Type to search

Stiri NHL

Florida Panthers la Un Pas de Glorie în NHL: Cupa Stanley Este Aproape!

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Florida Panthers: O Victorie Istorică

  Florida Panthers se află la un singur pas de a cuceri Cupa Stanley pentru prima dată în istoria lor, după ce au învins Edmonton Oilers cu 4-3 joi. Panthers conduc finala cu 3-0 și au șansa de a realiza primul „sweep” (victorie cu 4-0) din finală din 1998 încoace. Atacantul Floridei, Evan Rodrigues, a declarat pentru NHL Network: „Trebuie să iubești această oportunitate. Cupa va fi în arenă și trebuie să te bucuri de moment. Va fi palpitant.”

  În meciul 3, Panthers au avut un final dramatic, reușind să mențină avantajul de un gol, deși au intrat în perioada a treia cu un avantaj de 4-1. Portarul Sergei Bobrovsky a fost crucial, reușind să oprească atacurile furibunde ale Oilers până la final. Căpitanul Panthers, Aleksander Barkov, a menționat: „Ei au capacitatea de a pune presiune și am avut nevoie de puțin noroc și de ajutor, iar Bobby a fost incredibil pentru noi.”

  Barkov și Sam Reinhart au acumulat fiecare câte un gol și o pasă decisivă, în timp ce Vladimir Tarasenko și Sam Bennett au înscris și ei câte un gol. Bobrovsky a făcut 32 de intervenții salvatoare într-un meci ale cărui ponturi hochei au fost disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri.

Florida Panthers la Un Pas de Glorie în NHL: Cupa Stanley Este Aproape!
Bobrovsky a blocat toate șuturile lui Draisaitl

Edmonton Oilers: O Luptă Contra Cronometrului

  Edmonton Oilers se confruntă cu o provocare imensă, fiind conduși cu 3-0 în finală. Warren Foegele, Philip Broberg și Ryan McLeod au marcat pentru Oilers, iar portarul Stuart Skinner a avut 19 intervenții. Connor McDavid a adunat două pase decisive. Deși Oilers au făcut o presiune uriașă în perioada a treia, Bobrovsky a reușit să închidă poarta cu o medie de 1.33 goluri primite pe meci și un procentaj de 95.3% în această serie.

  „Ei sunt o echipă ofensivă foarte abilă,” a spus Bobrovsky. „Sunt băieți deștepți și vor face jocuri bune. Trebuie să te concentrezi pe fiecare moment. Este o provocare distractivă să joci împotriva lor.”

  Deși Oilers au generat multe oportunități, nu au reușit să marcheze suficient, McDavid fiind limitat la trei puncte, toate din pase decisive, iar Leon Draisaitl nu a reușit să puncteze deloc. Power play-ul Oilers, care a excelat în primele trei runde ale playoff-ului, a fost anulat în totalitate în finală, cu 0 goluri din 10 oportunități.

Statistici și Perspective pentru Game 4

  Conform ultimelor statistici hochei din NHL, echipele care conduc cu 3-0 în finală au câștigat 27 din 28 de serii. Singura echipă care a revenit a fost Toronto Maple Leafs în 1942, care au învins Detroit Red Wings.

  Pentru a contrazice această tendință, Oilers trebuie să găsească o modalitate de a opri atacul Floridei, care a înscris 11 goluri în trei meciuri, și de a-l învinge pe Bobrovsky, care a avut intervenții decisive și când scorul era egal în perioada a doua.

  Leon Draisaitl a spus: „Mă mândresc că joc bine în playoff-uri. Nu reușesc să fac nimic acum. Trebuie să mă uit în oglindă și să încerc să fiu mai bun.” Timpul se scurge pentru Oilers să găsească acea ofensivă lipsă și să întoarcă soarta seriei.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri