Type to search

Stiri Euro 2024

Predicții pentru Grupa E la Euro 2024: Belgia, Ucraina, România și Slovacia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Belgia și Obiectivul Redresării la Euro 2024

  Ultima apariție a Belgiei la un turneu major a avut loc în faza grupelor la Cupa Mondială din 2022, atunci când a fost eliminată. Cu o tragere la sorți mai favorabilă de această dată, echipa ar trebui să fie încrezătoare că nu va repeta aceeași greșeală. Conform specialiștilor în ponturi pariuri sportive, Belgia are o șansă de 90.0% de a se califica în optimile de finală și o probabilitate de 53.1% de a câștiga grupa.

  Noul antrenor, Domenico Tedesco, are misiunea de a valorifica potențialul evident al echipei belgiene, după eșecul din Qatar sub conducerea lui Roberto Martinez. Cu adversari precum Slovacia și România, Belgia se bucură de un avantaj clar, fiind singura grupă de la Euro 2024 care conține două țări clasate în afara topului 40 FIFA.

  Cu Kevin de Bruyne și Romelu Lukaku în prim plan, Belgia a dominat calificările, înregistrând șase victorii și două remize din opt meciuri, extinzându-și seria neînvinsă în calificări la 40 de meciuri, potrivit recentelor statistici fotbal europene.

Predicții pentru Grupa E la Euro 2024: Belgia, Ucraina, România și Slovacia
Kevin de Bruyne

Ucraina și Rivalitatea pentru Locul Doi

  Ucraina, având 69.4% șanse de a se califica în optimile de finală, este a doua favorită a Grupei E. Echipa lui Serhiy Rebrov speră să repete performanța de la Euro 2020, când au ajuns în sferturile de finală. Ucraina a ajuns la Euro 2024 prin baraj, după ce a înfruntat Anglia și Italia în grupa de calificare. Cu Artem Dovbyk (golgheterul din La Liga) în mare formă, ucrainenii au revenit în șase din cele zece meciuri din calificări, câștigând patru dintre acestea, cea mai mare performanță de acest fel dintre toate națiunile participante.

  În ciuda dificultăților întâmpinate în calificări, Ucraina are o șansă de 26.0% de a ajunge din nou în sferturile de finală. În cadrul Grupei E, ucrainenii au o șansă de 21.0% de a încheia pe primul loc, peste Belgia. Meciul de deschidere împotriva României reprezintă o oportunitate crucială pentru Ucraina de a-și asigura o poziție favorabilă în grupă.

Predicții pentru Grupa E la Euro 2024: Belgia, Ucraina, România și Slovacia
Artem Dovbyk

România: Apărare Solidă și Șanse Promițătoare

  România, cu șanse de 57.4% de a se califica în optimile de finală, își pune speranțele într-o apărare solidă care a permis doar cinci goluri în zece meciuri de calificare. Cu doi fundași centrali puternici, Radu Drăgușin și Andrei Burcă, România speră să depășească performanțele din trecut la Campionatul European. Meciul de deschidere împotriva Ucrainei, ale cărui ponturi Euro 2024 vor fi vizibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive, va fi esențial pentru români în drumul spre calificare.

  În ciuda statisticilor modeste din turneele Europene anterioare, România are oportunitatea de a depăși aceste obstacole, fiind ajutată de faptul că locul trei ar putea fi suficient pentru a avansa. Abordarea defensivă puternică și organizată a echipei ar putea fi cheia succesului în această competiție.

Predicții pentru Grupa E la Euro 2024: Belgia, Ucraina, România și Slovacia
Radu Drăgușin

Slovacia: Provocări Majore și Perspective Bune

  Slovacia, cu 51.1% șanse de a se califica în optimile de finală, se confruntă cu o provocare dificilă în primul meci împotriva Belgiei. Înfrângerea în acest meci ar putea complica serios șansele lor de calificare. Cu toate acestea, Slovacia a avut un parcurs solid în calificări, câștigând șapte meciuri, dar majoritatea adversarilor lor au fost clasați mult mai jos în ierarhia mondială.

  Cu o probabilitate de 38.2% de a încheia pe ultimul loc în grupă, Slovacia trebuie să facă față unor adversari mai puternici decât în calificări. Jocurile împotriva României și Ucrainei vor fi cruciale pentru a determina poziția finală a Slovaciei în grupă și șansele lor de a avansa în fazele eliminatorii.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri