Type to search

Stiri Premier League

Chelsea vs. Everton: Luptă Îndârjită pentru Supraviețuire în Premier League

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Chelsea: În Căutarea Unui Loc European

  Într-o luptă strânsă pentru un loc european, Chelsea își propune să își extindă seria de meciuri fără înfrângere în Premier League. Deși se află pe locul 9 în clasament, managerul Mauricio Pochettino și echipa sa sunt la doar cinci puncte în spatele locului 6 ocupat de Manchester United. Cu 12 victorii, opt remize și zece înfrângeri, potrivit ultimelor statistici fotbal din Anglia, Chelsea caută să se mențină în cursa pentru competițiile europene.

  După un parcurs recent fără înfrângere, Chelsea nu s-a putut impune în multe dintre meciurile sale, obținând doar două victorii în ultimele șase partide din Premier League. Cu un calendar dificil în față, cu meciuri împotriva unor echipe precum Arsenal, Aston Villa și Tottenham Hotspur, Chelsea trebuie să se adapteze rapid pentru a-și atinge obiectivele. Cu toate acestea, prezența lui Malo Gusto, care revine în echipă după o scurtă absență din cauza unei boli, și posibila revenire a lui Ben Chilwell în lot, oferă un impuls de încredere pentru echipă înaintea unui meci crucial, ale cărui ponturi Anglia sunt publicate online de experți ponturi pariuri sportive.

Chelsea vs. Everton: Luptă Îndârjită pentru Supraviețuire în Premier League
Mauricio Pochettino

Everton: În Speranța Distanțării de Zona Retrogradării

  În timp ce Chelsea își dorește să își asigure un loc european, Everton se luptă din răsputeri să evite retrogradarea, după ce a suferit penalizarea dată de Premier League. Situată pe locul 16, echipa lui Sean Dyche are doar două puncte peste zona retrogradării și este hotărâtă să-și consolideze poziția, confirmând recentele predicții fotbal din prima ligă engleză. În meciul tur, Everton a învins Chelsea cu 2-0 pe teren propriu.

  Everton vine după o victorie împotriva lui Burnley, dar încă se confruntă cu probleme în ceea ce privește marcarea golurilor. Cu Dominic Calvert-Lewin revenind la forma care l-a consacrat, oaspeții speră să își îmbunătățească performanțele ofensive și să obțină un rezultat pozitiv împotriva lui Chelsea. Cu jucători cheie revenind și cu moralul ridicat, Everton este pregătită pentru o luptă dificilă pe Stamford Bridge. Amadou Onana și Idrissa Gueye sunt așteptați să revină în lot, iar posibila prezență a lui Arnaut Danjuma ar putea oferi o alternativă puternică în atac pentru echipa lui Dyche.

Chelsea vs. Everton: Luptă Îndârjită pentru Supraviețuire în Premier League
Sean Dyche

Formații probabile

  Chelsea:

Petrovic; Gusto, T Silva, Chalobah, Cucurella; Caicedo, Gallagher; Madueke, Palmer, Mudryk; Jackson

  Everton:

Pickford; Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko; Harrison, Garner, Onana, McNeil; Doucoure; Calvert-Lewin

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri