Type to search

Stiri MLS

Confruntare Fierbinte în MLS: New York City FC vs. Columbus Crew pe Yankee Stadium

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Ascensiunea New York City FC

  New York City FC va găzdui Columbus Crew vineri, pe Yankee Stadium, într-o confruntare între două dintre cele mai în formă echipe din Major League Soccer. După o victorie zdrobitoare cu 5-1 împotriva San Jose Earthquakes, Pigeons au urcat pe locul trei în clasamentul Conferinței de Est, cu cinci puncte peste campionii en-titre ai MLS Cup, care au învins Orlando City cu 2-0 în meciul precedent, ale cărui ponturi bune au fost dezvăluite online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  După un început de sezon dificil, New York City FC a reușit să își găsească ritmul. Din aprilie și până acum, echipa a suferit doar o înfrângere, 0-2 împotriva echipei Colorado Rapids, intrând în acest meci cu o serie de cinci victorii consecutive în MLS, potrivit recentelor statistici fotbal americane. Managerul Nick Cushing a rămas răbdător cu această echipă tânără, iar răbdarea lui a dat roade, transformând-o într-una maturizată și bine sudată.

Confruntare Fierbinte în MLS: New York City FC vs. Columbus Crew pe Yankee Stadium
Nick Cushing

Columbus Crew: În Căutarea Întăririi Defensivei

  Columbus Crew, după două săptămâni de recuperare de la înfrângerea în Cupa Campionilor CONCACAF împotriva mexicanilor de la Pachuca (0-3), vine în această confruntare cu o serie de trei victorii consecutive în MLS, ocupând locul șapte în Conferința de Est, la un punct în spatele lui Charlotte FC pentru locul cinci.

  Antrenorul Wilfried Nancy, în al doilea său sezon, a reușit să adune 24 de puncte în competiția domestică, cu șase mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut. Deși echipa continuă să dețină mult mingea și să își împingă fundașii laterali în atac, au devenit mult mai eficienți defensiv, primind cele mai puține goluri din ligă în acest an (13).

Confruntare Fierbinte în MLS: New York City FC vs. Columbus Crew pe Yankee Stadium
Wilfried Nancy

Provocările și Revirimentul NYCFC

  New York City FC a arătat o capacitate impresionantă de a se mobiliza în momente dificile, câștigând cinci dintre ultimele șase meciuri la limită. Victoria împotriva San Jose a fost prima dată când au marcat cinci goluri într-un meci de sezon regulat din 2022. Aceasta a egalat cea mai lungă serie de victorii într-un singur sezon domestic din 2019 (cinci meciuri).

  Echipa se confruntă cu unele probleme de efectiv. Rio Hope-Gund a ratat ultimul meci din cauza unei accidentări la picior, Thiago Martins este incert, iar Kevin O’Toole a fost schimbat înainte de finalul primei reprize împotriva Earthquakes. Cu toate acestea, Maxi Moralez a revenit pe teren după o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, iar Tayvon Gray este disponibil după ce a fost în cantonament cu echipa națională a Jamaicăi.

Confruntare Fierbinte în MLS: New York City FC vs. Columbus Crew pe Yankee Stadium
Maxi Moralez

Planuri și Reușite pentru Columbus Crew

  Columbus Crew continuă să își îmbunătățească echipa, semnând recent cu Dylan Chambost de la Saint-Etienne până în 2026, cu opțiune pentru 2027. Cu o defensivă bine organizată și un atac eficient, echipa a reușit să își asigure puncte valoroase, confirmând ultimele predicții fotbal din MLS.

  În ultima lor victorie în campionat, o dublă reușită de Diego Rossi a propulsat echipa la victorie împotriva lui Orlando City, iar portarul Patrick Schulte a consemnat primul său meci fără gol primit în MLS din aprilie. Cu un echilibru între defensivă și ofensivă, Columbus Crew este pregătită pentru un meci intens pe Yankee Stadium.

Confruntare Fierbinte în MLS: New York City FC vs. Columbus Crew pe Yankee Stadium
Diego Rossi

Formații probabile

  New York City FC:

Freese; Gray, Tanasijevic, Risa, Ilenic; Sands, Parks; Fernandez, Rodriguez, Wolf; Martinez

  Columbus Crew:

Schulte; Moreira, Camacho, Cheberko; Farsi, Nagbe, Morris, Yeboah; Rossi, Matan; Hernandez

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri