Type to search

Stiri Diverse

FC Copenhaga Luptă pentru Titlul în Superliga Daneză Împotriva lui Aarhus

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Aarhus: În Luptă pentru Onoare

  Aarhus are un record de nouă victorii, 11 remize și 10 înfrângeri din 30 de meciuri în acest sezon, situându-se pe locul cinci în clasament cu 38 de puncte. Echipa antrenată de Uwe Rosler se află la 18 puncte în spatele locului patru, Nordsjaelland, și la doar trei puncte de locul șase, Silkeborg, care a câștigat Cupa Danemarcei, asigurându-și prezența în fotbalul european pentru sezonul următor.

  Aarhus nu mai are altceva de jucat decât pentru onoare în această etapă finală a campionatului și își propune să încheie o serie de șase înfrângeri consecutive în toate competițiile. Ultima victorie a fost un succes cu 1-0 împotriva lui Hvidore la mijlocul lunii martie. Performanțele acasă au fost slabe, echipa obținând doar 19 puncte din 15 meciuri pe teren propriu în acest sezon, conform ultimelor statistici fotbal din Danemarca. Aarhus va întâmpina o echipă FC Copenhaga cu cel mai bun record în deplasare din divizie, acumulând 30 de puncte din 15 meciuri pe teren străin.

FC Copenhaga Luptă pentru Titlul în Superliga Daneză Împotriva lui Aarhus
Uwe Rosler

FC Copenhaga: O Ultimă Șansă la Titlu

  FC Copenhaga, în prezent pe locul trei în clasament, poate câștiga încă titlul în Superliga daneză, fiind la un punct în spatele locului doi, Brondby, și la trei puncte de liderul Midtjylland. Brondby se va deplasa la Silkeborg luni seara, iar Midtjylland va juca împotriva Nordsjaelland, așa că liderii actuali ar putea ajunge la șase puncte în fața lui FC Copenhaga înainte de acest meci, ale cărui ponturi bune sunt expuse online de experți ponturi pariuri.

  Echipa antrenată de Jacob Neestrup va intra în acest meci după o înfrângere pe teren propriu, 1-2 împotriva lui Midtjylland, care a încheiat o serie de patru victorii consecutive în prima ligă daneză. FC Copenhaga va întâmpina Nordsjaelland în ultimul meci al sezonului pe 26 mai, și două victorii ar putea să-i plaseze în poziția de a câștiga titlul. Oaspeții sunt campionii en-titre în Superliga daneză, obținând al 15-lea titlu sezonul trecut și vor căuta să-și asigure a 10-a victorie în deplasare a campionatului marți seara. În ultimul meci disputat între cele două, FC Copenhaga a învins Aarhus cu 3-2.

  Aarhus va fi lipsit de mai mulți jucători de bază, inclusiv Janni Serra, Mats Knoester, Mikkel Duelund, Kevin Yakob și Michael Akoto din cauza accidentărilor. De asemenea, Eric Kahl va lipsi din cauza unui cartonaș galben acumulat. Patrick Mortensen, principalul marcator al echipei, va fi din nou în teren.

  Copenhaga va fi lipsită de Andreas Cornelius, Roony Bardghji, Khouma Babacar, Nicolai Boilesen, Theo Sander și David Khocholava, toți accidentați. În schimb, Mohamed Elyounoussi, aflat într-o formă impresionantă, va fi din nou în atac, alături de Orri Oskarsson și Elias Achouri.

FC Copenhaga Luptă pentru Titlul în Superliga Daneză Împotriva lui Aarhus
Jacob Neestrup

Formații probabile

  Aarhus:

J Hansen; Bejimo, Tingager, Anker; J Andersen, Knudsen, Poulsen, Madsen, Anderson; Bech, Mortensen

  FC Copenhaga:

Grabara; Vavro, Diks, McKenna; Ankersen, Clem, Mattsson, Meling; Elyounoussi, Oskarsson, Achouri

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri