Type to search

Stiri La Liga

Lupta pentru Europa Se Întețește în La Liga: Valencia vs. Osasuna

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Valencia Visează la O Revenire Europeană

  Valencia se află într-o bătălie strânsă pentru un loc european în La Liga, fiind la doar un punct distanță de Real Betis, situată pe locul 7. Cu o victorie recentă împotriva lui Granada, Valencia este determinată să își continue forma bună și să se apropie de zona europeană după acest meci, ale cărui ponturi Spania sunt disponibile online, publicate de specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Cu un sezon marcat de o îmbunătățire semnificativă față de campania precedentă, Valencia se bazează pe jocul solid de acasă pentru a-și asigura obiectivele europene. Cu un atac condus de Hugo Duro și o apărare solidă, Valencia este pregătită să facă față provocării pe El Sadar. Cu toate acestea, absențele unor jucători cheie precum Mouctar Diakhaby, Roman Yaremchuk și Jose Gaya reprezintă o preocupare pentru antrenorul Ruben Baraja înaintea acestei întâlniri cruciale.

Lupta pentru Europa Se Întețește în La Liga: Valencia vs. Osasuna
Ruben Baraja

Osasuna Dorește Consolidarea Poziției din Clasament

  Osasuna, pe de altă parte, își propune să se mențină în partea de mijloc a clasamentului, fiind în căutarea unei performanțe constante în sezonul actual. Cu o victorie recentă împotriva lui Almeria, echipa lui Jagoba Arrasate speră să își continue parcursul pozitiv și să își întărească poziția în clasament. În tur, Osasuna a învins cu 2-1 Valencia chiar pe Mestalla.

  După o serie de meciuri bune la activ și cu avantajul terenului propriu, Osasuna este pregătită să își extindă forma bună și să își asigure o victorie importantă împotriva lui Valencia, confirmând anumite pronosticuri fotbal din La Liga. Cu Iker Munoz în formă și cu revenirea lui Lucas Torro, echipa lui Arrasate este determinată să rămână la nivelul celor mai bune performanțe. Cu toate acestea, absența lui Unai Garcia și a lui Kike Barja reprezintă o lipsă importantă pentru gazde.

Lupta pentru Europa Se Întețește în La Liga: Valencia vs. Osasuna
Jagoba Arrasate

Formații probabile

  Osasuna:

Herrera; Areso, Catena, Herrando, Cruz; R Garcia, Torro, Munoz, M Gomez; Budimir, Arnaiz

  Valencia:

Mamardashvili; Correia, Mosquera, Ozkacar, Foulquier; F Perez, Guerra, Pepelu, Almeida; D Lopez, Duro

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri