Type to search

Stiri Serie A

Fiorentina vs. Genoa: Duel Intens pentru Ascensiune în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Fiorentina Caută Să Revină În Formă

  După două meciuri fără gol marcat, Fiorentina primește pe teren propriu pe Genoa, într-o încercare de a-și găsi din nou ritmul ofensiv. Sub comanda lui Vincenzo Italiano, echipa gazdă vrea să obțină o victorie importantă pentru a-și păstra speranțele de calificare europeană după acest meci, ale cărui ponturi Italia sunt accesibile online pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri sportive.

  Cu un parcurs deloc satisfăcător în ultimele meciuri, Fiorentina se confruntă cu frustrări din cauza lipsei de goluri marcate, în ciuda controlului asupra jocului. Cu prezența incertă în competițiile europene pentru viitorul sezon, fiecare punct câștigat devine crucial pentru gazde în lupta pentru un loc mai bune în clasament. Totuși, speranțele lui Italiano pentru un final glorios în sezonul actual se bazează pe rezultatele din două competiții de cupă, Cupa Italiei și Europa Conference League.

Fiorentina vs. Genoa: Duel Intens pentru Ascensiune în Serie A
Vincenzo Italiano

Genoa Visează la O Clasare în Partea Superioară a Clasamentului

  Pe de altă parte, Genoa caută să profite de forma slabă a Fiorentinei și să se apropie de locurile europene. Cu o adaptare impresionantă în prima ligă după promovarea din Serie B, echipa condusă de Alberto Gilardino speră să obțină un rezultat pozitiv pe terenul din Florența, confirmând recentele predicții fotbal din Italia. În meciul din tur, Fiorentina a surclasat Genoa cu 4-1 pe terenul acesteia.

  Cu un atac condus de Albert Gudmundsson, Genoa își propune să pună probleme defensivei gazdelor, în încercarea de a obține puncte importante în clasament. Cu o serie impresionantă de rezultate în deplasare, oaspeții speră să-și continue forma bună și să se apropie de obiectivele sezonului. Cu Mateo Retegui revenind după o suspendare și o accidentare și cu Gudmundsson pe val, Genoa se bazează pe acești jucători cheie pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva unei echipe Fiorentina care se confruntă cu presiunea de a cțștiga pe propriul teren.

Fiorentina vs. Genoa: Duel Intens pentru Ascensiune în Serie A
Alberto Gilardino

Formații probabile

  Fiorentina:

Terracciano; Kayode, Martinez Quarta, Ranieri, Biraghi; Duncan, Bonaventura; Ikone, Beltran, Kouame; Belotti

  Genoa:

Martinez; De Winter, Bani, Vasquez; Sabelli, Frendrup, Badelj, Messias, Spence; Gudmundsson, Retegui

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri