Type to search

Stiri Serie A

Atalanta vs. Hellas Verona: Luptă pentru Locuri Europene și Supraviețuire în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Atalanta: În Căutarea Revenirii la Seria Succeselor în Serie A

  După o victorie impresionantă împotriva lui Liverpool în Europa League, Atalanta își îndreaptă atenția spre Serie A, unde trebuie să recupereze terenul pierdut. Cu o serie de rezultate recente inconsistente în campionat, echipa lui Gian Piero Gasperini se confruntă cu presiunea de a reveni la forma din prima parte a sezonului, începând chiar cu acest meci ale cărui ponturi Serie A sunt vizibile online.

  Conform ultimelor pronosticuri fotbal din Italia, Atalanta își pune acum speranțele în continuarea succesului din Europa League în Serie A. Totuși, recenta lor serie de rezultate nu a fost încurajatoare, iar echipa trebuie să se concentreze pentru a obține puncte importante împotriva lui Hellas Verona, într-un efort de a-și menține șansele de a reveni în Liga Campionilor de pe unul din primele patru locuri ale clasamentului.

Atalanta vs. Hellas Verona: Luptă pentru Locuri Europene și Supraviețuire în Serie A
Gian Piero Gasperini

Hellas Verona Își Propune Să Evite Retrogradarea

  Hellas Verona vine la Bergamo cu speranțe de a evita retrogradarea în Serie B. Cu un loc situat în zona retrogradării, echipa lui Marco Baroni caută să obțină puncte prețioase împotriva unei echipe gazdă, Atalanta, care s-a dovedit a fi dificil de învins pe teren propriu. În meciul din tur, Atalanta a învins Hellas cu 1-0 la Verona.

  Verona se confruntă cu propriile probleme, având nevoie disperată de puncte pentru a se menține în Serie A. Cu un atac mai puțin prolific, oaspeții speră să profite de apărarea fragilă a Atalantei și să își îmbunătățească șansele de a evita retrogradarea. Conform recentelor statistici fotbal din Italia, precedentul nu este în întregime împotriva lor, iar Verona are o istorie favorabilă în meciurile cu Atalanta, având șansa de a obține cel puțin un punct în acest meci crucial.

Atalanta vs. Hellas Verona: Luptă pentru Locuri Europene și Supraviețuire în Serie A
Marco Baroni

Formații probabile

  Atalanta:

Carnesecchi; Toloi, Hien, Djimsiti; Hateboer, Ederson, Koopmeiners, Ruggeri; Miranchuk, Lookman; De Ketelaere

  Hellas Verona:

Montipo; Centonze, Magnani, Dawidowicz, Cabal; Duda, Folorunsho; Suslov, Bonazzoli, Lazovic; Noslin

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri