Type to search

Stiri NBA

Finala NBA: Boston Celtics la Un Pas de Titlul NBA după Triumful din Game 3

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Celtics Păstrează Concentrarea Înainte de Meciul 4

  Boston Celtics, aflați la un singur meci de a obține titlul NBA, rămân concentrați și determinati să nu se lase pradă încrederii excesive. Ultimul sfert al Meciului 3 a demonstrat cât de periculoși pot fi Dallas Mavericks. Jayson Tatum a înscris 31 de puncte, iar Jaylen Brown a adăugat 30, conducând Celtics la o victorie de 106-99 miercuri. Cu acest rezultat, Boston a luat un avans consistent de 3-0 în seria de șapte meciuri, fiind la un meci de cel de-al 18-lea titlu din istoria francizei, potrivit recentelor statistici baschet din NBA.

  „Nu ne relaxăm sau ceva de genul acesta,” a subliniat Tatum presei americane. „Nu ne concentrăm pe victorie vineri sau pe orice altceva. Motto-ul nostru este: oricât de mult durează, asta va dura. Nimeni nu încearcă să se relaxeze deloc.” Performanța sa a fost remarcabilă după ce în primele două meciuri acumulase doar 34 de puncte. Brown a contribuit și el cu opt recuperări și opt pase decisive, iar Derrick White a adăugat pentru Celtics alte 16 puncte, într-un meci ale cărui ponturi baschet au fost disponibile pe platformele specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Finala NBA: Boston Celtics la Un Pas de Titlul NBA după Triumful din Game 3
Tatum și Brown au fost artizanii victoriei

Mavericks și Efortul Lor de Revenire

  Kyrie Irving a fost liderul Mavericks, înscriind 35 de puncte, iar Luka Doncic a adăugat 27 de puncte, șase recuperări și șase pase decisive. Totuși, Doncic a fost eliminat din joc cu 4:12 minute rămase, afectând șansele echipei de a reveni. Mavericks au contestat faultul lui Doncic, dar decizia a rămas, forțându-l să părăsească terenul. „Nu am putut juca fizic,” a spus Doncic. „Nu vreau să spun nimic, dar șase faulturi în finala NBA, serios?”

  Deși părea că meciul era decis când White a înscris un coș de trei puncte la începutul sfertului patru, Mavericks au răspuns cu 28 din următoarele 37 de puncte, reducând diferența la doar două puncte cu 1:20 rămas pe ceas. Antrenorul Celtics, Joe Mazzulla, a recunoscut că se aștepta la o astfel de revenire din partea celor de la Dallas, conform recentelor predicții baschet din NBA. „Știam că vor face o cursă. Unele dintre acestea au venit în detrimentul ofensivei noastre.”

Final Tensionat și Determinare Maximă pentru Celtics

  Jaylen Brown s-a asigurat că Mavericks nu au egalat scorul, marcând un coș crucial cu un minut rămas. P.J. Washington și Irving au ratat ambele tentative de trei puncte în ultimele momente, iar două lovituri libere de la White și Tatum au sigilat victoria pentru Celtics. În ciuda unui început puternic al Mavericks în primul sfert, echipele au mers la pauză cu Dallas conducând cu 51-50.

  Boston a avut un procentaj de aruncare de 46.3% comparativ cu 44.2% pentru Dallas, îmbunătățindu-și recordul de 7-0 în meciurile de playoff jucate în deplasare și extinzând seria de victorii la 10 meciuri. Mavericks au nevoie de un efort istoric pentru a întoarce deficitul din finală, echipele care conduc seria cu 3-0 având un record de 156-0.

  „Nu s-a terminat până nu s-a terminat,” a spus Doncic. „Trebuie să credem. Așa cum spun mereu, este primul din patru. Vom rămâne împreună. Pierdem împreună, câștigăm împreună.”

Finala NBA: Boston Celtics la Un Pas de Titlul NBA după Triumful din Game 3
Doncic a fost eliminat pe final de meci
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri