Type to search

Stiri Euro 2024

Predicții pentru Grupa D la Euro 2024: Franța, Olanda, Polonia și Austria

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Obiectivul Franței: Redresarea După Decepția de la Cupa Mondială

  La 18 luni după dezamăgirea finalei Cupei Mondiale din Qatar, Franța se pregătește să facă un pas în plus la Euro 2024, turneu găzduit de Germania. Echipa lui Didier Deschamps este una dintre favoritele competiției, fiind repartizată în Grupa D alături de Olanda, Polonia și Austria. Așteptările sunt mari pentru Les Bleus, care și-au demonstrat valoarea în meciurile de calificare pentru Euro 2024.

  Cu o șansă de 92.9% de a se califica în optimile de finală și 57.9% șanse de a câștiga grupa, Franța pare să aibă un parcurs ușor în această fază. Kylian Mbappe a fost strălucitor în calificări, marcând nouă goluri și oferind cinci pase decisive. Cu o generație de aur care a ajuns în finala a trei din ultimele patru turnee majore, Franța este hotărâtă să adauge încă un trofeu în palmaresul lor, conform recentelor pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri.

Predicții pentru Grupa D la Euro 2024: Franța, Olanda, Polonia și Austria
Kylian Mbappe

Olanda: Revenire în Forță?

  Olanda, condusă de Ronald Koeman, speră să conteste dominația Franței în Grupa D. Cu o șansă de 76.2% de a se califica în optimile de finală, olandezii sunt a doua favorită a grupei. Turneul european din Germania le aduce aminte de triumful din 1988, când au câștigat Campionatul European. Koeman, prezent și atunci ca jucător, contribuie acum cu experiența sa pe banca tehnică.

  Cu toate că șansele lor de a câștiga titlul sunt de doar 5.1%, obiectivul realist pentru Olanda ar putea fi sferturile de finală, o fază în care au ajuns în 45.8% dintre simulările turneului. Cu jucători abili precum Cody Gakpo, Teun Koopmeiners sau Xavi Simons, olandezii speră să repete performanțele remarcabile din trecut și să ajungă cât mai departe în competiție.

Predicții pentru Grupa D la Euro 2024: Franța, Olanda, Polonia și Austria
Xavi Simons

Austria și Polonia: Bătălie Intensă pentru Locul Trei

  Austria și Polonia sunt prognozate să se lupte pentru locul trei în grupă, cu șanse apropiate de a avansa în fazele eliminatorii. Austria, sub conducerea lui Ralf Rangnick, a înregistrat cea mai bună performanță în Campionatul European din 2021, ajungând în optimile de finală. Cu un stil de joc agresiv și presiune exercitată constant pe adversari, austriecii au șanse bune de a repeta această performanță, având 51.1% șanse de a promova în faza eliminatorie a competiției.

  Polonia, pe de altă parte, se bazează pe veteranul Robert Lewandowski, care ar putea juca la ultimul său turneu major. Deși au o tradiție bună de calificare, polonezii au avut performanțe modeste în turneele finale, câștigând doar două din cele 14 meciuri disputate la Europene. Meciul crucial împotriva Austriei, ale cărui ponturi pariuri vor fi expuse online de cei mai buni experți ponturi pariuri, în a doua etapă a grupelor ar putea decide care dintre cele două echipe va avansa în optimile de finală.

Predicții pentru Grupa D la Euro 2024: Franța, Olanda, Polonia și Austria
Robert Lewandowski

Scenarii și Predicții pentru Grupul D

  Conform recentelor predicții fotbal europene, Franța și Olanda sunt favoritele clare pentru a avansa în fazele eliminatorii. Cu o șansă de 30.4% de a ajunge în finală, Franța se așteaptă să joace un rol major până la sfârșitul turneului. Austria și Polonia, deși nu sunt favoritele grupei, au șanse semnificative de a se califica mai departe datorită formatului competiției, care permite celor mai bune echipe de pe locul trei să avanseze.

  Cu Marcel Sabitzer (Borussia Dortmund) în mare formă, Austria are 51.1% șanse de a ajunge în optimile de finală și 24.3% șanse de a ajunge în sferturi, în timp ce Polonia are șanse de 45.0% să avanseze în optimile de finală, dar probabilitatea lor de a termina pe ultimul loc în grupă este de 41.8%.

Predicții pentru Grupa D la Euro 2024: Franța, Olanda, Polonia și Austria
Marcel Sabitzer
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri