șase din ultimele zece întâlniri cu Croația, inclusiv o victorie la penalty-uri în finala UEFA Nations League 2022-23. De cealaltă parte, Croația a câștigat ultima întâlnire în UEFA Nations League din 2018 și are o echipă în formă, cu nouă goluri marcate în ultimele trei meciuri.

  Spania va căuta să își impună jocul de posesie și să profite de creativitatea jucătorilor săi ofensivi, în timp ce Croația va miza pe experiența și rezistența din mijlocul terenului. Ambele echipe sunt conștiente de importanța acestui meci în contextul unui grup extrem de competitiv, unde fiecare punct poate fi decisiv pentru calificarea în fazele eliminatorii.

Meci de Deschidere Incendiar în Grupa B la Euro 2024: Spania vs. Croația
Luka Modric

Formații probabile

  Spania:

Simon; Carvajal, Le Normand, Nacho, Grimaldo; Ruiz, Rodri, Pedri; Yamal, Morata, Williams

  Croația:

Livakovic; Stanisic, Sutalo, Pongracic, Gvardiol; Brozovic, Kovacic, Modric; Majer, Budimir, Kramaric

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri