Type to search

Stiri Euro 2024

Debutul Campaniei Euro 2024: Ungaria și Elveția se Întâlnesc în Grupa A

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Ungaria: Posibila Surpriză a Turneului

  Ungaria intră în turneul Euro 2024 cu un optimism crescând, după ce a avut o performanță remarcabilă în calificări, terminând în fruntea grupei pentru prima dată. Potrivit ultimelor statistici fotbal europene, echipa lui Marco Rossi a pierdut doar un meci din ultimele 14 internaționale, oferind speranțe că vor putea să depășească faza grupelor, spre deosebire de Euro 2020.

  Cu o victorie convingătoare de 3-0 împotriva Israelului în ultimul meci de pregătire, Ungaria își dorește să înceapă cu dreptul în fața Elveției, într-o confruntare ale cărei ponturi Euro 2024 sunt publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Roland Sallai și Barnabas Varga au fost esențiali în victoria împotriva Israelului, oferind echipei un impuls moral necesar. Echipa va fi condusă de căpitanul Dominik Szoboszlai, care, în ciuda unei accidentări minore în meciul amical, este pregătit să joace. Formația așteptată este 3-4-2-1, cu Peter Gulacsi în poartă și o linie defensivă puternică formată din Adam Lang, Willi Orban și Attila Szalai.

Debutul Campaniei Euro 2024: Ungaria și Elveția se Întâlnesc în Grupa A
Dominik Szoboszlai

Elveția: Presiune Crescută pe Umerii lui Yakin

  Elveția, clasată pe locul 19 mondial de FIFA, a avut o campanie de calificare dificilă pentru Euro 2024, terminând pe locul doi în grupă, în spatele României. Managerul Murat Yakin a fost sub presiune, dar o serie de patru meciuri fără înfrângere a reușit să stabilizeze echipa. Elveția și-a demonstrat forța în meciurile de pregătire, învingând Estonia cu 4-0 și remizând 1-1 cu Austria.

  Meciul de sâmbătă este crucial pentru Elveția, care vrea să își continue tradiția de a avansa din faza grupelor, după ce a reușit această performanță în ultimele cinci ediții ale Campionatului European. Starurile Granit Xhaka, Manuel Akanji și Xherdan Shaqiri sunt pregătite să înceapă, alături de atacantul Zeki Amdouni, care a impresionat cu șapte goluri în 15 apariții internaționale.

Debutul Campaniei Euro 2024: Ungaria și Elveția se Întâlnesc în Grupa A
Granit Xhaka

Strategiile Potențiale din Meciul de Debut

  Întâlnirea dintre Ungaria și Elveția va fi doar a doua în cadrul unui turneu major, prima fiind la Cupa Mondială din 1938, unde Ungaria a câștigat cu 2-0. De atunci, Elveția a avut succes în ultimele două întâlniri internaționale, marcând opt goluri în total. Sâmbătă, la RheinEnergieStadion din Koln, ambele echipe vor căuta să obțină un rezultat pozitiv pentru a începe cu bine campania Euro 2024.

  Ungaria va miza pe o apărare solidă și pe contraatacuri rapide, în timp ce Elveția va încerca să controleze jocul și să folosească experiența jucătorilor săi de top. Conform recentelor predicții fotbal ale Euro 2024, o victorie ar pune pe oricare dintre echipe într-o poziție favorabilă pentru a avansa în fazele eliminatorii ale turneului.

Debutul Campaniei Euro 2024: Ungaria și Elveția se Întâlnesc în Grupa A
Manuel Akanji

Formații probabile

  Ungaria:

Gulacsi; Lang, Orban, Szalai; Nego, A. Nagy, Schafer, Kerkez; Szoboszlai, Sallai; Vargas

  Elveția:

Sommer; Schar, Akanji, Rodriguez; Widmer, Freuler, Xhaka, Ndoye; Shaqiri, Vargas; Amdouni

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri