Type to search

Stiri Euro 2024

Italia și Albania Se Pregătesc de Primul Lor Duel la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Italia: Campioana în Exercițiu Înfruntă Albania în Grupa B

  Italia, campioană en-titre, începe campania Euro 2024 împotriva Albaniei sâmbătă, sperând să repete performanța de la ultimul campionat european. În 2021, Italia a început turneul cu o victorie impresionantă de 3-0 împotriva Turciei, echipă văzută ca potențială surpriză, și a continuat să câștige celelalte meciuri din grupă.

  Cu meciuri împotriva Spaniei și Croației în grupa B, Italia nu se așteaptă la un parcurs ușor. Acesta este meciul unde specialiștii în ponturi pariuri sportive susțin că vor lua toate cele trei puncte. Albania, deși văzută ca outsider, va încerca să producă o surpriză, neavând nimic de pierdut și dorind să profite de orice ocazie pentru a capta atenția.

  Echipa italiană se confruntă cu probleme de fitness, cu mijlocașul Nicolo Barella încă ăncert și Davide Frattesi recent revenit la antrenamente. Gianluca Scamacca va fi atacantul principal responsabil de goluri, înfruntându-l pe colegul său de la Atalanta, Berat Djimsiti, în ceea ce promite a fi un duel captivant.

Italia și Albania Se Pregătesc de Primul Lor Duel la Euro 2024
Davide Frattesi

Gianni De Biasi și Moștenirea sa în Fotbalul Albanian

  Fostul selecționer al Albaniei, Gianni De Biasi, crede că Italia nu ar trebui subestimată la Euro 2024 și că Albania este în prezent o echipă mai bună decât cea pe care a condus-o el la prima sa participare la un turneu major. De Biasi a devenit erou în Albania când i-a condus la Euro 2016, amintindu-și cu drag de acele zile.

  De Biasi, care a obținut cetățenia albaneză și a primit înalte onoruri în Albania, este mândru de impactul său asupra creșterii fotbalului în această țară. El laudă actualul antrenor, Sylvinho, și echipa pe care acesta a format-o, formată din jucători care evoluează în cele mai bune ligi europene. În ultimul meci dintre cele două echipe, Italia a câștigat cu 3-1 după ce albanezii au deschis scorul.

  Albania, care a câștigat grupa de calificare pentru Euro 2024, are acum o echipă mai talentată și mai tehnică decât cea din trecut. Jucători precum Armando Broja, Rey Manaj și Nedim Bajrami sunt evidențiați de De Biasi ca fiind capabili să facă diferența în Germania.

Italia și Albania Se Pregătesc de Primul Lor Duel la Euro 2024
Armando Broja

Gianluigi Buffon: Italia Subestimată, Dar Periculoasă

  Legendarul portar Gianluigi Buffon consideră că Italia este subestimată înainte de Campionatul European și că echipa lui Luciano Spalletti are atât talentul, cât și atitudinea necesară pentru a-și apăra cu succes titlul. Italia a reușit cu greu să se califice pentru Euro 2024, obținând locul în Germania cu un egal contestat în ultimul meci din grupă împotriva Ucrainei.

  Buffon, care acum profesează ca șef de delegație al echipei naționale, este încrezător în potențialul Italiei de a face o figură frumoasă la turneu. În ciuda faptului că joacă în una dintre cele mai dificile grupe, alături de Spania, Croația și Albania, Buffon crede în forța caracterului și calitățile individuale ale jucătorilor italieni.

  Italia începe campania din Grupa B sâmbătă împotriva Albaniei, urmând să întâlnească Spania și Croația în următoarele meciuri, ale căror ponturi bune vor fi expuse online de experți ponturi pariuri. Buffon subliniază că echipa are patru, cinci sau șase jucători de talie mondială, care pot ajuta Italia să joace un turneu reușit.

Italia și Albania Se Pregătesc de Primul Lor Duel la Euro 2024
Gianluigi Buffon
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri