Type to search

Stiri Euro 2024

Predicții pentru Grupa F la Euro 2024: Portugalia, Turcia, Cehia și Georgia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Portugalia: O Forță de Necontestat

  Portugalia, campioana europeană din 2016, își începe campania la Euro 2024 cu mari așteptări. Roberto Martinez are la dispoziție un atac stelar, incluzând nume mari precum Cristiano Ronaldo, Rafael Leao și Bernardo Silva. Portugalia a fost perfectă în calificări, câștigând toate cele 10 meciuri și marcând 36 de goluri, în timp ce au primit doar două, potrivit ultimelor statistici fotbal europene.

  Cu o probabilitate de 93.6% de a ajunge în optimile de finală și 59.5% de a câștiga grupa, selecționata portugheză este favorita clară în Grupa F. Deși s-au descurcat bine fără Ronaldo în ultimul Mondial, acesta rămâne un jucător crucial. Cu recorduri impresionante la activ, Ronaldo își propune să adauge încă o performanță notabilă în palmares. Portugalia își începe turneul împotriva Cehiei pe 18 iunie la Leipzig, cu așteptări mari de la fanii săi, așa cum arată recentele predicții fotbal portugheze.

Predicții pentru Grupa F la Euro 2024: Portugalia, Turcia, Cehia și Georgia
Cristiano Ronaldo

Turcia: Căutând Renașterea

  Turcia, sub conducerea italianului Vincenzo Montella, speră să repete succesul din 2008, când au ajuns în semifinale. Cu șanse de 74.2% de a avansa din grupă, echipa turcă se bazează pe talentul mijlocașului Hakan Calhanoglu, care a fost esențial în calificări. Turcia a pierdut șase din ultimele șapte meciuri la Europene, dar speră să schimbe această tendință în Germania.

  Montella, primul antrenor străin al Turciei de la Cupa Mondială din 1954, va trebui să inspire echipa pentru a depăși provocările din grupă. Turcia își începe campania împotriva Georgiei pe 18 iunie la Dortmund, cu obiectivul clar de a avansa în fazele eliminatorii.

Predicții pentru Grupa F la Euro 2024: Portugalia, Turcia, Cehia și Georgia
Hakan Calhanoglu

Cehia: Experiență și Ambiții

  Cehia participă pentru a opta oară consecutiv la un Campionat European, având o șansă de 60.7% de a ajunge în optimile de finală. După performanța solidă de la Euro 2020, unde au ajuns în sferturile de finală, echipa condusă de Ivan Hasek speră să depășească alternanța între calificări și eliminări în faza grupelor. Patrik Schick, golgheterul echipei la Euro 2020, va fi din nou o piesă cheie.

  Cehia are un meci de deschidere crucial împotriva Portugaliei, unde va trebui să-și demonstreze valoarea pentru a avansa în turneu. Echipa se bazează pe experiența sa vastă în competițiile europene pentru a obține rezultate pozitive.

Predicții pentru Grupa F la Euro 2024: Portugalia, Turcia, Cehia și Georgia
Patrik Schick

Georgia: Debut și Speranțe la Euro 2024

  Georgia debutează la un turneu major, având o șansă de 37.2% de a avansa din Grupa F. Sub conducerea lui Willy Sagnol, echipa speră să depășească așteptările, având în Khvicha Kvaratskhelia un jucător de mare valoare. Georgia a obținut calificarea prin baraj, în ciuda unui golaveraj negativ în grupa de calificare.

  Sagnol, primul antrenor francez care conduce o națiune străină la un Campionat European, aduce o experiență vastă și o abordare tactică solidă. Georgia își începe campania împotriva Turciei într-un meci ale cărui ponturi pariuri sunt disponibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri, încercând să surprindă și să avanseze în faza eliminatorie a competiției.

Predicții pentru Grupa F la Euro 2024: Portugalia, Turcia, Cehia și Georgia
Khvicha Kvaratskhelia
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri