Type to search

Stiri Euro 2024

Va Confirma Artem Dovbyk Eficacitatea Sa din La Liga la Euro 2024?

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Dobvyk: Un Final de Sezon Spectaculos

  Artem Dovbyk a încheiat sezonul 2023-24 cu un moment de neuitat, marcând un penalty în minutul 90 în victoria cu 7-0 a Gironei împotriva Granadei. Acest gol l-a adus pe Dovbyk la un total de 24 de goluri în La Liga, câștigând trofeul Pichichi pentru cel mai bun marcator. Este pentru prima dată în 15 ani când acest premiu a fost câștigat de un jucător din afara echipelor Barcelona și Real Madrid, ultima oară fiind Diego Forlan pentru Atletico Madrid în sezonul 2008-09, potrivit ultimelor statistici fotbal spaniole.

  Însă drumul către acest trofeu nu a fost ușor. Înainte de ultima etapă, Dovbyk era cu două goluri în urma lui Alexander Sorloth de la Villarreal. Penalty-ul său a fost decisiv, aducându-i un hat-trick și depășindu-l pe norvegian în clasament. Sorloth a fost forțat să iasă din joc din cauza unei accidentări, consfințind astfel victoria lui Dovbyk.

  Girona a fost una dintre surprizele sezonului în Spania, terminând pe locul trei, cu Dovbyk jucând un rol crucial. Achiziționat pentru 7.75 milioane de euro de la SC Dnipro-1, Dovbyk s-a adaptat rapid la fotbalul spaniol, marcând chiar la debutul său pentru Girona. Atacantul a fost esențial în ofensiva echipei catalane, contribuind cu 24 de goluri și opt pase decisive în 36 de meciuri ale căror ponturi fotbal au fost mereu publicare de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

Va Confirma Artem Dovbyk Eficacitatea Sa din La Liga la Euro 2024?
Artem Dobvyk

Abilitățile lui Dovbyk și Prestația Sa la Euro 2024

  Dovbyk a fost un adevărat lider pentru Girona, ajutând echipa să se califice în competițiile europene pentru prima dată în istoria sa. Atacantul a fost constant o amenințare pentru apărările adverse, terminând sezonul cu cele mai multe goluri marcate de un jucător de la Girona într-un singur sezon de La Liga. 

  Cu o statură de 1.88 metri, Dovbyk este o prezență impunătoare în careu, excelând în jocul aerian și în găsirea spațiilor prin mișcări bine temporizate. A avut cele mai multe atingeri în careul advers dintre toți jucătorii din La Liga, cu excepția lui Rodrygo și Vinicius Junior de la Real Madrid. El și-a format o colaborare excelentă cu colegii săi de echipă, în special cu extremele Savio și colegul său de națională, Viktor Tsygankov.

  Cu performanțele sale impresionante, Dovbyk a atras atenția multor cluburi de top din Europa, devenind unul dintre cei mai căutați atacanți. În plus, va juca un rol crucial pentru echipa națională a Ucrainei la Campionatul European din 2024, unde va avea ocazia să-și demonstreze valoarea. În ciuda incertitudinilor privind viitorul său la Girona, Dovbyk rămâne o figură centrală și se pregătește să strălucească la Euro 2024, oferind astfel un adevărat spectacol în perspectiva transferurilor din această vară.

Va Confirma Artem Dovbyk Eficacitatea Sa din La Liga la Euro 2024?
Dobvyk, după înscrierea unui gol pentru Ucraina
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri